Şimdi Ara

Canon tarayıcı hatası Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün canon mp 190 marka çok fonksiyonlu yazıcı aldım. Yazıcı ve fotokobide herhangi bi soru yok yalnızca tarayıcı özelligini yapamıyorum...Tarayıcı programını açtıgımda (MP NAGİVATÖR EX 1.2) bU YAZILIM TARAFINDAN DESTEKLENEN TARAYICI SÜRÜCÜSÜ YÜKLÜ DEGİL diyor... Cd yi felan herşeyi yükledim yüklemedigim kalmadı ama halen aynı hatyı veriyi tarayıcı yerine giremiyorum... Sorunu Çözebilecek Arkadaşlara şimdiden tekrar tekrar teşekkür ediyorum saygılarımla kagan44

• Yapay Zekanın Yanıtı

Canon Tarayıcı Hatası: Yardım Kılavuzu

Canon tarayıcınızda karşılaştığınız "Capture Perfect 3.1 Bulunamadı" veya "Aygıt Kilitlenemedi" gibi hatalar, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu hataları gidermek için izleyebileceğiniz adımlar şunlardır:

• Tarayıcı Sürücüsünü Kontrol Et: Tarayıcınız için desteklenen en son sürücünün kurulu olduğundan emin ol. Canon'un web sitesinden sürücüyü indirebilir ve yükleyebilirsiniz. "Bu yazılımı destekleyen bir tarayıcı sürücüsü yüklü değil" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu adım sorunu çözebilir.

• Güç Kaynağını Kontrol Et: Tarayıcınızın düzgün çalışması için sabit bir güç kaynağına ihtiyacı vardır. Tarayıcıyı farklı bir prize takmayı veya güç kablosunun hasarlı olmadığını kontrol etmeyi dene. "Tarayıcı hazır değil, güç dalgalanmış olabilir" hatası alıyorsanız, bu adım sorunu çözebilir.

• Aygıt Kilitlenemedi Hatasını Giderme: Canon tarayıcılarda görülen "Aygıt Kilitlenemedi Hatası 4630", tarayıcının bilgisayarınızla uygun şekilde iletişim kuramadığını gösterir. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Tarayıcıyı ve bilgisayarını yeniden başlat.
      • USB kablosunu hem tarayıcıdan hem de bilgisayardan çıkar ve yeniden tak.
      • Tarayıcı yazılımını kaldır ve yeniden yükle.
    • Canon Destek ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Canon destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir. Web sitelerindeki destek bölümünden veya telefon yoluyla onlarla iletişime geçebilirsin. Canon destek ekibi, tarayıcının arızalı olup olmadığını belirlemene ve gerekli onarımları yapmana yardımcı olabilir.

Canon tarayıcı hatalarını çözmek, tarayıcının doğru çalışmasını sağlamak için çok önemlidir. Bu kılavuzdaki adımları uygulayarak, karşılaştığın hataları giderebilir ve tarayıcının sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • USB kablosunu çıkarıp sürücüyü yeniden yükle.
  • Hocam denedim fakat yine aynı neden kaynaklanıyor olabilir :( Bu arada Çok saolun ilgilendiginiz için
  • Yokmu Yardım edecek ya Tarayıcı yazılımı yüklü degil diyip duruyor driverini 100 kere yükledim yine aynı sorun
  • Benim de Canon Pixma MP495 çok fonksiyonlu yazıcı-tarayıcı-fotokopi var. Yazıcı ve fotokopi çalışıyor ancak tarayıcı hata veriyor. Sadece ilk çalıştırdığım gün bir defalık tarama yaptım deneme olarak, o çalıştı, bi daha da hiç çalışmadı... Verdiğim resimdeki hatayı veriyor.

http://i1233.photobucket.com/albums/ff396/vedman61/canonhata.jpg?t=1300474872

Driver kaldırdım tekrar yönergelere uygun olarak tekrar yükledim. Yani usb kablosunu kurulum sırasında beni uyardığı zaman taktım. Başka ne olabilir arkadaşlar bu işten ben anlamadım bişey. Bilen arkadaşların cevaplarına ve yardımlarına ihtiyacım var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.