Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ACEMİ38 DEDİĞİ Nİ YAPACAĞIM BEN GENELDE ÇEKECEĞİM RESMİ ORTALIYORUM. BİRDE SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPAYIM AYRICA SANA SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR. RESMİMLERİN ÜSTÜNDE YAZAN %100 CROP BUNUN MANASINI MERAK ETTİM. BANA ANLATIRMISIN . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

RESİMLERİMİDE BİR AN ÖNCE AYARLAYIP SİZLERLE PAYLAŞMAK ÇOK İSTERİM

ONEALONE RESİMLER ÇOK GÜZEL ELLERİNE SAĞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun4 -- 21 Ağustos 2006; 15:02:38 >
  • Sevgili dostlarım;

Sizinle ilginç ve şaşırdığım bir durumu paylaşmak istiyorum;

Dün 4 adet GP 2500 MAh şarj edilebilir pil aldım,zaten elimde 4 adet aynı pilden vardı ancak yedek olması açısından 4 adet daha aldım ve yaklaşık 7-8 saat kadar şarjda bıraktım,en son artık aldım şarjdan ve bugün taktım S3'üme ancak yarım saat sonra yaklaşık 20-30 kare çektikten sonra "PİLLERİ DEĞİŞTİRİN" uyarısı geldi ve piller bitti!!!
    Sizce bu normal bir durum mu?

Çok şaşırdım bu duruma,7-8 saatten daha fazla mı şarjda durmalıydı sizce ilk seferde?
    Satıcıya durumu anlattım ve O da çok şaşırdı ve 2-3 gün uzunca süreler şarjda tutun ve aynı durum devam ederse getirin değiştirelim dediler vs...

Neyse,durum bu arkadaşlar,benzer bir durum yaşayan oldu mu diye sormak istedim...

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 21 Ağustos 2006; 18:22:19 >
  • @orkun4 hoşgeldin

Ortalanacak resimde var tabii ama genel manzara resmi için konuşursak dediğim gibi çizgilerin kesiştiği nokta resmin vurgulanacağı en iyi yer.
    % 100 crop Resmin orjinalinden (orjinal büyüklüğünden) kesilmiş bir parça.

Yazı fontlarını biraz küçült istersen
  • @Affan dostum şarj cihazın nedir önemli olan o bazı şarj cihazları 11 - 12 saatte şarj edebiliyor. Normalde piyasada en çok kullanılan şarj cihazları 15 dakika ile 4 saat arasında olanlar seninkide bu aralıkta şarj ediyorsa o zaman pillerde bi problem var demektir.
  • Şarj aleti üzerinde yeşil ışık yansada inanma sen minimum 1 gün beklet. İşte ozaman tam verimle kullanabilirsin.
  • YAZARKEN DAHA DİKKATLI OLURUM ŞİMDİ SİZE BALIKLARINI GÖSTEREYİM DEDİM NASIL OLMUŞ

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

@Affan dostum şarj cihazın nedir önemli olan o bazı şarj cihazları 11 - 12 saatte şarj edebiliyor. Normalde piyasada en çok kullanılan şarj cihazları 15 dakika ile 4 saat arasında olanlar seninkide bu aralıkta şarj ediyorsa o zaman pillerde bi problem var demektir.

Sevgili @acemi38 ve @selolims dostlarım;

Şarj cihazım ve piller set halinde zaten,4 adet 2500 MAh lık pillerle beraber takım halinde şarj aleti de geldi yani...

Yani ben elimdeki aynı pil sayısını 4 ten 8 e çıkardım ancak yaklaşık 4-4,5 saat sonra yeşil ışık yandı fakat ben yinede 7-8 saat beklettim,ancak sabah yaşadığım olay sonucunda şaşırdım...Acaba @selolims dostumun dediği gibi şöyle bi 1 gün bekletse miydim?Pillere zarar gelmesinden çekindim o yüzden 7-8 saatten fazla bekletmedim çünkü...

Piller ve şarj aleti aşağıda verdiğim linktekinin aynısı...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81480&productid=bd45324#tablnk

Cevaplar için teşekkür ederim...

Hoşçakalın saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 21 Ağustos 2006; 18:21:43 >

• @orkun4 sanırım akvaryumun ön camını netlemişin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkun4

BEN GELDİM
    ACEMİ38 DEDİĞİ Nİ YAPACAĞIM BEN GENELDE ÇEKECEĞİM RESMİ ORTALIYORUM. BİRDE SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPAYIM AYRICA SANA SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR. RESMİMLERİN ÜSTÜNDE YAZAN %100 CROP BUNUN MANASINI MERAK ETTİM. BANA ANLATIRMISIN . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

RESİMLERİMİDE BİR AN ÖNCE AYARLAYIP SİZLERLE PAYLAŞMAK ÇOK İSTERİM

ONEALONE RESİMLER ÇOK GÜZEL ELLERİNE SAĞLIK

Teşekkür ederim.
  • Bugün Erkayalara gidip Türkçe kullanma klavuzunu aldım sanırım acemi38 arkadaşımın başını bundan sonra daha az ağrıtacağım.
  • Şarj cihazı ben bundan aldım.kapakta bir sorun vardı tam oturmuyordu sağolsunlar değiştirdiler
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81480&productId=bd700206
  • sevgili @Affan

Ben 1 hafta kullanıyorum günde ortalama 4o kare falan fotograf çekiyorum. sürekli Aç kapa yapıp pcye baglı cihaz bu arada. Pillerim;
    VARTA ve duracell
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • Yeni Camiin önündeki güvercinler bugün sıkıldım biraz gezeyim dedim.
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • Çok kötü bakıyor anlaşılan güvercin sürüsünün belalısı

• Ayasofyanın önünde bir imamla bir papaz oturmuş sohbet ediyorlar.

• Tamam tamam kızmayın bu son resim

• Arkadaşlar Resimleri Imageshacks.us adresine atarken Re size secenegini seçip 640x480 yaparsanız daha güzel olur ;) veya Photo shop ile 800x600 Yaparsanız.

Moda Deniz Clubunden Bir Kaç Resim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerCys -- 22 Ağustos 2006; 0:54:37 >

• @onealone

güzel resimler devamını bekliyorum ;)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.