Şimdi Ara

..::CAPTAIN TSUBASA 2 TÜRKÇE::.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
12.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben ona bayılırdım

• quote:

Orjinalden alıntı: Randall

ilk mac 12-0 bitiricem bu arada japonya arjantin macı kodunu kim ister

edit=duzeltme

beeenn

• hojam sen süperasin yav
    çoçukkene ne oynardım ama 2-3 saat oldumu 8 bitin adaptörü ısındı diye kapatırdık.
    o kadar kod yazardım bi tutturamadım. arapçayı söktüydüm yahu.
  • fan kılab kurak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall -- 8 Ekim 2007; 11:25:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

değil güzel kardeşim hem japoncası hem arapçası var oyunun ayrıca burda 2 saatir türkçe diye yırtınıyoruz en üstte linkte türkçe hali var zaten dah ne diye türkçe istiyorsun

Arkadaşım anlama güçlüğü çeken sensin galiba. Üsttekinin türkçe olmadığını anlamak için Başlığa bakmak bile yeterli. Sen benim daha önceki mesajımı okusan anlardın. 3. bölümü geçince kitleniyor benim oyun. Ona istinaden söylemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PongoLLe -- 8 Ekim 2007; 13:10:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

abi o japonca olsa gerek de türkçe isteriz

Şukardacık bi cümleden

quote:

Arkadaşım anlama güçlüğü çeken sensin galiba. Üsttekinin türkçe olmadığını anlamak için Başlığa bakmak bile yeterli. Sen benim daha önceki mesajımı okusan anlardın. 3. bölümü geçince kitleniyor benim oyun. Ona istinaden söylemiştim

bunu çıkarmak gerçekten zor kısa vede öz konuşanı gördümde hiç konuşmadan bişi anlatmaya çalışanı ilk kez göüyorum helal

• quote:

quote:

değil güzel kardeşim hem japoncası hem arapçası var oyunun ayrıca burda 2 saatir türkçe diye yırtınıyoruz en üstte linkte türkçe hali var zaten dah ne diye türkçe istiyorsun

Bende de 3. bölümden sonra kitleniyor. Var mı başka? Çözümü bilen var mı?

4. maçın şifresi lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 8 Ekim 2007; 15:49:00 >

• bu oyunun 3unu 4 unu yada 5 ini bulabilen varsa paylassın lutfen ben buldum ama emulatorler calısmıyor
  • quote:

quote:

abi o japonca olsa gerek de türkçe isteriz

Şukardacık bi cümleden

quote:

bunu çıkarmak gerçekten zor kısa vede öz konuşanı gördümde hiç konuşmadan bişi anlatmaya çalışanı ilk kez göüyorum helal

Sen tek bir postuma bakarsan onu anlaman doğal ancak dikkatini çekerim yukarıda 3-4 postum daha var. Cuk diye araya lafa atlarsan diğer yazılanları görmeden böyle olur

• nostalji yaptın eski günlerimi hatırladım
  • paylaşım için teşekkürler...
  • süpersin yaaa Anılarım tazelendi Deli gbi oynuorum walla
  • o zaman biraz gülelim

• yahu 3 maçın kodu olan varmı bi verin yav tadı damagımda kaldı.
  • Süper Ha Çk Severdim Bunu.Teşekkürler
  • arkadaşlar 3.maçın kodu yoksa
    bari ingilizce versiyonu varmı bu oyunun. linkini verseniz.
  • guzelmis yaww epey oynadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

arkadaşlar 3.maçın kodu yoksa
    bari ingilizce versiyonu varmı bu oyunun. linkini verseniz.

..::CAPTAIN TSUBASA 2 TÜRKÇE::..
  • küçükken az sabahlamadım bu oyunla hey gidi günler
  • Çok iyi oldu,teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.