Bildirim
Mosso / Carraro
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En mantıklısının Carraro Daytona 930 olduğuna karar vererek atek bisiklet firması ile anlaşmaya vardım.
Zaman ne gösterir bilinmez ancak f/p ürünü ve yerli olması da göz önünde bulundurunca rakiplerine fark atıyor. Umarım memnun kalırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 19 Mayıs 2020; 18:43:14 > -
Ben de Carraro Daytona 930 düşünüyorum, 15 bin TL fazla ama özellikleri güzel gibi. Olumlu ve olumsuz yanlarını belirt misin?
-
Bir süre kullandıktan sonra sattım.
Şahsi görüşüm; biraz ağır bir bisiklet. Sağlam mı evet. O hissiyatı veriyor. Dağ bisikleti olması nedeniyle, şehirde yani asfaltta kullanmak çok yoruyordu. Başlangıç bisikleti değil orta sınıf bir araç. Dağ bisikleti konusunda deneyimli ve istek varsa almanızı tavsiye ederim. Frenleri şahaneydi. Selesi kötüydü... kilonuz varsa ağrı yağıyordu. Fiyat olarak bende alınır. Vites aktarmaları vs çok iyiydi. Alırsanız elimde zamanında yedek aldığım 0 arka aktarıcı da var.. dağda kırarım diye yedek de almıştım. Satınca elde kaldı 🤗
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an hangi modeli kullanıyorsun? Yedek aktarıcının modeli nedir?
-
Bisiklet sevdam bitti. Motorsiklete döndüm :)
Orijinal üstünde gelen aktarıcının aynısı. Shimano bilmem kaç, depoda bakmam lazım.
-
Bende de motosiklet var da bisiklet de istiyorum spor amaçlı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X