Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek mi Hocam? Ben de enerji içeceğiyle birlikte bayılmıştım tadına. Bi de aynen sen gibi 70lik olmasa da vakit genişse bir ufak içerim. Enerji içeceğiyle 3. kadehte epey bi çakır yapmıştı kafamı. O gün midemin boş olduğu anda içmeye başladığıma bulmuştum bahaneyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akerimoglu -- 16 Ocak 2010; 22:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

Gerçek mi Hocam? Ben de enerji içeceğiyle birlikte bayılmıştım tadına. Bi de aynen sen gibi 70lik olmasa da vakit genişse bir ufak içerim. Enerji içeceğiyle 3. kadehte epey bi çakır yapmıştı kafamı. O gün midemin boş olduğu anda içmeye başladığıma bulmuştum bahaneyi...

Duyduğum kadarıyla mide sorunu yaşayan,hatta ölenler çokmuş avrupa'da...

Bırakın vodkayı , o enerji içeceklerini eliniz kolonyalıyken bile içmeyin

Başta ben de inanmamıştım, taa ki , deneyene kadar.
  • Hocam ver cehaletimize, ne bilelim

Tadı güzel mi güzel, kafa da yapıyo mu yapıyo, ohhh doldur bir tane daha deyip vuruyorduk.

Tövbe ağzıma sürmem daha. Eski stil vişne-votka devam...
  • ben enerji içeceğini sek içiyorum

votkada favorim smirnoff ama. viski bana ağır geliyor ama oturup adam gibi içmedim bi kere olmeca gold'da iyi olur he

ağırlar yerine hafiflerde iyidir, mesela bailey's, malibu, archer's, martini rosso... zevk almak için güzel içkilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

ben enerji içeceğini sek içiyorum

votkada favorim smirnoff ama. viski bana ağır geliyor ama oturup adam gibi içmedim bi kere olmeca gold'da iyi olur he

ağırlar yerine hafiflerde iyidir, mesela bailey's, malibu, archer's, martini rosso... zevk almak için güzel içkilerdir.

Dostum bende senin çeyreğin kaar alkol kültürü yok,

Bugüne kadar, kullandığım içkiler,

Rakı, Votka, Viski, Bira, Şarap...

Viski ve şarap sadece bir duble

• naytmeer asker dönüşü istanbul'a geliyorsan hafif içkilerden 1 şişe isterim parası neyse veririm. mini bi istanbul mitsu buluşması yaparız
  • ben listeyi yapıyorum o zaman

absolut, olmeca, baileys....

ballentines, swing,sheridan's falan denemek isteyen olursa getirrim. madem istanbul kapılarından giremicez getirrim.

bu arada dip not ben hiç alkol kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

ben listeyi yapıyorum o zaman

absolut, olmeca, baileys....

ballentines, swing,sheridan's falan denemek isteyen olursa getirrim. madem istanbul kapılarından giremicez getirrim.

bu arada dip not ben hiç alkol kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. ,

Olmeca'yı ele üstad.İlaç mümmesillerinden bolca sipariş verebiliyorum zati

Evde de yeterince(3x70 cl) stoğum var...Sen o hakkı vedat'a ayırırsın

Bence de ,alkol bir araç olmalı muhabetlerde filan.Gençlik dışında hiç hatırlamıyorum,kafayı bulmak için alkole abandığımı.Zaten genelde o tür muhabetlerde ben reterdar etkisi yaparım.

• quote:

Bu arada yarın yanıma Mustafa geliyor karşıdan. Yeni CD çalar almış. Bunu nasıl takacaz diye sordu. Dedim uğraşma gel, boşuna tesisatçılara da parçalanma...

Hatırlarsanız bana 120 TL fiyat çekmişlerdi, ben de oturup kendim yapmıştım. Fotoları koyarız yarın akşam inşallah.

Evet arkadaşlar. İlk başta şunu söyleyeyim, Ali nin bugün bana yaptığı iyiliği, kimse kolay kolay yapmaz. Bu gerçekten böyle. Misafirperverliği olsun, güvenirliliği ve hiçbir artniyet olmaksızın yardımseverliğinden bahsediyorum. Bugün beni çok mahçub etti gerçekten. Hele ki el işçiliğini çok beğendim. Yani tutup Kerpeten Ali yi getirsen böyle işçilik çıkaramazdı. Sanki doğuştan elektronikçi. Birkaç fotoğraf çektik / Ali onları yayınlarsın di mi? Yayınlarsan sevinirim.

Kendi aracına yaptığı müzik tesisatı ile de karizmasını ikiye katlamış. Tek eksiği Tefo yu göremedim bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

quote:

Bu arada yarın yanıma Mustafa geliyor karşıdan. Yeni CD çalar almış. Bunu nasıl takacaz diye sordu. Dedim uğraşma gel, boşuna tesisatçılara da parçalanma...

