Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KuLLANDIĞIN HAFIZA KARTIYLA ALAKALI OLABİLİR BU TÜR MAKİNELERDE HARCIALEM HAFI KARTLARI KULLANILMAMALI
    quote:

Orjinalden alıntı: ı love this game

Arkadaşlar oncelıkle merhaba.bende yenı bır s3 kullanıcısı oldum 3 gun once..acemi oldugum ıcın sıze bır kac soru sormak ıstıyorum.
    1.sorum belkı komık sorular olacak ama bılmedıgımızden dolayı kusura bakmayın :)
    evet soruma geleyım.. manuel modda bazı ayarlar yapıpta cekmeye calıstıgımda yanı deklansore tam bastgımda ekranda MEsgul yazısı cıkıyor ve sonra cektıgım rsım ortaya cıkıyor.bunun nedenı ne olabılır acaba.aynı zamanda resım bozuk cıkıyor.yanı otomatık cekımde yanı dırek cekıyorsun.ama manuelde ne gıbı ayarlar yapmam gerekır yanı en azından temel bılgılerı aktarırsanız sevınırm
    2.sorum ise buradakı gordugm çekimleri genelde hangı modda cekıyorsunuz? örnegın ben makro denıyorum karanlık ortamda flash fazla ısık verıyor yanı resımde patlama yapıyor.. umarım bıseylerı anlatmayı basarabılmısımdır.

• yaw acemi bir hafta içinde kız arkadasıma parayı gönderiyorum ama söyle bir durum var S2 alıp tr dende bitane teleskop almayı düşünüyorum gecende konustugumuz bi muhabbet vardı hatırlarsan bişiler uyduracaktım cekimler için yada S3 alıp teleskopu unutucam ama söyle birt durum var S2 alıp onu tr de rahat bir sekilde 900 gibi rakamlara satabilirim sonra hemen S3 e yükselte bilirim ve böylelikle bir teleskop karım olur sence nasıl yapayım
  • global_playboys arkadaşım kaliteli bir teleskop en aşağı 750 ytl S2 de alsan ondan dha fazlasını teleskopa
    vermen gerekecek dandik teleskopları kesinlikle tavsiye etmem ben geçen hafta mombik için 2 tane
    teleconverter denedim hiç iyi neticeler almadım teleskoptada durum aynı yani her teleskop S2 veya S3 ile
    uyumlu olacak diye bişey yok yani işin içinde risk var olabilirde olmayabilirde bence en mantıklı seçim S3 alıp
    ilerde bulabilirsen kaliteli bir teleconverter almak olacak ben böyle düşünüyorum tabii karar senin kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

global_playboys arkadaşım kaliteli bir teleskop en aşağı 750 ytl S2 de alsan ondan dha fazlasını teleskopa
    vermen gerekecek dandik teleskopları kesinlikle tavsiye etmem ben geçen hafta mombik için 2 tane
    teleconverter denedim hiç iyi neticeler almadım teleskoptada durum aynı yani her teleskop S2 veya S3 ile
    uyumlu olacak diye bişey yok yani işin içinde risk var olabilirde olmayabilirde bence en mantıklı seçim S3 alıp
    ilerde bulabilirsen kaliteli bir teleconverter almak olacak ben böyle düşünüyorum tabii karar senin kolay gelsin..

Acemi38 , gittigidiyor daki teleconverterleri mi denedin?(Şu kenko muydu neydi orjinal canon olmayanlardan bahsediyorum) eğer denediğin onlarsa kötü oldu ben onlardan birini almak için teklif vermiştim

