Şimdi Ara

Carraro Elite Şehir Bisikleti (804, 805, 806 HD) Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 10 gün önce Kendime 804 modelini, eşime de 805 modelini aldım. Genellikle işe gidip gelmek için (7,5km) kullanıyorum bisikletimi. Forumda genel bir konu açılmamış. soruları olan arkadaşlara bu konudan yardımcı olmak isterim.

Elite Ortak Özellikler
    Alüminyum 1.1/8 inç Yarı Entegre Kadro
    Alüminyum 1.1/8 inç Zoom Maşa (Kilitlenmiyor)
    Shimano Tourney Tx800 Arka Vites, TY510 ön vites
    Ön Aktarıcı Tourney, arka aktarıcı Altus
    Çift Kat Alüminyum Jant
    Selle Royal Sele
    Ayarlı Gidon
    Arka Bagaj
    Shimano Dinamolu ön göbek
    Dinamo Uyumlu Far ve arka Lamba
    Ön ve Arka çamurluk

804 ve 805 modeli V fren, 806 modeli Disk fren ile geliyor.
    Lastikler 806 da CST700X40C diğer iki modelde ise CST700X38C Reflektörlü

Bu da eşimin bisikleti Carraro 805 Elite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 2 Nisan 2017; 19:46:56 >

• Merhaba, bisikletleriniz hayırlı olsun, umarım iyi günlerde kullanırsınız,
    Ben de kızıma almayı düşünüyorum, gerçi o Juliet Nexus modelini beğeniyor,

Sormak istediğim,

28" lastik boyu bayan için büyük değil mi, kızım 12 yaş 1.50 boyunda, ancak 26" nerdeyse hiç şehir bisikleti yok.
    Bisikletin aksesuarsız ağırlığını tartma fırsatınız oldu mu?
    Bir de Elite modelini Juliet Nexus modeli ile kıyaslayabilir misiniz? Çelik maşa, kontra arka fren, 7 vites olması önemli eksikler midir? Kızım tasarımını çok beğendiği için Juliet Nexus istiyor ama kullanmaya başladıkça elbette tasarım arka planda kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adadeniz

Merhaba, bisikletleriniz hayırlı olsun, umarım iyi günlerde kullanırsınız,

Sormak istediğim,

28" lastik boyu bayan için büyük değil mi, kızım 12 yaş 1.50 boyunda, ancak 26" nerdeyse hiç şehir bisikleti yok.
    Bir de Elite modelini Juliet Nexus modeli ile kıyaslayabilir misiniz? Çelik maşa, kontra arka fren, 7 vites olması önemli eksikler midir? Kızım tasarımını çok beğendiği için Juliet Nexus istiyor ama kullanmaya başladıkça elbette tasarım arka planda kalacaktır.

28 inch jant, boyuna kiyasla buyuk gelebilir. Bunlar yetiskin bisikletleri. Sehir tur bisikletlerinin %90'i genelde 28 inch oluyor.

Bu bisikletlere bakmak yerine cocuk bisikleti bakmanizda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun yerine Sportive 224 veya 225 alabilirdiniz. Biraz daha yasli isi gibi duruyor. Ayrica Zoom masalarin kilitlenmiyor olmasi buyuk bir handikap ve dezavantaj. Ozellikle yokus cikarken insani epey yoruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Bunun yerine Sportive 224 veya 225 alabilirdiniz. Biraz daha yasli isi gibi duruyor. Ayrica Zoom masalarin kilitlenmiyor olmasi buyuk bir handikap ve dezavantaj. Ozellikle yokus cikarken insani epey yoruyor.

Sportif modellere baktım ben de ama benim için önemli olan çamurluğu, ayna ve zincir koruması, dinamolu aydınlatma ve bagajı ile full paket olması idi. Gidonun şeklinden dolayı yaşlı işi gibi duruyor yaşım da 37 çok dert etmiyorum bunu. Kilitlemesiz maşa çok problem olmuyor öyle abartıldığı kadar değil bence. Sertlik ayarı var bende sert kullanıyorum ve çok yormuyor bayırlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: adadeniz

Merhaba, bisikletleriniz hayırlı olsun, umarım iyi günlerde kullanırsınız,

Sormak istediğim,

Teşekkürler. Eşim 1.67 boyunda ve ona small boy kadro aldık. Seleyi e altta kullanıyor ama bacak boyu biraz daha yukarısına izin veriyor. 1.50 boyunda biri için yetebilir bir ihtimal ama almadan önce imkanınız varsa bir bisikletçide deneme sürüşü yapın. Biz öyle yaptık. Sizin söylediğiniz model sabit maşalı. Kullanacağı zemin asfalt ve çok girintili çıkıntılı değilse düz masanın sorun olacağını sanmıyorum. Ağırlığı 14 kilo civarında benim bisikletin. O ağırlık da dinamo, bagaj ve çamurluklardan kaynaklı.

• Şahaneymiş bisiklet. Selesi rahat mı?
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Üzerinde orjinal selle Royal selesi vardı. Ben yine Selle Royal in Country selesiyle değiştirip aldım.Fark ölemedim. Çok rahat hiç ağrı yaşamadım desem yeridir. Günde 7.5x2=15km yol yapıyorum haftada 2-3 gün.

• 805 Elite fotoğrafları ilk mesaja eklenmiştir.
  • Konu çok eaki ama 190 cm biri için küçük mü bisiklet

• qkhn83 kullanıcısına yanıt
    değildir merak etmeyin 186cm boyundayım 804ekite modeli gayet yeterli büyüklükte benim için

• konuyu hortlatıyorum ama alan arkadas bisikletinden memnun mu uzun sürekli kullanımında mmerak ettim. bende sipariş ettim gelmesini bekliyorum.
  • 804 bende de var çok memnunum araba yok şehir içi işlerimi halletmeye çalışıyorum fakat maşanın kilitlenmediğini yeni öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.