Hocam eem istiyorum yanına fizik ya da matematikten çap ya da yandal düşünüyorum bu konuda güzel fikirleri olan düşünceleri ile ufkumu açacak bilgili untroll olan bir ya da birkaç kardeşim Bi el atar mısınız size zahmet Çap yandal bilgilerinizden neler söylerseniz mutlu edersiniz beni Not: Buna tecrübeler ya da görüp duymalar dahildir
YARDIM EDEN HERKESE TEŞŞEKÜR EDERİM
Up
+1 up
Up
Upppoooo
Up
alfaaçısı
kullanıcısına yanıt
Hocam öne çıkara tıkla mısınız
jezzarS
kullanıcısına yanıt
Tabi kardesim
Up
Ups
Çap ders programını çok yoğun hale getiriyor. Teorik fizik istiyosan fizik veya matematik oku, applied istiyosan Ee veya fizik oku. Ders programını da ilerlemek istediğin alana yönelebileceğin şekilde yap derim. Ya da illa çap yaparım diyorsan okulunu 5 seneye uzat. Yoksa derslerden A alsan bile öğreneceğini düşünmüyorum. Bazı insanlar olimpiyatlardan dolayı vs bilgili oluyor. Öyleysen 4 yılda da bitirme şansın var.
Hocam ya çok zeki olacaksınız, harbiden üst düzey bir ilginiz olmalı çünkü iş hayatında ınanılmaz fir faydası olmaz bana kalırsa. Yada hayatsız gibi ders çalışacaksınız. Ama bunu kafaya koyduysanız ilginiz vardır yada akademi dusunuyorsunuzdur. Acaba tam olarak neden istediğinizi soyler misiniz ?
Sirf ilgin var diye fizik ya da mat capmaya calisirsan asiri zorlanirsin. Ee muhendisi degil de akademisyenlik dusunuyorsan go for it. Yoksa dedigim gibi cok yuk olur kaldiramazsan mutsuz olursun
nYselmech
kullanıcısına yanıt
Hocam akademisyenilik istiyorum aslında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme