Şimdi Ara

Carrasso Formayı Kapar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muslera yıllarca gösterdiği performansla karakterle canımız ciğerimiz oldu,halada öyle.Ama uzun zamandır inanılmaz kötü oynuyor.Yan toplarda büyük zaafiyet yaratıyor.Yan topa çıkmıyor,kararsız kalıyor.Acaba carrasso yarın inanılmaz iyi oynarsa muslerayı kesebilir mi?En azından bi rekabet yaratıp,musleranın formunu yukarı çekebilir mi? Bence carrasso yeterince kaliteli bi kaleci.

• bir takımın, bir tane as kalecisi olur. bütün sezon eger büyük bir aksilik olmazsa o oynar

bunu futboldan azıcık anlayan, futbolu bilen herkes de bilir.

kalecin 1 maçta hata yaptı diye diğer maç öbürünü, öbür maç berikini oynatmazsın. forvet, orta saha başkadır; kaleci başkadır.

form durumuna göre forvetini değiştirirsin, kanat oyuncunu değiştirirsin, orta sahanı ve beklerini bile değiştirebilirsin. ama stoper 2lisinde ve kalede istikrar ve oyuncuların birlikte oynaması her şeyden önemlidir. bizim son bir kaç yıldır bu kadar zorlanmamızın sebeplerinden biri de ideal 2 stoperi bulamamamızdır hatta ve hatta.

yani demem o ki, muslera cezasını bitirdiği anda ilk 11 e dönecek. boşu boşuna beklentiye girip sonra da üzülmeyin.
  • Sevgili imparatore hakkaniyetli davranirsa neden olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'ya karşı inanılmaz oynarsa orada sıkıntı var demektir. Galatasaray kalecisinden mümkün olduğunca az maçta inanılmaz performans beklemeli. Bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri bu ve benzeri büyük takım alışkanlıklarımızın bir kısmını 3-4 yıldır kaybetmiş olmamızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 11 Şubat 2018; 22:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Sevgili imparatore hakkaniyetli davranirsa neden olmasın?

Sivas maçında ki tercihleri,beni çok şaşırttı hocamın.Özellikle belhandayı çok geç soktu diye düşünüyorum.Donk tolga o kadar kötüydü ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Antalya'ya karşı inanılmaz oynarsa orada sıkıntı var demektir. Galatasaray kalecisinden mümkün olduğunca az maçta inanılmaz performans beklemeli. Bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri bu ve benzeri büyük takım alışkanlıklarımızın bir kısmını 3-4 yıldır kaybetmiş olmamızdır.

2 tane %100 çıkarsa zaten inanılmaz performanstır.Benım bekletım oyunu ıyı baslatması,iyi pas yapması.Tehlikeyi önceden sezip,pozisyon başlamadan bitirmesi.Musleranın çizgi kalecisi şeklinde oynamasından bıktım.Her yan topta 2 adım öne atıp sonra geriye adım atmasından bıktım.
  • bir takımın, bir tane as kalecisi olur. bütün sezon eger büyük bir aksilik olmazsa o oynar

kalecin 1 maçta hata yaptı diye diğer maç öbürünü, öbür maç berikini oynatmazsın. forvet, orta saha başkadır; kaleci başkadır.

form durumuna göre forvetini değiştirirsin, kanat oyuncunu değiştirirsin, orta sahanı ve beklerini bile değiştirebilirsin. ama stoper 2lisinde ve kalede istikrar ve oyuncuların birlikte oynaması her şeyden önemlidir. bizim son bir kaç yıldır bu kadar zorlanmamızın sebeplerinden biri de ideal 2 stoperi bulamamamızdır hatta ve hatta.

yani demem o ki, muslera cezasını bitirdiği anda ilk 11 e dönecek. boşu boşuna beklentiye girip sonra da üzülmeyin.
  • GloryGala kullanıcısına yanıt
    Yan toplarda avel gibi durmasın yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • carassoya kupa maclarinda bile dogru duzgun sans verilmeyerek ortada bir forma rekabeti olmadigi kanitlandi. antalya macinda erayin oynama ihtimali daha yuksek bence. bu saatten sonra carassonun kazanilabilecegini de sanmiyorum. ayrica kulubede oturtmak icin oyuncu transfer edenlerden de bu odenen paralarin hesabi sorulmali

• quote:

Orijinalden alıntı: kenancet

carassoya kupa maclarinda bile dogru duzgun sans verilmeyerek ortada bir forma rekabeti olmadigi kanitlandi. antalya macinda erayin oynama ihtimali daha yuksek bence. bu saatten sonra carassonun kazanilabilecegini de sanmiyorum. ayrica kulubede oturtmak icin oyuncu transfer edenlerden de bu odenen paralarin hesabi sorulmali

Ben neden bu adamın oynatılmadığını anlamıyorum Tudor da Terim de oynatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

bir takımın, bir tane as kalecisi olur. bütün sezon eger büyük bir aksilik olmazsa o oynar

Sorun Muslera bir hata yapmadı, bir hata da yapmıyor, bir hata da yapmamaya devam edecek.

• Atletico madriddeki carrascoyla karisiyor yapmayin yaw.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bir takımın, bir tane as kalecisi olur. bütün sezon eger büyük bir aksilik olmazsa o oynar

1 maç mı? Hazırlık maçında bile gol yiyen kaleciyi savunuyor bi de futboldan anlıyor triplerinde;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

1 maç mı? Hazırlık maçında bile gol yiyen kaleciyi savunuyor bi de futboldan anlıyor triplerinde;)

he canım benim ya.

• erayadn çok daha iyi kaleci. rahatlıkla alır formayı eraydan.
    ama fatih terim iki yabancı kaleci istemiyor sanırım. bu yüzden erayı düşünüyor öncelikli olarak.
  • Ben olsam bariz hata yapana kadar ya da en azindan 2-3 maç daha oynatirim carasso'yu.muslera dinlenip kendine gelir.

• Hava toplarına çıkan + Oyunu hemen eliyle başlatan + Degajının da ortalamanın üstü olan bir kaleci.
    Muslerayı yedek bırakmaz ama yedek kaleci endişemiz yok bu bir gerçek.
  • Carrasso oyunu çok doğru başlatıyor.Canlı izleyince dahada iyi anlıyorsun,özellikle topu oyuna elle çok iyi sokuyor.Çok beğendim.Sene sonuna kadar eray beyinsizini daha sahada görmeyiz.
  • Bu maçta fazla test etme imkanı bulamadık ama bir denemek lazım bence.
    Degajları kaleci vuruşları topu oyuna sokması fena değildi kaybedecek bir şey yok bence denemeden bir şey diyemeyiz.
    Neticede Muslera'da Buffon değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Bu maçta fazla test etme imkanı bulamadık ama bir denemek lazım bence.
    Degajları kaleci vuruşları topu oyuna sokması fena değildi kaybedecek bir şey yok bence denemeden bir şey diyemeyiz.
    Neticede Muslera'da Buffon değil yani.

neresi iyiydi be her degajı rakibe verdi :D gomis bile bağırdı rakibe atacağına paslı çık diye
  • Antalya maçında onu test edecek ciddi pozisyonlar yaşanmadı.
    Daha fazla süre almalı ki bir kanaat oluşsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.