Hatırlarsanız bana 120 TL fiyat çekmişlerdi, ben de oturup kendim yapmıştım. Fotoları koyarız yarın akşam inşallah.

Evet arkadaşlar. İlk başta şunu söyleyeyim, Ali nin bugün bana yaptığı iyiliği, kimse kolay kolay yapmaz. Bu gerçekten böyle. Misafirperverliği olsun, güvenirliliği ve hiçbir artniyet olmaksızın yardımseverliğinden bahsediyorum. Bugün beni çok mahçub etti gerçekten. Hele ki el işçiliğini çok beğendim. Yani tutup Kerpeten Ali yi getirsen böyle işçilik çıkaramazdı. Sanki doğuştan elektronikçi. Birkaç fotoğraf çektik / Ali onları yayınlarsın di mi? Yayınlarsan sevinirim.

Kendi aracına yaptığı müzik tesisatı ile de karizmasını ikiye katlamış. Tek eksiği Tefo yu göremedim bugün.

Sen de böyle yazarak beni mahcup ediyorsun. Yaptığım şeyden zevk aldım. Bir elektronikçiye gidip bu işi yaptırmaya kalksan arabanı kesip biçecek, üstelik bahsettiğim gibi dünya para alacak, yaptırdığın işten de memnun kalmayacaksın.

Şimdi fotoları yüklemeye başlıyorum

• Fotoları sen yükleyeceksin mecbur, ben bluoetooth işini çözemedim bi türlü. Kart okuyucuya da uymuyor. Kablo da yok
  • Fotolar...

Bu arada Mustafa, bizi kepaze ettin. İnsan bitmiş halinin fotoğrafını çekmez mi

Carisma Sahipleri Buraya...

Aşağıdaki resimde elimdeki aleti tanıyan var mı kafkaftr hocam hariç

Bu da Mustafa ve ben (Ben soldayım, Musti sağda)

• Arkadaşlar aklımdayken,

Mustafanın arabasındaki mitsu arması (siyah araba), benim çok hoşuma gidiyor. Benim arma küçük ve içi kırmızılı. Bu armayı tanzim edebileceğimiz bir yer bilen var mı? Bizim ızgaranın çerçevesi de krom olduğu için bütünlük çok güzel duruyor...
  • harbi yaptıın işten zevk alıyosun

o tuttuğunu jilete benzettim sankim. fotoları diğer dükkana da bekleriz
  • Bitmiş halini çekmeyi unutmuşuz. Müsait olduğum bir vakit son halini de çekip koyarım Ali. Bu arada silecekleri değiştirdim bende. Şu hafif hilal şeklinde olan, plastik aparatlı sileceklerden aldım. Böylece camın üzerine bırakınca tam camın şeklini alıyor.

Silecek ölçüleri;
    Şoför tarafı 55cm. Sağ taraf 50cm.

Far ampulleri;
    Kısa H4. Uzunlar da H4.

Şu osram ın night breaker modelinden deneyecektim ama kalmamıştı praktiker de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

harbi yaptıın işten zevk alıyosun

o tuttuğunu jilete benzettim sankim. fotoları diğer dükkana da bekleriz

Akşam diğer dükkana da koyuyorum.

Elimdekini bilemedin
  • kabloları grup grup ayırmaya mı yarıyo yoksa?
    valla fotodan pek bişi anlaşılmıyo
  • Bisturi Yani ameliyat bıçağı.

Arabayı ameliyat ettim
  • quote:

Bisturi Yani ameliyat bıçağı.

Arabayı ameliyat ettim

İyi valla,elinden kaysa...Hobaa...Kestiği yere göre , birkaç dakikada "ambulans yetişene kadar" garanti gidersin.

Bu aralar iyice felaket tellalı olduk arkadaş.

Ekıstıradan yakaladım,Ule cüzdanda bistüri taşınır mı ... 112 ye iş çıkaracan illa...

(Mete bey'in ekıstıra atraksiyonlu 112 maceralarını dinleyiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 18 Ocak 2010; 20:19:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Bisturi Yani ameliyat bıçağı.

Arabayı ameliyat ettim

İyi valla,elinden kaysa...Hobaa...Kestiği yere göre , birkaç dakikada "ambulans yetişene kadar" garanti gidersin.

Bu aralar iyice felaket tellalı olduk arkadaş.

Ekıstıradan yakaladım,Ule cüzdanda bistüri taşınır mı ... 112 ye iş çıkaracan illa...

(Mete bey'in ekıstıra atraksiyonlu 112 maceralarını dinleyiniz)

Abi ben bu kadar fonksiyonel bir alet görmedim. Yani kendi gözünle görüyorsun, arabaya müzik tesisatı bile çekiliyor

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.