Şimdi Ara

Canon SX 150 IS Monopod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda tek başıma bi geziye çıkacağım. Elimdeki makine sx150 is. Telefonun kamerası pek iyi olmadığı için selfieleri bu makine ile yapmayı düşünüyorum. Bu konu ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum..

1.- Telefon mantığı gibi düşünürsek bu makine için de selfie çubuğu vari bir alet var mı ?
    2.- Aklıma gelen diğer bir seçenek ise monopod. Birkaç internet sitesinde baktığım monopodların açıklamalarında DSLR makineler için olduğu yazmakta. Bu tarz ucuz yollu monopodlar sx150 is için uyumlu olur mu ?
    3.- Varsayalım ki selfie çubuğu vari bir alet veya monopod temin edildi diyelim illa ki zamanlayıcı ile mi kullanmak zorundayım ?

Gezi yakın zamanda olduğundan şiddetle bilgilerinize ihtiyacım var..

Teşekkürler

• 1. Hepsi öyle midir bilemiyorum ama selfie çubukları da 1/4" vidalı gördüm. Dolayısı ile Canon SX 150 IS'e de olur, standardı bu zaten. Canon Sx150 IS çok ağır bir makina da değil ama yine de selfie çubuğunda uzatınca ağırlaşacaktır.
    2. Standarttır bağlantı d-slr monopodu da olur.
    3. Evet, başka bir uzaktan yada kablolu bağlantı imkanı yok diye biliyorum Canon SX150 IS için.

Pil dahil 310 grammış Canon SX150 IS. Ortalama bir cep telefonu 150 gram desek 2 telefon ağırlığında ama tabi çubuğu uzatınca uzakta ağırlığı katlanarak artacaktır.
  • Gorillapod al 3kg kadar taşıyanları 30 40 tl civarında veya yuntengin 40 50 tl civarında monopoduda mevcut ancak sıkıntı şu selfie için denklanşöre kim basıcak :) timerı ayaelamak bi kaç fotoğraftan sonra sıkıntı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar.
    İnternette vidalı selfie çubuğu buldum taşımama ihtimali yüksek midir? Hepsinin malzemesi az çok aynı sonuçta.

• ckr2424 C kullanıcısına yanıt
    Link pls :)

• http://www.hepsiburada.com/dark-harici-kumandali-selfie-cubugu-dk-ac-cpself01-pm-teloyndarkselfie02

Buyurun link.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekrani donebilen bir mode!l olmadigindan kullanisli olmaz herhalde.

İlla kullanicam diyorsaniz ve guvenilir bir aparat bulamazsaniz, iki tane 30cmlik çıtayi bir birine somunlu vidayla vidalayin. Ucuna da uygun bir tripod vidasi takin, bir tane de uzaktan kumanda ayarlayin, tamamdir.

Htc one m7 almaniz daha mantikli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.