Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dakika dakika güneşin batışı bulunduğum konum itibarı ileancak bu kadar olabilidi

Fotoğraflar değerleri
    f:8
    1/100
    21mm

@maybach arkadaşım ben telekonverterin önüne takılıp takılmayacağından emin değilim
    dedim yoksa lensin önüne tabikii takılabilir.

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 18 Haziran 2006; 22:06:32 >

• arkadaşım senden kullanma kılavuzu cıktımı? benim kutudan cıkmadı bu konu hakkında erkayalara mail attım cevap gelir heralde :)
  • Arkadaslar S3 lerde turkce menü varmı
  • @SerCys arkadaşım benim S3 japonyadan geldi onun için bendeki kullanma kılavuzu japonca ama benim için çokta önemli değil.

@global_playboys var tabii dostum olmazmı.
  • İyi ozaman ya fazla ugrasmayız büyük ihtimalle sabırsızlıkla ay sonunu bekliyorum hos gerci ay sonunda alıcam ama ne zaman elime gecer Allah kerim
  • Su hayattır işte örneği solmuş çiçek suyu görünce nasılda canlandı 2 dakika aralıklarla çekilen toplam 60 kare hepsi 2 saat içinde oluverdi.

1. ve 60. resimleri direk aradaki resimleride link olarak koymayı düşünüyorum.

TAMAMINI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ (1 - 60 ARASI)

http://www.hemen pay las.com/download/1003335/cicek_1-60.rar.html

Not: Aradaki boşlukları kapatmayı unutmayın.

• acemi ben erkayalarla görüştüm şu an itibari ile bana yarın elimde olucak şekilde kargoya verdiler Scanler paylaşabilirim istersen. Özel msg attım fakat gelmedi galiba ;)
  • SerCys makinan hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Kullanım kılavuzu eğer zahmet olmazsa memnun olurum.

Not özelden cevap yazmıştım.
  • Öncelikle sevgili @acemi38 ;

Yukarıda çektiğin fotoğraflar gerçekten harika,herbiri için teşekkürler,eline emeğine sağlık

Sevgili @SerCys :
    PM ile sana mail adresimi versem ve bana da yollayabilirsen inan çok ama çok memnun ve mutlu olurum,çünkü bende ABD'den getirtiyorum makineyi,benim de ihtiyacım olacak,tabi eğer zahmet olmazsa,olmazsa da canın sağolsun,makinen şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 19 Haziran 2006; 22:42:22 >
  • Hocam bende alayım ya mümkünse
  • Biz de alabilir miyiz?
  • Sevgili dostlarım,ŞOKKKK!!!! olmuş durumdayım...

Bulduğum yabancı bir inceleme sitesinde,her markanın hemen her modelinden bulunduğu fotoğraf kıyaslamalarına baktım,her makina ile çekilen fotoğraflar birbiriyle aynı kareler ve farkları çok açık ve net gözlemleyebiliyorsunuz!!!Makinelerden biri sol tarafta ve çektiği kare hemen alltında,diğeri ise hemen sağda ve çektiği kare aynı ama o makineye ait,dolayısıyla farklar çok açık...Ancak şokkk olmuş durumdayım,CANON POWERSHOT S3 IS ile S1 IS'yi karşılaştırttım ve S1 IS'nin S3 IS'ye göre çok daha üstün olduğunu gördüm GECE ÇEKİMİNDE,lütfen bir yanlışlık olabileceğini söyleyin,tam S3 alma arifesinde bu olay bende soğuk duş etkisi yarattı

Yani sizce bu far nedendir?Acaba fotoğrafı çeken kişi aynı ayarları kullanmadı mı??S1'in gece çekiminin S3'ün gece çekiminden iyi olma ihtimali varmı?Bence bir yanlışlık var orada,A510'un bile gece çekimi daha iyi gözüküyor,lütfen ama lütfen girip sizlerde bakın ve bir yorumda bulunun da rahatlayıp alayım şu S3'ü

Link aşağıda :

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=50&p1=71&ma2=1&mo2=214&p2=1088&ph=6

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 20 Haziran 2006; 1:13:50 >

• kullanıcı klavuzunu o zaman güzelce scan edip rapid yoluyla vs. dagıtırız problem degil arkadaşlar.

@Affan
    walla benim şu anlık begenmedigim tek nokta makine auto modunda 2816x2112 modunda bekledigim netlikte degil ama manuel yapılmış ayarlarda ve zoomda kimse laf etmesin bence :)
    Makinanın Acemisiyim ve çektigim bir resim;

Resim paintte ufaltıldı İş yerinde photo shop yok kalitesi biraz düştü Orj. halinin boyutu yüksek oldugu için imagehack yükleme yapmıyor.
  • Affan arkadaşım o siteyi ben daha önce incelemiştim çok tutarsız bir site fotoğrafların çekim değerleri birbirini tutmuyor mesela senin hoşuna gitmeyen gece resminde enstantene biraz daha yükseltilse durum tamamen tersine döner sağlıklı bir karşılaştırma yapmak için aynı değerlerde aynı ışık ortamında aynı noktadan çekilen resimlerin karşılaştırmalarına bakmak lazım meselawww.dpreview.com gibi steve digicams sitesi S3'ü yüksem zoomlu makinalarda ey iyisi olarak seçmiş yine dpreview highly recommended olarak tavsiye etmiş vs..vs.. sen moralini bozma bence sınıfının en iyi makinası.

• @Affan

Hocam makineyi sadece gece cekimi ile degerlendirmek pek dogru olmaz diger fotograflara bakarsan zaten makinen üstünlügü acık bir sekilde ortada
  • Fotograf kıyaslamalarını bende o siteden bide BURADAN yapıyorum daha saglıklı sonuclar verdigine inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 20 Haziran 2006; 22:55:09 >

• Arkadaşlar merhaba.
    Birkaç gündür, iş yoğunluğum ve internet bağlantısındaki sıkıntı nedeni ile forumu takip edemiyordum.Bu süre içerisinde, s3 için Türkçe kullanma kılavuzundan bahsedilmeye başlandığını gördüm.Forumu sık takip edemediğim için kuralları bilmiyorum fakat Türkçe kullanma kılavuzundan ben de istiyorum.Özel mesaj veya e-mail adresi vermek mi gerekiyor?Forumda, herkesin indirebileceği şekilde koymak mümkün değil ki?S2 kullanma kılavuzunu, bu şekilde kolaylıkla indirmiştim.Şimdiden teşekkür ve saygılar...
  • Arkadas yakında scane edip link verecek oradan indirecegiz
  • Bence inanmayın bunlara, Sonyericsson S700 ve Canon S3 IS link aşağıda:

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=62&mo1=74&p1=182&ma2=1&mo2=214&p2=1088&ph=6

Bence saçmalık, bu imkansızdan da öte

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.