2000 de sanırım makyajlandı carisma . Bu iki kasa arasındaki farkları anlatabilecek biri var mı ?
arkadaşlar 2005 model carisma 1.9 avance aldım almadan aracı çok kötülediler ancak kullandıkça yakıt,parça ve yol tutuşu ile passat tan daha iyi olduğunu gördüm triger bilya ve kayışını 200 tl ye değiştirdim motor parçaları renault 1.9 dizel ile aynı yağ bakımı 120 tl aynı bakımları bir passatta yapsanız en az 2,3 katı ödersiniz herkese carisma tavsiye ederim
Çok güzel,isabetli bir tercih kıyaslama da yerinde.. mitsubishicluturkey de aradığınız bütün bilgilere ulaşabilirsiinz.
Hani volvo ile aynı bilmem ne de üretildi muhabbeti var ya , bu yeni kasa carisma mı eskisi mi , yoksa hepsi mi ?
Bütün Carismalar Ned-car tesislerinde üretilmiştir. Hepsinin üzerinde üretim yeri Hollanda yazar.
Carismaların koltukları pek rahat değil gibi geldi bana . dar mı çukur mu ne anlamadım ama bence rahat değil. siz ne düşünüyorsunuz ?
Selamunaleyküm arkadaşlar. Aylardır araştırmaktan sonra nihayet carizmam oldu. 2000 model 1,6 avance.
İlk izlenimlerim. Biraz masrafı var dediler ama birazdan çokmuş 1- Cam düğmeleri 2- Sanruf halatları değişecek 3- Ön konsol radyonun olduğu yer değişicek 4- Kapı içleri değişecek 5- 5.vitese geçmekte problem. 6- silecekler değişecek.
Bunlar sıkıntıları.
Arabayı bugün aldım. İstanbuldan izmite geldim. bu sorunları göz ardı edersem çok süper gidişi var. Lpg yok. Nasipse onuda taktıracağım.
Şimdi şu yukarıdakiler bana yan sanayi olarak neye mal olur konusunda değerli görüşlerinizi bekliyorum.
3. Ön konsol sıfır radyo bolumu ıcın 1050 lıra dıyordu servısı sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: ilyaswolf Selamunaleyküm arkadaşlar. Aylardır araştırmaktan sonra nihayet carizmam oldu. 2000 model 1,6 avance.
İlk izlenimlerim. Biraz masrafı var dediler ama birazdan çokmuş 1- Cam düğmeleri 2- Sanruf halatları değişecek 3- Ön konsol radyonun olduğu yer değişicek 4- Kapı içleri değişecek 5- 5.vitese geçmekte problem. 6- silecekler değişecek.
Bunlar sıkıntıları.
Arabayı bugün aldım. İstanbuldan izmite geldim. bu sorunları göz ardı edersem çok süper gidişi var. Lpg yok. Nasipse onuda taktıracağım.
Şimdi şu yukarıdakiler bana yan sanayi olarak neye mal olur konusunda değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Sakincasi yoksa nekadara ve nereden aldiginizi ogrenebilirmiyim.ayni aracdan bende ariyorumdada internet ortaminda fiyatlar baya yuksek bulamadim bi turlu gonlume gore...(
quote:
Orijinalden alıntı: moon74
quote:
Orijinalden alıntı: ilyaswolf Selamunaleyküm arkadaşlar. Aylardır araştırmaktan sonra nihayet carizmam oldu. 2000 model 1,6 avance.
Bunlar sıkıntıları.
Sakincasi yoksa nekadara ve nereden aldiginizi ogrenebilirmiyim.ayni aracdan bende ariyorumdada internet ortaminda fiyatlar baya yuksek bulamadim bi turlu gonlume gore...(
Üstad bende aylardır internetten araştırıyordum en son istanbulda bi galeriden buldum 10500e aldım. Ama araç sağ taraftan kazalı. Konmple boyanmış. hava yastıkları sağlam dediler ama ondan emin değilim. İnşallah kandırılmamışım. Araba çok hor kullanıllmış. Km'si 160binde. Sanırım adam etmek için 2binlira daha harcayacağım. Sanki pişman gibiyim.
Hocam hayırlı olsun mıtsubishi club turkey dıye bir forumdan da yararlanabılırsınız yedek parca ve dıger sorularınız hakkında sıze yardımcı olucak arkadaslar mevcuttur..
merhabalar... bende artık carisma sahibiyim *aracın 4 sahibiyim ve gayet güzel.. *otomatik arabaya olan tereddütlerime rağmen gayet başarılı otomatiği var. *gidişi güzel 4 lastik alınca 90-100 km hızda direksiyon sallaması oluyor onu keser inşallah *aracın bakımlarınıda yapmam lazım yağ buji gib.. aracın genel bakımına yetkili servis 350 TL dediler..dışarıdan yaptırsam bi zararı olur mu ?
araç hakkında teknik özellik olarak bilgisi olan var mı ? *mesela karter kaç litre ilk aklıma gelen soru bu oldu.. *kullanıma dair önerileriniz neler olur..
diyerek foruma giriş yapıyorum saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: jesterr
merhabalar... bende artık carisma sahibiyim *aracın 4 sahibiyim ve gayet güzel.. *otomatik arabaya olan tereddütlerime rağmen gayet başarılı otomatiği var. *gidişi güzel 4 lastik alınca 90-100 km hızda direksiyon sallaması oluyor onu keser inşallah *aracın bakımlarınıda yapmam lazım yağ buji gib.. aracın genel bakımına yetkili servis 350 TL dediler..dışarıdan yaptırsam bi zararı olur mu ?
araç hakkında teknik özellik olarak bilgisi olan var mı ? *mesela karter kaç litre ilk aklıma gelen soru bu oldu.. *kullanıma dair önerileriniz neler olur..
Hocam ben dısarıda 90-100 tl ye bakım işini halledıyorum aracım 198.000 km sıfırdan biri bende.Carisma için mitsubishi club turkey forumunda gayet guzel bilgiler alabılırsınız yedek parca ve sıkıntıda bılgılı cok arkadasımız vardır..
quote:
Orijinalden alıntı: sosyetys
quote:
Orijinalden alıntı: jesterr
Hocam ben dısarıda 90-100 tl ye bakım işini halledıyorum aracım 198.000 km sıfırdan biri bende.Carisma için mitsubishi club turkey forumunda gayet guzel bilgiler alabılırsınız yedek parca ve sıkıntıda bılgılı cok arkadasımız vardır..
teşekkürler o siteye bakacağım..orayada yazacağım bi sorunum var.. ARACI STOP ETTİKTEN SONRA dıdıdıt dıdıdıt dıdıdt diye bir sinyal veriyor. her defasında yepıyor. nedenini bilen var mı ?
Sanırım benimkide aynı seyi yapıyor..kapıları kıtlıycem falan diyor olmasın...Ben nedense hıc onemsemedim...yada vitesi P ye alın dıyordur..bir deneyim ben bu aksam...
arkadaşalar carismanın lpg ye uyumu nasıl tartarini taktırmayı düşünüyorum 2000 glx arac
Selamunaleyküm arkadaşlar, bana carizmanın şu yanlarda altta olan tampon türü bişeyler vardı, onlardan lazım. şöyle ucuz nerden bulabilirim. Kocaeli şehrindeyim.
Arkadaşlar herkese slm.2000 GLX Carizma arka sol park lambasını nereden bulabilirim.Çıkma veya yan sanayi olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.sağolun