Arkadaşlar 205 55 r16 yaz lastiği alma arifesindeyim. Continental ve Michelin malum el yakıyor. Bu iki ürün arasında kaldım. Kullananlardan tavsiye bekliyorum. Falken; Yakıt Tüketimi C Yol Tutuş A ses 67 dB Goodyear; Yakıt Tüketimi B Yol Tutuş A ses 70 dB ikisi arasında takımda 200₺ kadar fiyat farkı var totalde. |
Falken Ziex Z310 Ecorun vs Goodyear Efficent Grip Performance
-
-
Egp 1 ise tavsiye etmem. 2 ise alınır -
Şu an falken in 225 45 17 ebadini kullaniyorum. Fiyatina gore cok iyi bir lastik. Ama good year efficent grip de yabana atilacak bir lastik degil. Takimda 200₺ fark ediyorsa good year alirdim . -
Egp nedir o kadar bilgim yok lastik hususunda
-
Yalnız yazmayı unutmuşum Falken 2022, Goodyear 2021 üretimi. Bir fark olur mu bilemiyorum
-
Goodyear modelinin kısaltması hocam. Yazdığınız Efficientgrip Performance modeli yani.
Bu modelin 1 ve 2 si var. 2 yi tercih etmeye çalısın. -
Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance 4 Kanallı Oto Yaz Lastiği ( Üretim Yılı: 2021 )
https://www.hepsiburada.com/goodyear-20555-r16-91v-efficientgrip-performance-4-kanalli-oto-yaz-lastii--retim-yili-2021--p-HBCV00000EGT3Z?magaza=Anadolu+Otomotiv&url_src=ios-product-detail
Bir ya da 2 diye yazmıyor ama nasıl anlarız -
-
Teşekkürler. Bu 1.seriyi almıyorum o zaman. 3700-3800 civarı hocam daha fazlası zorlar. Bu bile zorluyor ama mecbur alacağız artık. -
Hankook Ventus Prime 4'te deneyin şansınızı. Normalde tanesi 1.000 TL civarına satılıyordu. Belki ekstra bir kampanya indirim vs yakalarsınız.
Benim eski araca aynı ebatta Continental PremiumContact 6 almıstım. Mükemmel bir lastikti. Yaşadığım yerdeki Continental yetkili bayiden almıstım. Bu lastik için nette en uygun fiyat o zaman 450 TL civarıydı. Ben bayiden 425e aldım. Ekstra sökme takma rot balans parası da almadılar. Yetkili bayilere de muhakkak fiyat sorun. Continental bayileri hankook da satıyordu. -
Tabi ki goodyear egp. 1. seride 3 kanallı ve 4 kanallılar var, sizin paylaştığınız 4 kanallı, güzel olan. 3 kanallısı da falkenden üstün lastiktir. Goodyearın alınmayacak tek lastiği eagle serisi.
-
Tavsiye için teşekkürler hocam. Bakayım yarın bayiilere
-
Falken en iyi f-p ürünü günümüzde
-
225/45/17 Falken kullanıyorum.
Yanak ince olduğu için güçlendirilmiş versiyon olan XL aldım zaten normali yok hep XL, bu yüzden ses konusunda pek başarılı sayılmaz ama yol tutuş ve fren olarak memnunum.
Sizin alacağınız XL değil o yüzden ses konusunda daha başarılıdır muhtemelen.
-
Canlı fiyat paylaşıyorum, İstanbul'da isen yardımcı olurum.
Goodyear 1.150₺
Lassa 1.225₺
Riken 1.050₺
Michelin 1.550₺
Montaj balans dahil. Kredi Kartı 9 taksit.
Riken tavsiye ederim Michelin Ar-Ge ile üretiliyor.
Riken Road Performance 205/55R16 94V XL
Ses seviyeleri benzer, Ekonomi olarak aralarında 100km'de 0.1LT fark oluşur.
B sınıfı lastikler kullanarak bir C sınıfı lastik kullanmaya oranla 100 kilometrede yaklaşık 0,1 litre daha az yakıt tüketir.
En iyi ve en kötü lastik (A - G) arasındaki tüketim farkı, 100 kilometrede 0,6 litre
-
C değerli ıslak zemin etiketi, frenlemede A etikete göre kaç metre fark yiyor ondan da bahsetmek lazım. Yol tutuşa falan hiç girmiyorum.
Ayrıca nette Continental, Michelin falan 1100 1200 liraya bulunuyorken rikene kim 1000 lira verir.. -
Fren mesafe farklını paylaşıyorum.
1100-1200 değil 1.500TL michelin sınıfı... arasında adette 500TL fark var 4 lastikte bu fark 2.000TL yapar.
ufak bir fark değil...
-
-
Haklısın bu tamamen tercih meselesi
1.200TL'ye buldun :)
4.800TL - Sökme Takma Balans 200TL'de olan ekle
5.000TL
yine 1.000TL cepte :)
atla deve değil emin ol... devir ekonomi devri
-
Benzer içerikler
- ford focus yakıt tüketimi
- esc devre dışı ne demek
- 1.3 egea yakıt tüketimi
- sahler paspas yorum
- fluence lastik basıncı
- jaecoo 7 yorumlar
- togg sedan ne zaman
- volvo xc90 elektrikli
- yeni audi a3
- togg sipariş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X