Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mitsubishi bölümüne girmeyeli de baya oldu, epeyce coşmuş buralar Sizden özellikle Carismacılardan yardım isteyecektim. Geçtiğimiz gün benzinliğe gidip benzin alıyorken pompacı depo kapağını sertçe kapattığında bir parçanın fırladığını duydum Pompacıyla birlikte parçayı bulduk siyah tırnak görevi yapan gibi bir şeye benziyor. Ancak parça nereye ait bilemiyorum Parçayı takmazsam ne oluyor söyleyeyim; depo kapağı kolunu çektiğimde kapak kendiliğinden açılmıyor, kapağa bastırmak gerekiyor. Sizlerden ricam biriniz depo kapağının açıkkenki halinin fotoğrafını çekip buraya ekleyebilir mi? Sanırım 99 modelle diğerleri arasında fark olmayacaktır depo kapağında.. Şimdiden teşekkür ediyorum

İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Bisturi Yani ameliyat bıçağı.

Arabayı ameliyat ettim

İyi valla,elinden kaysa...Hobaa...Kestiği yere göre , birkaç dakikada "ambulans yetişene kadar" garanti gidersin.

Bu aralar iyice felaket tellalı olduk arkadaş.

Ekıstıradan yakaladım,Ule cüzdanda bistüri taşınır mı ... 112 ye iş çıkaracan illa...

(Mete bey'in ekıstıra atraksiyonlu 112 maceralarını dinleyiniz)

Abi ben bu kadar fonksiyonel bir alet görmedim. Yani kendi gözünle görüyorsun, arabaya müzik tesisatı bile çekiliyor

İş sırf pıçakla ilgiliyse,komple ameliyat takımı kurayım sana beya

• Bende night breaker ampul mevcut görüşü bayağı arttırıyor verdiğin paranın karşılığını alıyorsun.Cuma günü arabamın direksiyonu eskidiğinden deri kaplatıyorum bana vites topuzu lazım orjinal satılan yeri bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?
  • Otjinali çok pahalı olur. İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesi' nde çıkmacılar var. Ordan temiz birşey bakın derim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bisturi Yani ameliyat bıçağı.

Arabayı ameliyat ettim

İyi valla,elinden kaysa...Hobaa...Kestiği yere göre , birkaç dakikada "ambulans yetişene kadar" garanti gidersin.

Bu aralar iyice felaket tellalı olduk arkadaş.

Ekıstıradan yakaladım,Ule cüzdanda bistüri taşınır mı ... 112 ye iş çıkaracan illa...

(Mete bey'in ekıstıra atraksiyonlu 112 maceralarını dinleyiniz)

Abi ben bu kadar fonksiyonel bir alet görmedim. Yani kendi gözünle görüyorsun, arabaya müzik tesisatı bile çekiliyor

İş sırf pıçakla ilgiliyse,komple ameliyat takımı kurayım sana beya

Abi marifet pıçakta, bizim bi naneden anladığımız yok. MAnyak bi pıçak bu pıçak

• Ali merhaba. Atiker i taktırdım. Bugün de sızdırmazlığı hallettim. Bir de ne diycem. Ben o çıkardığımız gümüş plastik kapağı yerine taktım. Yarım açılıyor ama önemli değil zaten. İçine birşey koyacak değiliz. Oldu yani sıkıca. Cep tel. ile çektim yine, görüntüler iyi olmayabilir. O gördüğünüz araç kuyruğu da sızdırmazlık için bekleyenler. Düşünün işte, benim arkamdan oraya doğru "U şeklinde dolanıyor kuyruk. Sabah 06:40 da oradaydım. 45 kişi vardı önümde. Lehh yani.

Carisma Sahipleri Buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 20 Ocak 2010; 14:54:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

Ali merhaba. Atiker i taktırdım. Bugün de sızdırmazlığı hallettim. Bir de ne diycem. Ben o çıkardığımız gümüş plastik kapağı yerine taktım. Yarım açılıyor ama önemli değil zaten. İçine birşey koyacak değiliz. Oldu yani sıkıca. Cep tel. ile çektim yine, görüntüler iyi olmayabilir. O gördüğünüz araç kuyruğu da sızdırmazlık için bekleyenler. Sabah 06:40 da oradaydım. 45 kişi vardı önümde. Lehh yani.

