Bildirim
..::CAPTAIN TSUBASA 2 TÜRKÇE::.. (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Randall
ilk mac 12-0 bitiricem bu arada japonya arjantin macı kodunu kim ister
edit=duzeltme
beeenn
-
hojam sen süperasin yav
çoçukkene ne oynardım ama 2-3 saat oldumu 8 bitin adaptörü ısındı diye kapatırdık.
o kadar kod yazardım bi tutturamadım. arapçayı söktüydüm yahu. -
fan kılab kurak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall -- 8 Ekim 2007; 11:25:07 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
değil güzel kardeşim hem japoncası hem arapçası var oyunun ayrıca burda 2 saatir türkçe diye yırtınıyoruz en üstte linkte türkçe hali var zaten dah ne diye türkçe istiyorsun
Arkadaşım anlama güçlüğü çeken sensin galiba. Üsttekinin türkçe olmadığını anlamak için Başlığa bakmak bile yeterli. Sen benim daha önceki mesajımı okusan anlardın. 3. bölümü geçince kitleniyor benim oyun. Ona istinaden söylemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PongoLLe -- 8 Ekim 2007; 13:10:19 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
abi o japonca olsa gerek de türkçe isteriz
Şukardacık bi cümleden
quote:
Arkadaşım anlama güçlüğü çeken sensin galiba. Üsttekinin türkçe olmadığını anlamak için Başlığa bakmak bile yeterli. Sen benim daha önceki mesajımı okusan anlardın. 3. bölümü geçince kitleniyor benim oyun. Ona istinaden söylemiştim
bunu çıkarmak gerçekten zor kısa vede öz konuşanı gördümde hiç konuşmadan bişi anlatmaya çalışanı ilk kez göüyorum helal
-
quote:
quote:
değil güzel kardeşim hem japoncası hem arapçası var oyunun ayrıca burda 2 saatir türkçe diye yırtınıyoruz en üstte linkte türkçe hali var zaten dah ne diye türkçe istiyorsun
Bende de 3. bölümden sonra kitleniyor. Var mı başka? Çözümü bilen var mı?
4. maçın şifresi lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 8 Ekim 2007; 15:49:00 >
-
bu oyunun 3unu 4 unu yada 5 ini bulabilen varsa paylassın lutfen ben buldum ama emulatorler calısmıyor -
quote:
quote:
abi o japonca olsa gerek de türkçe isteriz
Şukardacık bi cümleden
quote:
bunu çıkarmak gerçekten zor kısa vede öz konuşanı gördümde hiç konuşmadan bişi anlatmaya çalışanı ilk kez göüyorum helal
Sen tek bir postuma bakarsan onu anlaman doğal ancak dikkatini çekerim yukarıda 3-4 postum daha var. Cuk diye araya lafa atlarsan diğer yazılanları görmeden böyle olur
-
nostalji yaptın eski günlerimi hatırladım -
paylaşım için teşekkürler... -
süpersin yaaa Anılarım tazelendi Deli gbi oynuorum walla -
-
yahu 3 maçın kodu olan varmı bi verin yav tadı damagımda kaldı. -
Süper Ha Çk Severdim Bunu.Teşekkürler -
arkadaşlar 3.maçın kodu yoksa
bari ingilizce versiyonu varmı bu oyunun. linkini verseniz. -
guzelmis yaww epey oynadim -
quote:
Orjinalden alıntı: sakalak
arkadaşlar 3.maçın kodu yoksa
bari ingilizce versiyonu varmı bu oyunun. linkini verseniz.
-
küçükken az sabahlamadım bu oyunla hey gidi günler -
Çok iyi oldu,teşekkürler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X