Şimdi Ara

..::CAPTAIN TSUBASA 2 TÜRKÇE::..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
12.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• EVET YANLIS DUYMADINIZ ATARILERDE JAPONCASINI OYNADIGIMIZ CT2 NIN TR VERSIYONUDUR:

burdan indirin:http://rapid-share.com/files/60657259/CT2TR.rar

ARADAKI TIREYI (-) KALDIRIRSANIZ SORUNSUZ BIR SEKILDE INDIREBILIRSINIZ.TARAFIMDAN DENENMISTIR.GAYET SORUNSUZ CALISMAKTADIR.KESINLIKLE FAKE DEGILDIR.INDIRDIKTEN SONRA DOSYAYI RARDAN CIKARIN.DAHA SONRA CIKARDIGINIZ KLASORUN ICINE GIRIP VIRTUANES UYGULAMASINI CALISTIRIN.PROGRAM CALISINCA FILEDEN OPENE TIKLAYIN.VE ACILAN PENCEREDE Captain Tsubasa 2(Turkce).nes isimli DOSYAYI SECIP AÇ DIYIN.VE OYNAMAYA BASLAYIN.HEPINIZE IYI OYUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabiyik222 -- 6 Ekim 2007; 16:07:36 >

• süpersin vallaa yaw.ataride az oynamadım bu oyunu çok zevkliydi.hemen indiriyorum.
  • Onemli degil kratos
  • zamanın efsane atari oyunu bitirememiştim japonca oldugu için
  • valla zamanında ataride az oynamadık orda bi kaplan mı kurt mu ne öyle bir kurtarış yapan bi kaleci vardı bi türlü ona gol atamıyodum
  • helal olsun kardeş çok merak ediyodum şu aradaki geçen konuşmaları onlarda türkçedir umarım.
    diğer şut pas vs ezbereydik zaten arap lfabesini hafiften sökmüştük :) macid di tusubasanın adıda arapça :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Persona 4 Golden Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler. Anılarımız canlanacak bu oyunla
  • çok saol kardeşim
  • Ne oynardık bunu çocukken saol kardes cok guzel paylasım
  • Saol kardeşim
  • teşekkürler güzel paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

helal olsun kardeş çok merak ediyodum şu aradaki geçen konuşmaları onlarda türkçedir umarım.
    diğer şut pas vs ezbereydik zaten arap lfabesini hafiften sökmüştük :) macid di tusubasanın adıda arapça :)

Aradaki konuşmalar da Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Cyclone -- 7 Ekim 2007; 17:17:40 >
  • Harbidende TÜRKÇE, Sağolasın
  • abiler ben bir hevesle oynadım oyunu ancak 3. takımı geçince takılıyor oyun ve ilerleyemiyorum. Düzgünü yok mu bunun yoksa bende mi oluyor bu sorun tek
  • arkadaslar bunun tuslarını yazarsanız sevinirim
  • valaa 3 te bendede takılır gibi oldu ama savelemiştim..sonradan savelediğiim yerden basladım ve geçirdi ondan sonra bidaha sorun çıkarmadı...ayrıca oyunun tusları yön tuşları ve z-x....ben böyle oynuorum
  • abi iki kez saveledim ama sorun oldu. Neyse tekrar oynarız baştan da gıcık oldu çok
  • süper ya çok saol
  • Çocukken yarım yamalak ingilizcem ile ingilizcesini bile o kadar arayıp da bulamamıştım nerde o zman şimdiki teknoloji.Tüm çarşıyı gezmiştimde bulamamışrım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.