Şimdi Ara

Canon SX210IS mi? Panasonic TZ10 'mu veya Sony HX5'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 modelden birini almak istiyorum, özellikleri hemen hemen aynı ama bir türlü karar veremedim, kullanan bilen arkadaşlar varsa bir tavsiye edin lütfen

Kolay gelsin

erkan

• ben de 2 gündür bu modelleri ve fuji f80'i araştırıyorum. f80'nin video kalitesi tz10'nun çok gerisinde.

http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_tz10_review/sample_images/
    http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_f80exr_review/sample_images/
    http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx5_review/sample_images/

sayfalarının en altında örnek videolar var inceleyebilirsiniz.

Fotoğraf kalitesinde ise

http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2010/03/30/Sony-Cyber-shot-DSC-HX5/p1

hx5 kalitesi tz10'dan daha iyi gözüküyor.

Bence seçim hx5 ve tz10 arasında olmalı ama ben de daha tam karar veremedim.

Video ve foroğraf kalitelerine bakarak yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

• Cevabın için teşekkürler,

Hx5 de TZ10 da mükemmel gözüküyor , HX5 türkiyede çok pahalı , canon sx210 vatanda 799 TL şuan

Başka fikri olan arkadaş varmı?

Düşünce tavsiye bekliyoruzz
  • bu iki makinanın yanında fuji f300 ü de düşünebilirdiniz ama bence artık bunların hepsi demode olmak üzere çünkü önümüzdeki ayın sonunda yeni yıla griyoruz ve bütün markalar ocak ayı içinde 2011 model makinaların duyurularını yapmaya başlayacak şimdi bir makina alırsanız çok değil 2 ay içerisinde '' tüh keşke bekleyip şu modeli alsaydım'' yada ''vaaayyy be şu modelde ........ özelliğide var teknolojiye bak tühh kaçırdık'' deme ihtimalinizde var.Bunu da göz önünde bulundurun.

Fotoğraf makinası yada video kamera almak için en uygun zaman nisan mayıs gibi bahar aylarıdır çünkü markalar Ocak en geç Şubat ayı içinde model duyurusu ve tanıtımlarını yapar bu ürünlerin piyasaya çıkması raflarda yerini alıp satışa çıkması nisan mayısı bulur.Yani bu aylarda makina aldığınızda en güncel makinayı almış olursunuz ve önünüzdeki bahar aylarına kadar 1 yıl boyunca kimsenin elinde sizinkinden güncel model görmeyeceğinizden kafanız da rahat olur.

Haaa aceleniz vardır biyerden para gelecektir öğrencisinizdir kredim kesilmeden alayım falan dersiniz kişisel nedenleriniz vardır bir şey diyemem.

• haaaa canon ıxus 4000 ve 4500 ıs bunlarıda bir değerlendirin benzer özellikte makinalar full hd çekimde var 4500de.
  • Selamlar.

Bende aylardır tz-10 almayı düşünüyorum form içinde bi üye arkadaş resim çekip paylaşmış görüntü beni pek fazla tatmin etmedi çok fazla anladığım bi sektörde değil açıkcası gelgitler içinde kaldım. dartyde 700 tl ye satılıyor şuanda o para eder mi? yoksa az daha kasıp daha farklı bir modele mi yönelsem. tek istediğim iyi fotoğraf çekmesi beni yormaması(slrler gibi) gecede çeksem gündüzde çeksem sıkıntı olmasın baskı aldığımda kaliteli olsun bu kadar. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

iyi akşamlar.
  • anladığım kadarıyla 700 lira gibi bir parayı verebilecek durumdasınız eğer öyle ise bir 100 lira kadar daha ekleyip Panasonic lx3 yada 5 Canon s90 yada 95 ve yine Canon G11-12 modellerine bakabilirsiniz pişman olmazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben şahsen g12 sipariş ettim yurtdışından aralık ayında gelecek artı yanında bir sürü lens ve aksesuar şeklinde

sanada g12 tavsiye ederim dersenki ben sadece auto mode da cekecem diğer dediklerin arasında canon öneririm yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 18 Kasım 2010; 21:02:35 >
  • Merhaba bende bugün tz10 aldım. Şimdilik gayet memnunum. İnşallah hata yapmamisimdir.
  • abd'den canon sx210IS aldırdım.
    haftaya elimde olur...
    fiyat: 299 $
  • kardeş kimden aldın?
    Güvenilirmi
  • best buy'dan.
    yalnız amerikan fiş sorunu var.
    elektrikçiden aparat alacağız anlaşılan...
  • Kafam patates oldu valla 1 aydır hergün yeni bir makina keşfediyorum araştırıyorum her forumda illa bi kıllığı çıkıyo. dartyde tz10 800 tl olmuş fırsatı kaçırdık mı bilmiyorum. orta karar bir makina alıp iyi fotoğraf çeksin istiyorum, bi türlü yakalayamıyorum.

