Şimdi Ara

Canton Movie 80 cx sizce nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar pc me sinema sistemi alıyorum. bu ürün özellikle aktif subwoofer olması ve canton kalitesi olması tercih ettim. sizce dogrumudur kullanan varmı canton markasını ilk defa kullanıcam. internetten edindigim bilgiye gore Hi-fi sistemler üzerine çalısıyo ve alman markası kaliteli diyolar yabancı abilerimiz kullanan eden varmıdır yerine ne tercih edilebilir?

http://www.hizlial.com/u05.018.8947.0003/canton-hoparlor-movie-80-cx-black

buda alcagım yer ve ürün özellikleri yazıyor

• aldınmı
  • ben 65cx kullanıyorum, 80'in daha basit boyanmış hali. yeterlidir ve tatmin eder. Fiyat performans olarak bakacak olursan bundan iyisini bulman zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar taa 90 lardan kalma pioner müzik setimin 100w 6 ohm çift, sony 100w 8ohm çift müzik seti hoparlörlerimi ve kendi yaptığım 100w 6 ohm Pioneer hoparlör ile bildiğin suntadan yaptığım iki adet 80 e 15 15 kule :) sistemimi sony str-dh520 ile kullanıyorum çok güzel ses alıyorum lakin bu canton un fiyatı uygun olduğundan bu emektarları emekliye ayırmayı düşünüyorum iyimi ederimki
  • evet arkadaşlar aldım. daha onceki ses sistemim philps 5+1 pc için oldugundan bu baya pro geldi acıkcası cok memnunum :) ve basslar kulaga o akdar tatlı geliyorki muhtesem benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy45

evet arkadaşlar aldım. daha onceki ses sistemim philps 5+1 pc için oldugundan bu baya pro geldi acıkcası cok memnunum :) ve basslar kulaga o akdar tatlı geliyorki muhtesem benim için

hayırlı olsun, güle güle eskit :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.