Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla bende samsung a55w var gayet memnunum.baskı kalitesi de ii.eğer profesyonel olmak gibi bi niyetin yoksa tavsiye ederim.fiyatı da uygun
  • arkadaşlar ben kameramdan bilgisayara dv şeklinde capture ediyorum. Sonra ise onu cd ye vcd formatında atıyorum izlemeye başlyınca o kadar bir iğrenç görüntü ki sanki telefondan çekilmiş video gibi.

Benim merak ettiğim konu bu vcd orjinal filmler çok kaliteli bir pürüz bile yok

ama ben ulead studio 9 dan yapıyorum niye böyle oluyor

cd ye kaliteli görüntü nasıl, hangi formatta atabiliriz.

lütfen yardımcı olun daha 5 kaset var aktarılacak.

• arkadaşlar bu dv kasetleri arşiv olarak saklamak istersek ömrü ne kadar olur? ses kasetleri 13 yıl ancak dayandı bana. vhs kasetlerde ise 3 yılda kalite kaybı ile karşılaştım. dv ne kadar dayanır merak ediyorum. kamera kullanım kılavuzunda arasıra kasedi baştan sona sonra tekrar geriye sardırılması tavsiye ediliyor. ama saklama süresi hakkında bilgi yok.
  • ARKADAŞLAR JVC EVERİO MG 37 HARDDİSKLİKAMERA ALMAK İSTİYORUM. BU KAMERAYI BİR ARKADAŞVASITASIYLA YURT DIŞINDAN ÇİN DEN GETİRTMEK İSTİYORUM. BU KAMERALARDA PAL VEYA NTSD SİSTEMİNDE KAYIT FARKLILIKLARI VARMI . HARD DİSKLİ KAMERALAR DA İLLA PALKAYIT SİSTEMİNDE Mİ ÇALIŞMASI GEREKİR .YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.
  • Arkadaşlar bende Samsung Digimax A503 dijital fotoğraf makinası var. Merak ettiğim konu ben bu cihazı USB'den webcam gibi kullanabilir miyim veya hangi yazılım bana bu imkanı verir. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
  • merhaba
    bu gün kameramı aldım ama bir sorunla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
    XL2 aldım ve teknik özelliklerini incelerken kamerayı açıp kapattığımda (lens test) veya ona benzer bir yazı yazıyor ve kamera geç açılıyor açılıncada ekranda lens yazısı kırmızı olarak yanıp sönüyor
    yardımınız için şimdiden teşekküğr ederim
  • arkadaşlar bende daha yeni Panasonic NV-GS280 aldım.gold computer den 1385 ytl verdim bonus kartla 6 taksit.resmi yoldan ve garantili almak isteyenler için araştırabildiğim kadar en iyi fiyat buydu.makinanın pili şu an şarjda kullandıktan sonra bilgilerimi paylaşacağım
  • arkadaşlar video kamerada çok acamiyim bütcem 600 ile 800 arası
    1-hem sd kartı hemde kasetli bir kamerada en iyi ürün hangisi
    2-samsug çokmu kötü fiat peformansta , çözünürlükte ve görüntü kalitesindeki sayısal değerleri çok iyi olmasına karsın neden sonynin eski modelerinden bile daha ucuz illede sonymi alayım
    3-dvd kayıtlı makinalar şu na için güven veriyorm bütçemi zorlamaya değermi?
    saygılar
  • sayın ali26x,
    o fiyata, standart bir minidv kamera alabilirsin..Minidv kamerada samsung pek tutulmuyor,problemli genellikle sanırım.Panasonic, Canon,Sony tercih edilebilir.Minidv kameralarda
    1) çözünürlük
    2) optik zoom
    3) hafıza kartına fotoğraf çekimi
    4) aksesuarlar dikkate alınıp tercih yapılabilir...
  • tesekkür umutlu
    secenlkleri belirledim
    canon mvx 300
    canon mv 900
    sony hc 24e
    panasonic gs21
    bunlar fiyat performans olarak bana uyar ama teknik olarak acaba hangisi
    birde 1 gblik sd karta ne kada rçekim yapabilirim
    bu modellerden hangisini alayım sizce
    samsung önerilmediği için pek bakmadım
    şimdidedn tesekkürler
  • sayın ali26x,
    Bildiğim kadarıyla hafıza kartına video çekimi, kaset kadar kaliteli olmuyor.. Hafıza kartı sadece fotoğraf için kullanılmalı..Fotoğraf olarak bildiğim kadarıyla 1000 tane kadar fotoğraf alır 1024x768 çözünürlükte..(mvx 300)
    - canon mvx 300 1.33 mp 18 x optik zoom 846 ytl (hepsiburada.com fiyatları)
    - canon mv900 0.8 mp. 25 x optik zoom 690 ytl
    - sony hc24e 0.8 mp. 20 x optik zoom 740 ytl
    - panasonic gs21 0.8 mp. 24 x optik zoom 790 ytl

Bana göre; yukarıdaki kameraların özellikleri birbirine yakın canon mvx300'ün çözünürlüğü hariç..Kullanım pratikliği dersen sony'i tercih edebilirsin. Ben geçen hafta canon mvx300'ü sıfır olarak gittigidiyor.com'dan 522 ytl'ye aldım.Tercihimden dolayı memnunum..Karar sizin tabii ki.. Kolay gelsin..
  • umutlu42 arkadaşım kesinlikle iyi fiyata güzel bir tercih yapmışsın. bende bimeksten kampanyadan 580 YTL'ye aldım. Gündüz iç mekan çekimleri bana göre muhteşem, gerçek gibi. akşam iç mekan çekimleri ise ışık yetersizliğinden gündüz kadar olmasada bana göre tatmin edici.

ali26x arkadaşım sana da tavsiyem eğer ingilizcen varsa yurtdışı sitelerden bu cihazlar hakkında yorumları bulup okuyabilirsin. birkaç adres :
    http://www.camcorderinfo.com/
    http://www.digitalcamera-hq.com/camcorders/

google'dan daha fazla seçenek bulabilirsin.

• ANASAYFA > ÜRÜNLER > TV, VİDEO ve AUDIO > VİDEO KAMERA > MİNİ DV

MİNİ DV
    VP-D907I
    Mini DV

Mini-DV
    Easy-Q/EZ Yönlendirici
    2.11 Mega Piksel CCD

Model Seçin -----------------------------------[ MİNİ DV ]VP-D467VP-D965WVP-D907IVP-D363VP-D361VP-D355I-----------------------------------[ DVD KAMERA ]VP-DC161VP-DC163VP-DC165WVP-DC565W-----------------------------------[ MEMORY KAMERA ]VP-M110SVP-X110LVP-M110BVP-M110R-----------------------------------[ ÜRÜN ARŞİVİ ]VP-D351VP-D353VP-D34IVP-D327IVP-D303IVP-D26IVP-D250IVP-D24IVP-D107IVP-D103IVP-D907VP-D6550VP-D454VP-D453VP-D451VP-D655VP-L850VP-W90VP-D903IVP-D6050IVP-D590IVP-D5000IVP-D39IVP-D380I

Özellikler Ayrıntılar

- Mini-DV
    - Easy-Q/EZ Yönlendirici
    - Optik 10xDijital 900xzoom Lens
    - 2.11 Mega Piksel CCD
    - 2.5"211K Piksel LCD Ekran
    - Renkli Vizör
    - Dijital PCM Stereo Ses
    - Elektronik Görüntü Sabitleyici
    - Flaş & LED Işık
    - Renkli Gece Çekim
    - Memory Stick Kartında Kısa Film Klibi
    - Çoklu Gösterim
    - Memory Stick PRo Yuvası
    - Belleğe KAydedilecek JPEG ölçüsü (1600x1200)
    - Harici Mikrofon
    - IEEE1394 Çıkış
    - USB 1,1
    - Uzaktan Kumanda

samsun gun 9071 modeli ve yeni bir çok ürünü var iddalı görünüyorlar piyasada aynı özellikteki makinalar neredeyse iki katı
    samsunda 1000ytl civarı
    nedersiniz değermi arkadaş
    lar

• VP-D655
    Mini DV
    Mini- DV
    Optik 10x
    2.5

bu kategorideki diğer ürünler lütfen model seçiniz ... VP-D355i VP-D453 VP-D903i VP-D907i VP-D451 VP-D454 VP-D361 VP-D363 VP-D965W VP-D467

tanıtım teknik özellikler

- Mini- DV
    - Optik 10x
    Dijital 900x Zoom Lens
    - 800K Piksel CCD
    - 2.5",112K Piksel LCD Ekran
    - Renkli Vizör
    - Dijital PCM Stereo Ses
    - Dijital Görüntü sabitleyici
    - Renkli Gece Çekim
    - Yüksek Kalitede MPEG4 Film Klip
    (720x576/25 kare/sn)
    - Çoklu Gösterim
    - 1 de 4 çoklu bellek kartı yuvası
    - 16M Dahili Bellek
    - Belleğe Kaydedilecek JPEG Ölçüsü SVGA (800x600)
    - Aksesuar Bağlantısı
    - IEEE1394 Çıkış
    - USB 2.0

birde bu var fiyatı yine 800 ile 1000arası
    fikirlerinizi bildirin lütfen

• sony dsc T9 fotoğraf makinem arızalandı ve tamir ücreti olarak 200 avro istediler . makinem garantisiz ve arzanın ne olduğunuda söylemiyorlar. Ne yapmalıyım.

• ARKADAŞLAR, Samsung DİGİMAX A55 2 GB LIK HAFIZA KARTI İLE UYUMLU MUDUR? HANGİ MARKALARLA UYUMLU? BÜTÜN HAFIZA KARTLARIYLA ÇALIŞIR MI?
  • arkadaşlar ben panasonic pv-gs300 ve sony hc96e arasında kaldım.Panasonicin 3 CCD olması cazip geldi ama aklım hala sonyde ne yapsam veya başka öneriniz var mı?
  • lütfen yardım edin..

bende canon miniDV MV830 video camera var..

daha once tarayıcı ve kamera sihirbazıyla resimleri bilgisaarıma atıyordum.. fakat bu program artık çalısmıyor..
    fotografları bılgısayarıma atmka için ne yapmalıyım??

kameramı DV portuyla bilgisayarıma bağlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabuzuzu -- 24 Ekim 2006; 4:37:21 >
  • arkadaşım, bende canon mvx-300 var.Fotoğrafları hafıza kartına çekiyorum.Hafıza kartındaki fotoğrafları,bildiğim kadarıyla sadece usb kablo ile bilgisayara aktarmak mümkün.Kasete fotoğraf çektiysen o zaman firewire kablosu ile aktarabilirsin.
  • JVC gr-dx300 fireware çıkışım bozuldu. İstanbulda bunu uygun fiyatla tamir edecek usta birini biliyormusunuz? Servis le görüştüm ama Anakartta birşey yoksa 100$ civarı tutar dediler. Yalnızca 1 çıkış için çok geldi. Çıkışın yenisi elimde var. Varmı bildiğiniz usta birisi?

Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.