Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyuz oluyom ya o helikoptere adam evine gidip geliyo onunla he bu arada yalnıs anlasılmasın nergis sahibi felan degil sadece müdür

Yorum yok
  • Birkaç ilave yapmak istiyorum makinanın en güzel özelliklerinden birkaçını unutmuşum

live (canlı çekim anında) histogram
    Kılavuz çizgisi çekim anında istersen ekranı 9 eşit kareye bölebiliyorsun
    Wide screen 16:9 formatında çekim yapmasıda ayrı bir güzellik

Bugün aldığım 1gb sandisk extreme III sd kart ile yaptığım çekimlerde makina kendini iyice gösterdi
    7.5 dakikalık 640 x 480 - 30 karelik (yaklaşık 950 mb) çekimde çekimi durduğum andan 1 saniye sonra makina çekime tekrar hazır hale geldi müthiş bir hız sürekli çekimde denklaşörden elimi hiç kaldırmadan ard arda 100 den fazla resim çektim banamısın demedi ve elimi denklaşörden kaldırdığım anda tekrar çekime hazır.
  • Sayın acemi38 sizden ricamız mümkün olduğu kadar çok resim çekip buraya eklerseniz kafamızdaki fikirlerin netleşmesine yardımcı olursunuz.

Benim S3 de mayıs ayı içersinde gelicekti ama maalesef hazirana kaldı.

Saygılarla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

....Şöyle bir seçeneğinde var alırsın bir 2x telekonvertor optik zoom'un 24x e çıkar buda işini bir nebze görür.

Benim bildiğim kadar S2 ve S3 üçün 2x teleconverter bulunmuyor, 1.5x var, onunla da zoom 18x oluyor. Sen 2x teleconverter olduğunu neye istinaden söylüyorsun?

p.s. makine ile ilgili izlenimlerini okudum, iyi anlatmışsın, kesinlikle faydası olacaktır gerekli arkadaşlara. Ben bu makineye “Kral” ismi verdim ve pazar günü “kral”ım elime geçecek inşallah.

p.p.s ilerde DSL almayı düşünüyorsan neden direk bu sınıfa geçmeyip DSL-like tercih ettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybach -- 2 Haziran 2006; 20:48:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybach

Benim bildiğim kadar S2 ve S3 üçün 2x teleconverter bulunmuyor, 1.5x var, onunla da zoom 18x oluyor. Sen 2x teleconverter olduğunu neye istinaden söylüyorsun?

p.s. makine ile ilgili izlenimlerini okudum, iyi anlatmışsın, kesinlikle faydası olacaktır gerekli arkadaşlara. Ben bu makineye “Kral” ismi verdim ve pazar günü “kral”ım elime geçecek inşallah.

p.p.s ilerde DSL almayı düşünüyorsan neden direk bu sınıfa geçmeyip DSL-like tercih ettin?

maybach S2 ve S3 için 1.5x , 1.54x , 1.7x , 2.2x teleconverter var sen orjinalden bahsediyorsun herhalde.

http://www.lensmateonline.com/newsite/S2tele.html

Makinan şimdiden hayırlı olsun

Belki bir saplantı ama Dijital konusunda Canon bence bir numara bunun için özellikle Canon marka bir
    SLR almayı düşünüyorum benim ihtiyaçlarıma uygun SLR ise 350D modeli harika resim kalitesi var (kaliteli lens ile)
    ama lensler benim gibi bir amatör için çok pahalı body kalitesi çok düşük buda beni düşündürüyor bu arada sony SLR
    işine giriyor inanıyorumki R1 ile güzel bir çizgi yakalayan sony SLR de çıtaları yükseltecek tabii haliyle canon da boş
    durmayacak daha kaliteli modeller çıkacak nasıl olsa acelem yok 1 sene daha bekler 350D nin üst modelini alırım
    belki fiatlar iyice düşer ben biraz daha ustalaşırım bakarsın 30D alırım aslında birazda çekiniyorum SLR makina
    kullanabilirmiyim diye tabii birde S3 uygun fiatlı almam tercih sebeplerimden biri vs..vs..vs.. bu sebeplerden dolayı
    şimdilik S3 kullanmak benim için en ideali zaten ilerde SLR alırsam satmayı düşünmüyorum bizim ufaklıklarda (ufaklık
    dediysem biri 11 diğeri 13 yaşında) iki oğlum var onlar kullanır.