Sx210,s90,tz10,nikon L110,sx20,sx30,sony hx5 ve unuttuğum bi sürü model

Kimi forum diyo alcaksan canon al kimisi o canonu alcağına panasonic al o parayı verdin nikon al amannn dijitalde nikon alma fuji al kafa karıştırmadan başka bişeye yaramıyo. o gece kumlanma yapar öbürü gündüz bulanık çeker flaşlı berbat çekiyo çıktısı kötü şurda kontrası az gibi geldi bana arkadaş şöyle gerine gerine alınacak bi makina bulamıcaz mı? çok para vermeden tabi. Hani herkesin ortak fikri olan gece gündüz iyi çeken orta karar bi makina yapamıyo mu bu firmalar. bide neye dikkat etmemiz gerekli lensmi iso mu pixel mi zoom mu 7500 tane yeri var

Söylediklerimden kimse üstüne alınmasın herkes fikrini belirtiyo umarım pişman olmayacağımız iyi bir makina yakalarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratimin

Kafam patates oldu valla 1 aydır hergün yeni bir makina keşfediyorum araştırıyorum her forumda illa bi kıllığı çıkıyo. dartyde tz10 800 tl olmuş fırsatı kaçırdık mı bilmiyorum. orta karar bir makina alıp iyi fotoğraf çeksin istiyorum, bi türlü yakalayamıyorum.

Sx210,s90,tz10,nikon L110,sx20,sx30,sony hx5 ve unuttuğum bi sürü model

Kimi forum diyo alcaksan canon al kimisi o canonu alcağına panasonic al o parayı verdin nikon al amannn dijitalde nikon alma fuji al kafa karıştırmadan başka bişeye yaramıyo. o gece kumlanma yapar öbürü gündüz bulanık çeker flaşlı berbat çekiyo çıktısı kötü şurda kontrası az gibi geldi bana arkadaş şöyle gerine gerine alınacak bi makina bulamıcaz mı? çok para vermeden tabi. Hani herkesin ortak fikri olan gece gündüz iyi çeken orta karar bi makina yapamıyo mu bu firmalar. bide neye dikkat etmemiz gerekli lensmi iso mu pixel mi zoom mu 7500 tane yeri var

Söylediklerimden kimse üstüne alınmasın herkes fikrini belirtiyo umarım pişman olmayacağımız iyi bir makina yakalarız.

:D valla ben de sizinle aynı durumdayım. fuji f200 diye yola çıktım vazgeçtim, sx210 alacak oldum sonra caydım, şimdi tam tz10'da karar kılmışken sony hx5'i keşfettim.
    kafam allak bullak oldu :)

• Eyvallah başkan bende o modelleri sırası ile keşfedip tektek soğudum kafayı sıyırdım ama sonunda kafamdakini buldum nacizane fikrim(kesinlikle tavsiyede etmiyorum anladığım bi bok değil çünkü) 1,5 aylık araştırmam sonucunda içime en çok sinen canon g11 oldu en uygun peşin 850 tl civarında bulunuyor(taksitte vade farkı oluyor) biraz daha düşmesini bekliyip onu alıcam ki şuan ki fiyatı gayet iyi diyor herkez. aylık 60tl butçe ayırdım bu işe 12 taksitle alabilirsem hemen kapıcam bi tane g11.

Belki hata yapıyorumdur belki bu fiyata çok daha mükemmelleri vardır piyasada ama ne biliyim işte içime sindi nedense. Sana hayırlı alışverişler umarım çok memnun kalıcağın bi makina alırsın.
  • canon ixus 1000 HS yi de değerlendirin
  • Aşağıdaki link tz10 ile hx5 arasında aynı fotoğrafların karşılaştırması var. Bir fikir verebilir.

Eğer tz10 düşünülüp gps önemli değilse tz8 de aynı makinadır. Hem daha ucuzdur.

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=60&mo1=1108&p1=8562&ma2=16&mo2=1030&p2=7993&ph=20

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.