Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 ile cektigim bir deneme resmi. Renkler on planda.

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • hakikaten makine kalite

özelliklede katalogda 0 çekim yazıyordu bende hadi beee diyodum

resimleri gördüm ikna oldum

teşekkürler acemi38
  • Sn Acemi,
    Değerlendirmende objektif kaldığın için teşekürler. Objektif bir değerlendirme yaptığın için takip ediyorum yazılarını. Umarım S3 almayı düşünen bir çok arkadaş fikir edinmiştir sayende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtolga

Sn Acemi,
    Değerlendirmende objektif kaldığın için teşekürler. Objektif bir değerlendirme yaptığın için takip ediyorum yazılarını. Umarım S3 almayı düşünen bir çok arkadaş fikir edinmiştir sayende.

Sevgili @xtolga çok haklısın,kesinlikle katılıyorum,@acemi38 arkadaşımın yazdığı objektif yazılar gerçekten okurken insana zevk veriyor ve çok işe yarıyor,inşallah bende alıyorum S3 ama beklemem gerek biraz Yurtdışında tanıdığım var,o yollayacaktı ama kargoda gümrükte sorun çıkıyormuş vs...diye getirtemiyorum malesef,ancak ordan dönerse elden getirir ama Türkiye'den fiyat böyleyken hayatta almam,çünkü bence en fazla 900 YTL verilir,bu fiyatta olsa hemen alırım,hem 150 YTL fazla verip garantiside olmuş olur,ABD den 500$=750 YTL'ye geliyor çünkü...

Neyse,yazılan tüm aydınlatıcı ve bilgili yazılar için teşekkürler,umuyorum hepimiz her zaman en çok gönlümüzdeki,en çok istediğimiz makinaları alırız,hep daha iyilerini almak dileğiyle...

Hoşçakalın,saygılar...

• Sevgili @acemi38 arkadaşım ;

Birşey sormak istiyorum,bu gerçekten önemli benim için S3 te de S2 deki gibi sis efekti varmı,yani fotoların yeterince keskin olmaması gibi bir durum söz konusu mu?S2 kullanan birçok kişiden böyle olduğunu duydum ve okudum çünkü,acaba S3 te de aynı durum varmı? Ayrıca şu anki makinam CANON İXUS"i",acaba S3'e geçince "VAYY BEEEE"dermiyim(tabii ki İXUS"i"hakkında bilgi sahibiyseniz),çünkü şu anki makinam da 4 MP ve sensörü de yine çok büyük değil ve ufacık bir makine,1:2.8 boyutunda sensörü,ama çok memnunum çektiği fotoların gerek kalitesinden gerek renklerin canlılığından,ancak S3'deki artı birçok özellik o makineyi almam için sebep

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 11 Haziran 2006; 13:46:41 >

• vay beee dersin
  • konuyla alakası yok ama imzanda gördüm affan kardeş kabloları nerden aldın....helal olsun degerli kablo valla imzada yazılcak cinsten
  • @medineli evet renkler çok güzel makinan tekrar hayırlı olsun.

@yellowbulls evet bende 0 cm makronun bu kadar başarılı olacağına inanmıyordum gerçekten çok başarılı.

@xtolga, @Affan teşekkürler elimden geldiğince yardımcı olmaya ama sonuna kadar objektif olmaya çalışıyorum.

@Affan arkadaşım ben daha önce S2 kullanmadığım için onda olduğu söylenen sis efektinin bunda olup olmadığını
    bilmiyorum ama fotolar bence olması gerektiğinden daha soft değil gayet keskin zaten örnek fotolarda ortada.
    IXUS modelinden S3'e geçince "VAYY BEEEE"dermisin bilemiyorum birazda beklentilerine bağlı ama pişman
    olmayacağına inanıyorum ben daha önce Canon G3 modelini kullandım oda 4 mp bir makinaydı fotoğraf kaliteside
    çok güzeldi ama ben S3'ten çok daha memnunum.

Bu arada işyerim yenisahra (kozyatağı) evim küçükyalıda bu yakınlarda oturanlar varsa makinayı daha yakından
    inceleyebilir, örnek fotolar çekebilir, merak ettiklerine bakabilirler böylece daha sağlıklı bir karar verebilirler.

• arkadaslar amazon.com da bu alet 439 dolar. nedir bu ya amazon.com dan alışveriş yapan var mı? yoksa shipping çok mu tutuyo? bi de yurtdışından alan arkadaşlar hep arkadaşlarının vasıtasıyla mı aldı? internetten yurtdışından alan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaris

arkadaslar amazon.com da bu alet 439 dolar. nedir bu ya amazon.com dan alışveriş yapan var mı? yoksa shipping çok mu tutuyo? bi de yurtdışından alan arkadaşlar hep arkadaşlarının vasıtasıyla mı aldı? internetten yurtdışından alan var mı ?