• onealone arkadaşım sakın haa alayım deme çok berbat merkury marka teleconverterden bahsediyorum
    eğer sen kenko filtreden bahsediyorsan onuda tavsiye etmem.
  • dostum teleskop olayında 750 felan beni baya asar gg deki bu 250YTL lik olanlar varya onlardan almayı düşünüyordum makineye uyup uymaması sorun degil ama uyarsa tabi çok gzl olur teleskoplara karsıda bi merakım vardı düşünüyordum yani almayı böyle bir alternatifte cıkınca ortaya bi düşünsemmi acaba dedim durum bu yani bide S2 alsam heemn satısa cıkarırım aynı sey S3 içinde gecerli muhtemelen onuda satısa cıkarırım 350D almak için çünkü bana baya ucuza geliyor tr fiyatlarıda malum burada sattıgım fiyata dısrıdan 350D alabiliyorum üzerine ufak bi miktar ekleyerek bu sekilde yükseltmeyi düşünüyorum durum böyle olunca fazla para baglamak istemedim
  • global_playboys dostum karar senin bu arada 370D çıkacakmış haberin olsun.
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

S3

uçakdan çekmiştim neresidir pek bilmiyorum ama maramara denizi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 10 Temmuz 2006; 9:28:36 >

süpermakro S3

Crop;

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 10 Temmuz 2006; 9:27:58 >
  • quote:

global_playboys dostum karar senin bu arada 370D çıkacakmış haberin olsun.

yaw S2 diye kudurdum S3 cıktı simdi 350D derken 370 cıkıyo yok valla bu işin sonu
  • internetboy resimler çok güzel eline sağlık.
  • quote:

internetboy resimler çok güzel eline sağlık.

Seninkiler de çok güzel teşekkürler.
  • Sevgili @internetboy ve @acemi38 dostlarım,ikinizin de fotoları harika

Benim de S3'ümün gelmesine 10 gün falan kaldı inşallah,ABD'den gelecek bir tanıdığım ile
    Ancak size sormak istediğim bir konu var,eski makinem ile(CANON İXUS "i") video çekeceğim zaman,ışığı ve ayarları denklanşöre yarım basıp sabitliyor ve ardından tam basıp kaydetmeye başlıyordum...Ama bunun şöyle bir zararı oluyordu,mesela evin içinde normal ışıklı bir kısımda ışığı öyle sabitleyip bir anda pencereye çevirince haliyle pencere bembeyaz gözüküyordu,yani ışık dışardaki ışığa göre sabitlenmemişti elbet,o yüzden dışarısı bembeyaz gözüküyordu,bu durumda çekimi durdurup bu defa da makinenin ayarları dışarıya göre yapmasını sağlıyordum,fakat tabii bu sefer dışardan içeri girince de içerisi fazla karanlık oluyordu dışardaki ışık ayarından sonra,yani makine bunu kendi ayarlayamıyordu çekim esnasında,illaha çekimi durdurup yeni ortama göre ayarlamam gerekliydi...
    S3'de bu durum nasıl acaba?
    Teşekkürler
    Hoşçakalın,saygılar...

• Affan arkadaşım bahsettiğin problem S3'te yok ortama göre ışığı otomatik olarak ayarlıyor.
  • quote:

Affan arkadaşım bahsettiğin problem S3'te yok ortama göre ışığı otomatik olarak ayarlıyor.

Çok teşekkürler arkadaşım,inan çok mutlu oldum,bu benim için harika bir haber
  • örneklere devam..
    Orj. Boyut koydurum için direk link veriyorum.
    optik Zoom:
    http://img152.imageshack.us/img152/8180/img08712bv.jpg
    Misafir :) Optik Zoom
    http://img147.imageshack.us/img147/8296/img08985ah.jpg

Super Macro
    http://img139.imageshack.us/img139/7913/img09295gz.jpg

F4,0 1/250 (boyut düzeltildi)
    http://img88.imageshack.us/img88/1038/img09429eg.jpg

F4,0 1/250 (boyut düzeltildi)
    http://img100.imageshack.us/img100/1644/img09074sp.jpg

• Kameramanlık zor meslekmiş vesselam..

• Tema - Nezahat Gökyiğit parkı
    İstanbul'da oturan arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim Kozyatağı otobandan Çamlıca sapağı otoban kenarında.

• Aynı parktan ördekler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.