Şimdi Ara

..::CAPTAIN TSUBASA 2 TÜRKÇE::.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
12.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaf ataride bitire bitire bi hal olmustum fifa 2008 den cok sarıyo walla
  • cok tesekkurler ataride az bitirmemiştim biraz nostalji yapalım
  • çok teşekkürler süper oyun
  • ara yazılar dahi türkçe süper yapanın eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

helal olsun kardeş çok merak ediyodum şu aradaki geçen konuşmaları onlarda türkçedir umarım.
    diğer şut pas vs ezbereydik zaten arap lfabesini hafiften sökmüştük :) macid di tusubasanın adıda arapça :)

ne arap alfabesi kardeş oyun japonca

3.takımda hata verdi yeniden deneyeyim bari
  • level kodları varmıı
  • oyunun japonca versyonunda sadece konuşmaları anlamadığım için zorlanıyordum.Çok iyi oldu.Çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

quote:

Orjinalden alıntı: multeci

helal olsun kardeş çok merak ediyodum şu aradaki geçen konuşmaları onlarda türkçedir umarım.
    diğer şut pas vs ezbereydik zaten arap lfabesini hafiften sökmüştük :) macid di tusubasanın adıda arapça :)

ne arap alfabesi kardeş oyun japonca

3.takımda hata verdi yeniden deneyeyim bari

aynı oyunun arapça versiyonu da mevcut "captain majed"

• abi o japonca olsa gerek de türkçe isteriz
  • değil güzel kardeşim hem japoncası hem arapçası var oyunun ayrıca burda 2 saatir türkçe diye yırtınıyoruz en üstte linkte türkçe hali var zaten dah ne diye türkçe istiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

değil güzel kardeşim hem japoncası hem arapçası var oyunun ayrıca burda 2 saatir türkçe diye yırtınıyoruz en üstte linkte türkçe hali var zaten dah ne diye türkçe istiyorsun

bilmiyordum arapçası olduğunu yoksa ben yıllarca japonca diye arapçamı oynadım ateride

6.maça geldim devamını yarın oynayacam

• o laf sana değildi yaw diğer elemanaydı

bu arada sen jap. oynamış olabilirsini doğrudur ama oyunun full arapça versiyonuda bulunmakta
  • arapça olan bu versiyonu diildi. O daha güzeldi bana göre. Fileler falan yırtılıyodu. Gol olduğunda filede top dönüyodu bunda ise sabit. Arapça olanın senaryosuda uzundur baya. İkisinide ataride oynamış biri olarak diğer versiyonu tavsiye ederim. O olsa daha güzel olurdu. Bununda müziği güzeldir. çizgi filmdekiyle aynı.
    vista 64 bitte çalışırmı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyildiz -- 8 Ekim 2007; 1:26:56 >
  • ya bu akşam beni anlamak istemeyenler çoğunlıkta sanırım

o senaryosu kısa olan tsubasa 1 idi nakkatsudan sonra direkt olarak japon milli takımı ile oynuyorsun. çok fazla gelişmiş özellik (ara pası, korner, firikik, ceza sahası içinde topu uzaklaştırma yada havadan gelene pası kesme gibi özellikler) yoktu. 1. dede ağları delebiliyorduk santanın vuruşu delip geçer.

captain tsubasa 2 de ise yukarda parantezdeki özellikler ve daha fazalsı var öncelikle senaryo çok uzun sao paolo dan başlayıp, nakkatsuya ordan tekrar sao paoloya gidiyor ve ardından japon milli takımıyla oynamaya başlıyorsun.

ve 2. oyunun arapça ve japonca versiyonları bulunmaktadır. Ayrıca bu versiyonu çeviren arkadaş ingilizceden çeviri yapmış yani böylelikle ingilizce ve (artık) türkçe versiyonlarıda var diyebilirz...

• yaw 6. maç cok zor ya sarısın veledin takımına karsı olan mac.her atakta o piskopata veriyolar topu patlatıyo durmadan özel şutunu kalecie her topu içeri alıyor.valla en basarılı macım 2 kere uzatmaya gitti 8-7 yenildim hepte ben öne gectim son dakkalarda attılar varmı bir taktik bunun için.
  • ilk maç 4-0
  • ilk mac 12-0 bitiricem bu arada japonya arjantin macı kodunu kim ister

edit=duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall -- 8 Ekim 2007; 9:23:32 >
  • Harika Aşırı zevkli oyundu teşekkürler.
  • atarilerde deli gibi oynardık
  • yaw ben misugi hayranıyım ama enerjisi yok ilerde artarmı acaba

yanlıs hatırlamıyorsam onun bi kalp sorunu vardı o yuzden enrjisiz yapmıslar adamı inş artar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.