Evet arkadaşlar bu soruyu ben soracaktım ama benden önce sordular. İnternetten alan varmı yurt dışından .benim yurt dışından getirtebilme imkanım yok,eğer bir arkadaş yurtdışındaki amcasını ,dayısını,abisini,vs.ödünç olarak bana verirlerse bende aldırabilirim.
    Şaka yapmıyorum ciddiyim yurtfışından getirtebilecek güvenilir bir insan arıyorum

• Ya bir şey daha soracaktım Sirkecide bunun fiyatı ne kadar ,orda daha ucuz olmalı.Bilen varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onealone

quote:

Orjinalden alıntı: solaris

arkadaslar amazon.com da bu alet 439 dolar. nedir bu ya amazon.com dan alışveriş yapan var mı? yoksa shipping çok mu tutuyo? bi de yurtdışından alan arkadaşlar hep arkadaşlarının vasıtasıyla mı aldı? internetten yurtdışından alan var mı ?

Evet arkadaşlar bu soruyu ben soracaktım ama benden önce sordular. İnternetten alan varmı yurt dışından .benim yurt dışından getirtebilme imkanım yok,eğer bir arkadaş yurtdışındaki amcasını ,dayısını,abisini,vs.ödünç olarak bana verirlerse bende aldırabilirim.
    Şaka yapmıyorum ciddiyim yurtfışından getirtebilecek güvenilir bir insan arıyorum

ya valla biri getirtcekse toplu getirsin ben de varım bi de amazon com dan denedim ama bulundugunuz yere gonderilmiyo diyo bazı kuralları varmış heralde fotograf makineleri gonderilmiyomuş.

• Sevgili dostlar amerikadan alısveris bölümünde bu sorularınıza cevap verecek cok arkadas var alıs veriş konusunu genelde orada konusuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 12 Haziran 2006; 22:43:42 >
  • quote:

Hocam ister sana yardımcı olabilirim ama amerikada tanıdıgım yok aslında var ama pek güvenmiyorum bende S2 alacagım kız arkadasım Almanyada yasıyor oradan getirticem baya ucuza geliyor msn adresini pm ile gönder detaylı konusabiliriz

• Arkadaşlar merhaba.
    Yaklaşık 1 ay kadar önce Gittigidiyor'dan,886 YTL'ye Japon malı olup Hong-Kong veya Çin'den getirtilen Canon S3 aldım.İş yoğunluğum nedeni ile internete giremiyorum.Makinayı da kullanmaya vaktim olmuyor. Türkçe menüsü ve internetten s2 için indirdiğim Türkçe Kullanma kılavuzu sayesinde makinayı çözmeye çalışıyorum.Makinam için yine gittigidiyor'dan kargo dahil olmak üzere 190 YTL karşılığında Sandisk Ultra 2 PLUS 1 GB Hafıza kartı, GP Express 15 dk.şarj cihazı,araç kiti,4 adet 2500 mAH GP pil ve Petrix tripot aldım. Bu forumda, telekonvektörden bahsedildiğini gördüm.TELEKONVEKTÖR NEDİR,NE İŞE YARAR?ZOOM ARTTIRIR ŞEKLİNDE BİLİYORUM DOĞRU MU?Ayrıca yine gittigidiyor'da aşağıdaki ürün satılmakta.Satıcı arkadaş, bu ürünler hakkında sorduğum sorulara"Ayrıca HOOD alırsan, bu ürünler makinana uyar" şeklinde ayrıntılı cevap verdi.Ama sizler makinayı ve belki de aşağıdaki ürünleri de kullanan kişiler olarak bu ürünlerin Canon s3'e uyup uymayacağını ve tam olarak işlevini görüp görmeyeceğini en iyi şekilde bilirsiniz diye düşünüyorum.Fiyatı nasıl? almama değer mi?Daha işlevsel ürünler bulabilir miyim?Telephoto zoom lens ile telekonvektör aynı şeyler mi?vs.vs.Gittigidiyor'dan kopyaladığım ürünleri aşağıda belirtiyorum.
    CANON, NİKON, SONY, FUJİ VE DİĞER MAKİNELER İÇİN KOMPLE SET
    Ürünler 58 mm bütün objektifler ile uyumludur, ayrıca 55, 46, 49 ve 52 mm makinelere de uyması için 4 adet çevirici gönderilecektir. Bu çeviriciler ile fotoğraf makinenizin yanı sıra özel kameranızda da ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Ürünlerin fotoğrafları aşağıdadır, aynı zamanda lensler için size bilgi verebilecek çekimlerde aşağıdadır. Lütfen ciddi alıcılar teklif versin, sorularınızı teklif vermeden önce sorun lütfen. Ürün MNG kargo aracılı ile %35 indirimli olarak gönderilecektir.
    Sette, 1 Adet Digital Hight Definition 2x Telephoto Zoom Lens
    1 Adet Digital Hight Definition 0,5x Wide Angle Geniş Açı Lens
    1 Adet Digital FLD Filtre
    1 Adet Digital PL Filtre
    1 Adet Digital Uv Filtre ( Bu üç filtre özel taşıma kutusunda )
    1 Adet Kamera ve Fotoğraf Makinesi İçin Mini Tiripot
    1 Adet Lens Temizlemek İçin Sprey Solüsyon
    1 Adet Lens Temizleme Bezi
    1 Adet Hava Üflemeli Lens Temizleme Fırçası
    Yaklaşık 50 Adet Lens Temizleme Kağıdı
    5 Adet Lens Temizleme Pipedi
    4 Adet ( 55-58, 46-58, 49-58, 52-58 ) Çevirici konvektör
    Yukarıdaki hususları cevaplayan olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar, biraz önceki mesajda, fiyatı yazmayı unutmuşum. Bu ürünlerin toplam fiyatı, şimdilik 75 YTL fakat, açık artırmanın bitmesine daha 3 gün var.Bu nedenle sonunda kaç YTL olur bilmiyorum.
    Bu arada, beni mesajımı gören ve belki çoktandır böyle bir ürün arayan kişiler çıkıp hemen ürünü almaya çalışabilirler fakat bu ürünleri kimseye yar etmem:)
    İnşallah esprime kızmazsınız.
    Saygılar...
  • mombik arkadaşım önce telekonveretere açıklık getirelim mesela elimizde 2x telekonverter var görüntüyü 2 kat büyütür biz makinada 6 optik zoom yaptığımızda önündeki konverter ile 12 optik zoom olur biz makinada 12 optik zoom yaptığımızda 24 optik zoom olur yani sen ne yaparsan yap görüntü 2 katı büyüklüğüne ulaşır.

