Şimdi Ara

Carraro 🆚 Salcano 🆚 Mosso

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Keyfi binmek için bisiklet alacağım, genellikle şehiriçi ve bazen stabilize köy yollarında kullanacağım bir model düşünüyorum.
    1800 Tl ye kadar limit belirledim.
    Aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım tecrübeli arkadaşlar öneride bulunursa çok memnun olurum.
    1 >> Carraro Sportive 224 V
    2 >> Salcano City Sport V40
    3 >> Mosso Legarda 1924 Msm V
    (Boy 1,80 kilo 72 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42barış83 -- 21 Haziran 2019; 19:13:11 >

• Üçü de aşağı yukarı aynı. Bir tek Mosso olanda düz maşa var. Hafiflik tercih sebebiyse onu alın bence. Diğer ikisi de hobi kullanıcısı için yeterli. Beğendiğinizi alabilirsiniz. Bu üçü dışında B'twin Riverside 500 modele de bakabilirsiniz. Baya tutulan güzel bir bisiklet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwarang

Üçü de aşağı yukarı aynı. Bir tek Mosso olanda düz maşa var. Hafiflik tercih sebebiyse onu alın bence. Diğer ikisi de hobi kullanıcısı için yeterli. Beğendiğinizi alabilirsiniz. Bu üçü dışında B'twin Riverside 500 modele de bakabilirsiniz. Baya tutulan güzel bir bisiklet.
    Mosso’nun msm modelleri kilitli maşalıymış o yüzden bu modelini yazmıştım.
    Btwin 9 vitesmiş neden çok tercih ediliyor anlayamadım?
    Servis ve garanti açısından üç markada aynı ayarda mıdır?

• 42barış83 kullanıcısına yanıt
    Mosso olanda ben farklı bisiklete bakmışım. Özellikleri aynıymış maşa farklıymış :) Servis konusuna gelince, Salcano ve Carraro'nun gayet yaygın servis ağı var. Mosso yanılmıyorsam Ümit bisiklet ağını kullanıyor. Servis işi güzel bir nokta. Madem bu üçü aşağı yukarı aynı, evinize yakın bayisi/servisi hangi markaysa onu tercih edebilirsiniz. B'twin'e gelince; 9 vites olması kötü olduğu anlamına gelmez. 11-36 ruble var o bisiklette. Her rampaya çıkar. Disk frenli olması, decathlon servis ve garantisi o bisikleti çekici yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 23 Haziran 2019; 10:26:48 >
  • hwarang kullanıcısına yanıt
    Konya merkezdeyim Decathlon yok burada fakat diğer markaların hem servisi hemde bayisi bol miktarda var rengi hoşuma gideni tercih edeyim o zaman teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KRON RC1000
    8 yıl önce açıldı
    SYM & KYMCO
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.