Şimdi Ara

çar takası yapacam yardım!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze iyi akşamlar arkadaşlar diezde 58 lwl crimson +7 set dd 15 ve +7 elixirli çarıma aresde 65 lwl 3 parça +7 çhitin ve +7 md olan çar veriyor cafeden oğlan çarda trina ve scler felan var yaklaşık 30 gb felan eder sizce yapammıi?

• Bence Yap Areste Full Exp Yapman Lazım Ama Ben Olsam Kaçırmam.Eğer Netten Tanıştıysan Ve Güvenmiyorsan Sakın Takaslama.
  • yok cafeden arkadaş 3 senedir yüz yüze olacak takas bütün exp görevleri duruyur hiç biri yapılmamıs arkadaşları dieze geçdi ondan istiyor
  • GuzeL bi tekLif.. Ama sen bilirsin areste 65 lvl normal bir lvl ama unutma.. Areste yapabilirim diyosan ver. Ex gorevleri de duruyo oo super valla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchSee -- 2 Mart 2007; 23:20:39 >
  • bence yapma böle kal ares büyük server onu kasmak bi dert ardreama devam et derim
    yani kabul etme
  • 58 lvle 65 lvl takas tabiki süper bi yamuk olmayacagına eminsen hiç bekleme
  • ha birde şimdi msn den söledi ms +7 varmış bankada onla +7 shard alırım galiba çar bişraz sağlam olur zaten 70+ ksacam direk full lwl kasacam 75 k n p var yeter şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu charı almalımıyım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ardream insanı sıkıyor kasa bilirim diyorsan bence yap bu takası iyi item veriyor. ama Areste aşmış bi server yyani item yapabilirim diyorsan ver gitsin ardream da ne yapcan (: Hayat Ust Cz de ^^
  • Bence priest
  • hazır konu açılmışken beramusta 59-58 lvl mage arderam charı arıyorum ?? (izmir içi)
  • oyundaki nick yahni nasıl iyimi :D
  • kimmişbu cocuk hangi kafe de oynuyo hım..
    ben olsam deişmem
  • Bence değiş.Sorada full exp kas
  • konya bilişim internet cafe gel beklerim alla alla güvenmem diyor ya arkadaş diyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.