Aşağıda bahsettiğin parçalar S3'e uyumlumudur bilemem ama adaptörle bunların S3'e uyumlu olanlarını kullanabilirsin birde aşağıda çok fazla parça var sana hepsi lazımmı eğer hepsi lazım değilse git sirkeciye hem olup olmadığını test et hemde istediğin lensleri al.
  • bende eski bir G3 çü olarak S3 ümü 2 -3 hafta önce aldım elinize aldığınızda kalitesini zaten anlıyosunuz fotoğraflar gerçekten çok kaliteli örnek foto koymama gerek yok sanıyorum nette birsürü mevcut zaten sonra oldukça hızlı G3 yanında at arabası gibi kalıyor zoom olayı çok güzel ama benim için en önemli olan yanı Video kalitesi gerçek DVD kalitesinde ve sterio ses te (üzerinde ciddi ciddi 2 tane mikrofon koymuşlar) gerçekten çok hoş bunlar artıları

eksilerine gelince TR de ben 1100 YTL gibi bir fiyattan aldım çok pahalı kapalı ortamlarda noise olayı can sıkıyo özellikle iso 800 olayı tamamiyle göz boyama ben 400 de çektiklerimden bile memnun değilim benim için çok önemli bir kriter olan renk gerçekliğinde ise 10 üzerinden 6 alabildi ben daha iyisini beklerdim ayarını tutturmak için 10 kere pc de renklere bakıp çıkarıp taktım

• Acemi38 arkadaşıma teşekkür ederek mesajıma başlıyorum.
    1)Görev nedeni ile Bingöl'ün Genç ilçesinde bulunan birisi olarak Sirkeci'ye sizler kadar rahatlıkla ve istediğim zaman gidemediğim için mecburen internetten araştırma yapıyorum.Bu nedenle Sirkeci'ye gidip deneyerek almak, şu an benim için neredeyse imkansız seviyede.
    2)Telephoto zoom lens ile telekonverter aynı şey mi?Çünkü gittigidiyorda canon için telekonverter'lerin pahalı(en az 500 YTL)olduğunu görmekteyim.Bu ikisi aynı şeyse,bu ürünün temizleme ürünleri ve lensleri de olmasına rağmen neden bu kadar ucuz olduğunu merak ediyorum?
    3)Gittigidiyor'dan ürün sayfasının belli kısımlarını kopyalayıp mesajıma yazmıştım.Sadece internetten araştırma yapabilen birisi olarak, bu ürünlerin benim işime yarayıp yaramadığını ve fazla olup olmadığını bilmiyorum.
    Bu hususlarda yardımlarınızı bekliyorum.

• mombik arkadaşım Telephoto zoom lens ile Teleconverter aynı şey değil Telephoto zoom lens SLR makilara takılabilen lens çeşitleridir yani S3'e takılmaz S3'ün objektifi sabittir değişmez Teleconverter ise lenslerin önüne takılan bir çeşit büyütücü diyebiliriz.

Normal şartlarda 58 mm. adaptör ile 58mm. olan filtreleri kullanabilirsin.

Lens hood benim bildiğim kadarıyla güneş siperliğidir yani bunun önüne filtre takılabildiğini duymadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.