Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.950
Cevap
67
Favori
318.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir paylaşım olmuş bende işallah gidip alıcam alınca 1-2 fotoğraf yollarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetakif23

http://www.dpreview.com/reviews/canon-powershot-sx150-is/4

şu sitedeki testlerdeki sonuclara bakarak bana göre en ucuz ve kaliteli fotoğraf çeken makina arıyordum aradığımı buldum sx 150 bakalım. bugün vatan computerden 299 tl aldım fiyatına göre güzel işler çıkartıyor..

Hayirli olsun, en kisa zamanda bekliyoruz fotograflarini

• quote:

şu sitedeki testlerdeki sonuclara bakarak bana göre en ucuz ve kaliteli fotoğraf çeken makina arıyordum aradığımı buldum sx 150 bakalım. bugün vatan computerden 299 tl aldım fiyatına göre güzel işler çıkartıyor..

Kardeşim hayırlı olsun. Gidip Nokia N8 alsaydın, daha iyi geçiyormuş
    Takılıyorum, tekrar hoş geldin aramıza

• biz 600'e aldık 300'e inmiş vay arkadaş 3 ayda bu iniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCreeper

Çok güzel bir paylaşım olmuş bende işallah gidip alıcam alınca 1-2 fotoğraf yollarım :)

Umarim en kisa surede aramiza katilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Kardeşim hayırlı olsun. Gidip Nokia N8 alsaydın, daha iyi geçiyormuş
    Takılıyorum, tekrar hoş geldin aramıza

• ilk çektiğim resmler

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
  •  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
  •  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
  • kullandığım şarzlı piller sony

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
  • makro resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetakif23 -- 18 Aralık 2012; 13:32:38 >
  • quote:

makro resimler

Hemen cozmussun makroyu
  • Bu makinayı çok övmüşler ama ben pilli istemiyorum şarjlı bi şey arıyorum.var mı kaliteli bir model önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: densiz1905

Bu makinayı çok övmüşler ama ben pilli istemiyorum şarjlı bi şey arıyorum.var mı kaliteli bir model önerisi olan?

Sinifinda en iyisi bence, ayrica pilli olmasi avantaj.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetakif23 -- 30 Eylül 2014; 8:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu makinayı çok övmüşler ama ben pilli istemiyorum şarjlı bi şey arıyorum.var mı kaliteli bir model önerisi olan?

Bence şarzlı olarak panosonic fz 150 alinacak makina amma birazcik pahali 1000 tl nin ustunde olmasi lazim.hakikaten kakkini veren makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetakif23 -- 19 Aralık 2012; 9:31:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Sinifinda en iyisi bence, ayrica pilli olmasi avantaj.

Ben anneme almayı düşünüyorum tekonolojik cihazlarla arası iyi değil..pilleri şarj et tak , oksitlenmesin diye çıkar vs uğraşmaz direk şarja takar diye düşündüm
  • ben de bundan almayı düşünüyorum ama otomatik çekimi kötü falan denmiş sanırım. ne kadar kötü olabilir varmı otomatik çekilen resimler görsem. ayarlardan birazcık anlıyorum hoşuma da gider kurcalayıp denemek çekim yapmak falan ama yeri geldiğinde de çıkarıp çat diye çekebilirmiyim diye düşünüyorum.otomatik ayarda gelişigüzel çekilen bi resim görsem fikrim değişir mi ki. ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

ben de bundan almayı düşünüyorum ama otomatik çekimi kötü falan denmiş sanırım. ne kadar kötü olabilir varmı otomatik çekilen resimler görsem. ayarlardan birazcık anlıyorum hoşuma da gider kurcalayıp denemek çekim yapmak falan ama yeri geldiğinde de çıkarıp çat diye çekebilirmiyim diye düşünüyorum.otomatik ayarda gelişigüzel çekilen bi resim görsem fikrim değişir mi ki. ne dersiniz?

hocam o kötü yorumları yapanlardan birisi de bendim ancak alınıp alınmaması karar aşamasında iken yok ben almayayım demek kadar kötü değil. yani insan kullandıkça daha iyi daha iyi düşüncesi olduğundan dolayı bir süre sonra çok ayrıntıya girince bazı şeyler göze batıyor. benim ve diğer arkadaşın şikayeti olan konu loş ışıkta fazla hareketli objelerle alakalıydı. zaten ayarla o işte hallediliyor.

• Merhabalar ben de geçen hafta sonu sx150 aldım vatan indirimlerinden . Daha önceki bozulan kameram da 5 mp canon powershow a410 du. Özellikle menülerinin benzerliğinden dolayı bu makinayı seçtim. Makinayı fiyatına göre çok başarılı bulduğumu söyleyebilirm. Yukarıda okuduğum mesajlarda arkadaşlarımın evde akşam çocuk fotoğrafları çekmekte çok zorlandıklarını okudum. Kısmen haklılar ancak çocuk fotoğraflarını çekmek gerçekten zordur. Çünkü çocukların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ve sürekli hareket eder durumdalar.Bildiğim kadarıyla hareketli objeleri net bir şekilde yakalayabilmek için bizlere ışık gereklidir. Bunun için ortam aydıtlatması iyi olacak ki bu evde pek mümkün değil. O zaman flash kullanılabilir. O da istenmiyosa iso değeri arttırılabilir. Ancak bu tip makinalarda isoyu arttırmak kaliteden ödün vermek demektir. Herkese iyi pozlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.