• Servis vites topuzuna 106 tl fiyat söyledi.Cuma günü deri direksiyon kaplama yaptırıyorum geriye tek eksiği eskimiş olan ön sürücü koltuğu döşemesini bulmak kaldı.
  • orjinal ön sağ koltuk döşemesi aranıyor..... ( 2003 model comfort gri döşeme)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

Ali merhaba. Atiker i taktırdım. Bugün de sızdırmazlığı hallettim. Bir de ne diycem. Ben o çıkardığımız gümüş plastik kapağı yerine taktım. Yarım açılıyor ama önemli değil zaten. İçine birşey koyacak değiliz. Oldu yani sıkıca. Cep tel. ile çektim yine, görüntüler iyi olmayabilir. O gördüğünüz araç kuyruğu da sızdırmazlık için bekleyenler. Düşünün işte, benim arkamdan oraya doğru "U şeklinde dolanıyor kuyruk. Sabah 06:40 da oradaydım. 45 kişi vardı önümde. Lehh yani.

Ben bir türlü bu kapağı oturtamamıştım. Haftasonu tekrar deneyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyetys

orjinal ön sağ koltuk döşemesi aranıyor..... ( 2003 model comfort gri döşeme)

750 TL' ye kapılar ve kolçak dahil komple deri döşeme yapılıyor, isterseniz bi değerlendirin.
  • Akerimoğlu tşkler ama arabanın orjinalliğini pek bozmak istemiyorum şimdilik araştırmadayım tşkler....
  • Depo kapağı fotoğrafı isteyen vardı...

• @akerimoğlu, Allah razı olsun
  • quote:

Akerimoğlu tşkler ama arabanın orjinalliğini pek bozmak istemiyorum şimdilik araştırmadayım tşkler....

Yani 200-300 başka şekilde harcamaktansa, ben suni deri kaplatmayı tercih ederdim. İnsanlar sıfır araba alıp doğru döşemecinin yolunun tutuyorlar.

Tabi bu işler dediğiniz gibi tercih meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

@akerimoğlu, Allah razı olsun

Senden de razı olsun, taş taşımadık ya
  • quote:

quote:

Akerimoğlu tşkler ama arabanın orjinalliğini pek bozmak istemiyorum şimdilik araştırmadayım tşkler....

Yani 200-300 başka şekilde harcamaktansa, ben suni deri kaplatmayı tercih ederdim. İnsanlar sıfır araba alıp doğru döşemecinin yolunun tutuyorlar.

Tabi bu işler dediğiniz gibi tercih meselesi.

Deri'yi boşvirin.Yazın yakar,kışın buzdolabı gibi yapar.Haa koltuk ısıtması/soğutması olan bir model olursa belki.

Deri koltuk azıcık mantıksız gibi

• biz pert olduk millet sarhoş sigortadan aradılar 11bin veriyorlar şu an ilanlarda 2001 nissan almera 1.8 luxery otomatik 12.250 diyorlar hem 1.8 hem gaz takılabilir olması nedeniyle (tabikii hanım için otomatik) tercih edebilecek gibiyim. forum da zaten kokteyl filmine dönmüşken NİSSANCI mı olsak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

biz pert olduk millet sarhoş sigortadan aradılar 11bin veriyorlar şu an ilanlarda 2001 nissan almera 1.8 luxery otomatik 12.250 diyorlar hem 1.8 hem gaz takılabilir olması nedeniyle (tabikii hanım için otomatik) tercih edebilecek gibiyim. forum da zaten kokteyl filmine dönmüşken NİSSANCI mı olsak acaba

Aman ha..Yapılacak iş mi??

10 bine 11 bine ne carismalar buluruz sana hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

biz pert olduk millet sarhoş sigortadan aradılar 11bin veriyorlar şu an ilanlarda 2001 nissan almera 1.8 luxery otomatik 12.250 diyorlar hem 1.8 hem gaz takılabilir olması nedeniyle (tabikii hanım için otomatik) tercih edebilecek gibiyim. forum da zaten kokteyl filmine dönmüşken NİSSANCI mı olsak acaba

İlhami dünyadaki her arabayı al Nissan' ı alma... Uzak dur. Hiçbir parçası yok memlekette. O kadar ucuz olmasının tek nedeni bu.

Aman diyorum... Ben de çok düşünmüştüm, araştırınca verilmiş sadakam var dedim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.