• Birkaç foto daha

Büyükada resmini kartal sahilden arabanın içinden çektim ful zoom 432mm.
     CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

Ortalama elma büyüklüğünde cam küre

Buda %100 croplanmış ay

• acemi38, özellikle ay fotoğrafın çok güzel olmuş. Fotoğraflarının devamını bekleriz..
  • Peki dostum bu 1.5x , 1.54x , 1.7x , 2.2x teleconverterlerin fiyatları hakkında ortalama bir bilgin varmı bi aksilik cıkmazsa kısa süre sonra S2 sahibi olacagım sonrasında ilk alacagım sey bunlardan biri olacakta o yüzden sordum arastırdım ama malesef saglıklı bir bilgiye ulasamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Peki dostum bu 1.5x , 1.54x , 1.7x , 2.2x teleconverterlerin fiyatları hakkında ortalama bir bilgin varmı bi aksilik cıkmazsa kısa süre sonra S2 sahibi olacagım sonrasında ilk alacagım sey bunlardan biri olacakta o yüzden sordum arastırdım ama malesef saglıklı bir bilgiye ulasamadım

Kolaylık olması açısından birkaç link vereyim fiatlar ortalama 120 - 200 dolar arası bu arada verdiğim ilk linkte 8x teleconverter gözüküyor performans nasıl acaba.

http://www.bugeyedigital.com/product_index/index001-camera_acc-more_lenses.html

http://www.butterflyphoto.com/shop/product.aspx?sku=58SHOOT1B

• Sn Acemi, makinen hayırlı olsun. Fotoğrafları orjinallerini de gönderebilirsen daha faydalı olur arkadaşlara. Upload sitelerine yükleyip linklerini vrebilirsin.

Gece performansı ve 400 ISO performansı nasıl bu makinenin. Özellikle S2 göre 400 ISO da nasıl ve 800 ISO su. Biliyorsun S2 de 400 ISO kullanılacak gibi değil.
  • Sevgili @acemi38 arkadaşım makinen hayırlı uğurlu olsun,bayılıyorum bu makineye ve en kısa zamanda alacağım inşallah bende yurtdışından
    Ancak genel olarak birşey sormak istiyorum,%100 CROP ne anlama geliyor fotoğrafçılık teriminde?Kesmek olarak kullanılıyor benim bildiğim ama fotoğrafçılık dilindeki anlamını bilmiyorum?
  • hocam bu 8x in fiyatıda çok asırı degimiş 2.2 ye 184 vermektense 8x ve 188 vermek sanki daha mantıklı geldi buda S2-3 uyumludur dimi
  • @xtolga teşekkürler bundan sonrakilerde orjinalleride koyarım
    400 ve 800 ISO'da görüntü bana göre bayaa noisli onun için hiç kullanmıyorum hatta mecbur kalmazsam 200 bile kullanmıyorum temiz olsun geç olsun.

@Affan teşekkürler %100 crop fotoğrafın orjinalinden kesilmiş bir parça

@global_playboys 8x'in hiçbiryerde örnek fotosunu görmedim kalitesi nasılsır bilemem bence almadan önce iyice araştırmak gerekir.
  • Kesinlikle katııyorum bide yurt dısından alınacagı için begenmedim degiştireyim gibi sansımızda olmuyor elde patlama ihtimali var bende Almanyadan alacagım orada CANON S2 IS + 4 x GP2600 mAh + SANDISK ULTRA II SECURE 2 Gb + Orjinal S2 tasıma cantası bunların hepsini 750-800 arası alacagım uygunmu sizce fiyat tr nazaran yarı fiyatından daha düşük bi rakama geliyor

2x optik zoomda 24x oluyor yazmıssın yukarıda peki 2.2 kaça tekabul ediyor
  • global_playboys fiat ytl ise gayet güzel.

2.2x konverter 26.4 optik zoom
    1.5x konverter 18 optik zoom
    8 x konverter 96 optik zoom

kısaca 12 x 2.2 = 26.4
  • Evet dostum ytl Almanyadaki en ucuz yerleri arastırdık makineyi 307 euro bulduk hatta digerlerini 24 aya kadar taksit imkanıda var vade farksız yani ortalama 60-70 euroyuda 24 aya bölüyorlar tabi buna gerek yok hiç belki teleyi uzun vadeli alabilirim ama simdi degil tabi bi kaç ay sonra belkide kız arkadasım onu hediye alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 10 Haziran 2006; 4:14:27 >
  • Dostlar Bu s3 2gb ı kaldırabiliyormu. Birde gerçekten Almanyada 307 euro mu? hangi sitede var bu fiyat?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onealone

Dostlar Bu s3 2gb ı kaldırabiliyormu. Birde gerçekten Almanyada 307 euro mu? hangi sitede var bu fiyat?

Gercekten 307 euromu demişsin ne zorumuz varda yalan söyleyecegiz S3 307 euro degil S2 307 euro S3 te 419 euro alttaki linkten detaylı inceleyebilirsin

http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/1362F133051.html
  • Dostumum kızmana gerek,sadece şaşırdım s3 e 307 euro yazdığını zannettim ama yanılmışım s2 için yazmışsın galiba. cevabın için teşekkürler.
  • Yok hocam kızmadım öyle seymi olur sadece agresif bi yapıya sahibim o yüzden biraz sert yazmısım ama kızmadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.