Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav Trafik Sigortası 300 olur mu beya ben sakaryada iki kere yaptırdım Dubai'den 180, Allianz'dan 200'e yaptırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Yav Trafik Sigortası 300 olur mu beya ben sakaryada iki kere yaptırdım Dubai'den 180, Allianz'dan 200'e yaptırdım..

haklısın benim trafik 170 olduğuna göre baya bir kalemi sigortalamışlar herhalde. muhtemelen kaskolu trafik poliçesi kesmişlerdir
    aracım 1.6 comfort otomatik 2001 (di; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 14 Ocak 2010; 15:23:25 >
  • Mustafa, sonu 22 55 olan numara benim. Aradım, sanırım müsait değilsin.

MSN de ekledim, müsait bulundukça görüşebiliriz...
  • quote:

Yav Trafik Sigortası 300 olur mu beya ben sakaryada iki kere yaptırdım Dubai'den 180, Allianz'dan 200'e yaptırdım..

hemşom memleketine gelsen daha ucuza bağlardık.

GG'den Garmin Nüvi 205 aldım. ufak bişi ama çok hoşuma gitti. iş görüyor. evin altında sadece bir seviye sinyal kaybı oluyor. Fiyat 175 TL.

yarın Allah nasip ederse Yavru Vatan'a dönüyorum. Kısmetse Mart ortası teskere ile kesin dönüşü yapacağım. bi isteği arzusu olan ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

quote:

GG'den Garmin Nüvi 205 aldım. ufak bişi ama çok hoşuma gitti. iş görüyor. evin altında sadece bir seviye sinyal kaybı oluyor. Fiyat 175 TL.

yarın Allah nasip ederse Yavru Vatan'a dönüyorum. Kısmetse Mart ortası teskere ile kesin dönüşü yapacağım. bi isteği arzusu olan ulaşsın.
    alkol

• kendim kullanmamama rağmen bavul doluydu( j.walker gold-black-red,swing,ballentines,10-15 tanede minyatür 5 cl)
  • quote:

kendim kullanmamama rağmen bavul doluydu( j.walker gold-black-red,swing,ballentines,10-15 tanede minyatür 5 cl)

Aynen,

Gelirken bana 2 şişe absolut almazsan İstanbul' a gelme işini unut

• quote:

quote:

Hemşim, kar lastiksiz oralara gelinmez.. ne zaman kar yağacağı belli olmaz bizim dağlara, ovalara :) İnşallah cemreler bitip, havalar ısınınca gelecem ana vatana..:) Bu arada Garmin Nüvi 205'in hayırlı olsun.. foto ve izlenimlerini müsait olunca paylaşırsın.. Hayırlı yolculuklar, hayırlı teskereler..

• yaa arkadaşlar alkol muhabbeti araç kullananların forumuna uyuyamu hiçç. bana araba bulacaklar vardı noldu 2004 lancer triptonik 15 TL diyorlar ne dersiniz: carizma- lancer, carsima daha üst sınıf ama lancer daha güncelgibi : yedek parça bulma ve fiyat yönüyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 15 Ocak 2010; 13:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

Bu da yine carisma ve brc ikilisi. Ve yine büyük depo.

Carisma Sahipleri Buraya...
     Carisma Sahipleri Buraya...

Özellikle son fotoğraf,

Ekzost susturucusunun bitişiğinden geçiyor gaz borusu. Mühendisler odası buna mümkün değil vize vermez. Onu da geçtim, hakikaten güvenlik açısından çok tehlikeli.

Bir de,

Silindir tank taktırdığın zaman o iki tane siyah geniş boru bagajda gözükecek. İyi düşün. Benim bagajın fotolarını gördün. Tertemiz, hiçbirşey yok.

Tabi en önemlisi, yarın arabana tesisat yapmak isteyeceksin. Silindir tank ordayken tesisat yapamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

yaa arkadaşlar alkol muhabbeti araç kullananların forumuna uyuyamu hiçç. bana araba bulacaklar vardı noldu 2004 lancer triptonik 15 TL diyorlar ne dersiniz: carizma- lancer, carsima daha üst sınıf ama daha güncelgibi : yedek parça bulma ve fiyat yönüyle

Arabayı bulmak kolay, sen sigortadan paranı al gerisini hallederiz.

Carisma mı lancer mi dersen, lancerin eksisi çok.

Sunroof, yolo bilgisayarı vs...

Parçaları da carismanın 2 katı.

Dikkat edersen, yaşı carismadan 4-5 daha genç olan lancerle Carismanın fiyatı aynı gibi.

Bi de önemli not, o kasadaki lancerlerin %50sinin tamponundaki stopları kırıktır. Dizayn olarak park halinde en fazla sürtülüp çarpılan yere konumlandırılmış. Fiyatı da pahalı olduğundan kimse değiştirmiyor

• lancer düşünürseniz eski kasa lancer plus'lara bakın.
  • eşin Fiyatı
    742,00 TL
    Tüm Kartlar
    Tahsilatı Şirket Yapar

Taksitli Fiyatı *
    773,00 TL
    Tüm Kartlar
    Tahsilatı Şirket Yapar

8 Eşit Taksit
    773,00 TL
    WORLD
    MAXIMUMCARD
    AXESS
    BONUS
    Tahsilatı Şirket Yapar

9 Eşit Taksit
    773,00 TL
    MAXIMUMCARD
    AXESS
    WORLD
    BONUS
    Tahsilatı Şirket Ya

ANADOLU SİGORTA SON TEKLİFİ.
  • absolt mu yük ettiğme değmez 10 liralık şişeyi. j.walker blue label filem ister insan

foto çekmeye kalmadı kıbrıstayım yine. adres seçimi yetersiz gibi geldi. samsun bi ilçesi girecem alakasız bişi hemen ekrana geliyo geri diyorum sil baştan yaz yine aynı yer geliyo. aradığmı bulamadım. iyice bi kurcalamak lazım. harita epey detaylı.

meslektaşım sen carismadan şaşma bence.
  • quote:

absolt mu yük ettiğme değmez 10 liralık şişeyi. j.walker blue label filem ister insan

foto çekmeye kalmadı kıbrıstayım yine. adres seçimi yetersiz gibi geldi. samsun bi ilçesi girecem alakasız bişi hemen ekrana geliyo geri diyorum sil baştan yaz yine aynı yer geliyo. aradığmı bulamadım. iyice bi kurcalamak lazım. harita epey detaylı.

meslektaşım sen carismadan şaşma bence.

Olmeecaaaaaaa

• quote:

absolt mu yük ettiğme değmez 10 liralık şişeyi. j.walker blue label filem ister insan

Yahu herkesin damak tadı başkadır. Ben absolute' dan başka içki içmem Ayrıca hiç de anlamam. Vallahi İstanbul' a sokmam. 2 şişe absolute isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

Yahu herkesin damak tadı başkadır. Ben absolute' dan başka içki içmem Ayrıca hiç de anlamam. Vallahi İstanbul' a sokmam. 2 şişe absolute isterim

Naptın usta sen? Rakı dururken,bira dururken,tekila , viski falan dururken neden vodka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

quote:

Naptın usta sen? Rakı dururken,bira dururken,tekila , viski falan dururken neden vodka ?

Sn. Hocam, şimdi dicem dengelemek için sen bana gülecen Anladın onu sen

Rakıyı içemiyorum, önceden rakıdan başkasını içmezdim. Sonra birden bi tiksinti geldi, kokusunu duyayım midem ayağa kalkıyor.

Birayı saymıyorum, zaten gençlik her boşlukta bira takılıyor O kola gibi bişey, onu tabi ki içiyoruz.

Geri kaldı tanıdıklardan votka. Onun diğerlerine nazaran vişne suyu veya enerji içecekleriyle birlikte daha güzel buluyorum. Meze sıukıntısı da yok gibi, hemen herşeyle gidiyor. Bi de Absolute' nin kokusu yok ondan onu tercih ediyorum.

Tabi ben 3 aylar haricinde haftada 1 gün 3-4 kadeh içerim, onu da buradan söyleyeyim ki ayyaş sanmayın

• Bu arada yarın yanıma Mustafa geliyor karşıdan. Yeni CD çalar almış. Bunu nasıl takacaz diye sordu. Dedim uğraşma gel, boşuna tesisatçılara da parçalanma...

Hatırlarsanız bana 120 TL fiyat çekmişlerdi, ben de oturup kendim yapmıştım. Fotoları koyarız yarın akşam inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

quote:

Sn. Hocam, şimdi dicem dengelemek için sen bana gülecen Anladın onu sen

Rakıyı içemiyorum, önceden rakıdan başkasını içmezdim. Sonra birden bi tiksinti geldi, kokusunu duyayım midem ayağa kalkıyor.

Birayı saymıyorum, zaten gençlik her boşlukta bira takılıyor O kola gibi bişey, onu tabi ki içiyoruz.

Geri kaldı tanıdıklardan votka. Onun diğerlerine nazaran vişne suyu veya enerji içecekleriyle birlikte daha güzel buluyorum. Meze sıukıntısı da yok gibi, hemen herşeyle gidiyor. Bi de Absolute' nin kokusu yok ondan onu tercih ediyorum.

Tabi ben 3 aylar haricinde haftada 1 gün 3-4 kadeh içerim, onu da buradan söyleyeyim ki ayyaş sanmayın

Oldu o zaman.Fakat , vodkayı enerji içecekleri ile karıştırmayın!! Almanyada filan yüzlerce kişi zehirlendi öyle..

2-3 ay önce arkadaşlar öyle karıştırıp içirdiler bana,normalde oturup içerdim 70 'lik falan, hemen uyku getirdi.Adeta sızdım yani...Çok tehlikeli .. Zehirler..Aman diyim

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.