selamlae CANON BJC-4550 marka ve model yazıcı kullanıyorum.önceden çalışıyordu.şimdi nedense çalışmıyor.power lambası yanıp sönüyor.yazıcıda power ve resume diye iki tane düğme var. yazıcıyı cd si ile bilgisayara tanıttım.mürekkebi de dolu.print almak istediğimde power ışığı yanıp sönüyor.ne yapmam gerekir yardım ederseniz sevinirim........
Kullanma klavuzuna bi bak. O yanıp sönen ışığın anlamı orda yazar. ona göre davranırsın. Yazıcı kafası veya kartuş takma yerleri kirlenmiş olabilirde... veya mürekkep kurumuştur.
yazıcının kullanma klavuzu yok.akrabamdan aldım.mürekkebinide yeni doldurdum.
Yazdırma işlemi varsa onları sil, yazıcını fişten çek tekrar dene
canonlarda olan standart bir problem. nedenini bende bilmiyorum ama devamlı olarak power ışığı yazdırma için veri yollandığın yanıp sönmeye başlıyor. ve galiba teknik servisin kontrol etmesi gerekiyor. biliyorum eski bir yazıcı ama eğer kullanmak istiyorsan teknik servis ama oraya vereceğin paraya yazık. imkanın varsa yeni bir kartuşla dene. belkide kartuş bozulmuştur....
kartuşu çıkardığımda da yeşil lamba yanıp sönüyor.birşey değişmiyor......anlaşılsı biz bu yazıcıyı ya çöpe atacağız veya servise götüreceğiz..........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme