Şimdi Ara

Carrefour'da Hırsızlık -------- Çikolata---- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
19.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

bana yapacaklar var ya sürüm sürüm süründürürüm onları! ne demek ortak çalışıyorsunuz ya bunu mahkemeye veya tüketici haklarına gotursen var ya dibine vurursun carrefour'un

şakamısın? tabiki öyle tepki vermesi normal adamın... düşün bi hırsız yakalıyorsun vericen haydarı biri çıkıo dur napıosun. ben veririm paranı masrafını neyse bırak adamı. ne düşünürsün böyle bir durumda? gayet normal öyle tepki vermesi. tepkinin dozu adamın zekasına göre değişir. bi adam anlar çocuk olduğu için koruduğunu bi adam anlamaz suç ortağı olursun laf yersin.

hemen mahkemeye git dünyanın parasını alırsın hayatın kurtulurdu moduna girmeyin bi.

sen şakamısın?

adam eşiyle alışveriş yapmış kasayı oduyor cocuk cikolata çalmış sence bi çikolata için örgütlenip kasaya gidip bi dünya para odemek mantıklı mı?? hiç bi güvenlik gorevlisinin elinde delil yokken bi müşteriye boyle muamele yapması hele ki 10 katını ver bırakiyim demesi kabul edilebilir bişe değildir adam resmen rüşvet istemiş savunacağınız seye dikkat edin

@error

benim dibine vurmaktan kastım para değildi tüketici mahkemesiyle yeterince içli dışlı olmuş birisi olarak bu olaydan carrefour'un çok zararlı çıkabileceğini soyleyebilirim sana(Tabi ugrasılırsa) burda hırsızı savunmuyorum olayı istediğiniz açıdan değerlendirmeyin

Haklı olabilirsiniz ama o kadar uzatmaya niyetim yok.

Ayrıca, güvenlik görevlisinin hakaret içeren sözlerine rağmen, güvenlik müdürü'nün bana çok kibar bir yaklaşım gösterdiğini de söylemem gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Biz Türkler olarak boş bir delik bulunca sokmak için çok çaba sarf ediyoruz.

Yanlış olabilir ancak olaya şu şekilde bakmak lazım;"Ya alamıyorsa?" işte işin can alıcı noktası burada.Bilmeyen anlayamaz.Genç bir insan.Çevresinde yine arkadaşları var,geziyorlar,yemek yiyorlar,eğleniyorlar...Parası yok ise o ne yapıyor?"Ben tokum..." diyor.Ancak iç yüzünü bilemeyiz.Gerçekten canı çekti ise yazık.Allah kimseyi açlık ile terbiye etmesin.

Hocam süper yazmışsınız içimden geçenleri teker teker ifade etmişsiniz.Bizler o çocuğun ne kadar aç olduğunu veya çevresinde görünce canının ne kadar çektiğini sadece ufak bir empatiyle anlayabiliriz ki yine de kelimeler kifayetsiz kalır çok kötü bir durum.Allah kimseyi o duruma düşürmesin.Ayrıca yukarıdaki bazı arkadaşlar çikolata çalmakla paranın kolay yollardan kazanılacağını mı sanıyor gibilerinden birşeyler yazmışlar.Yazık çok yazık.

• Parayı vermeliydin. Çikolata 2 TL olsa, pazarlıkla 10 TL verip kurtarırdın onu ordan. Alacağın hayır duası paha biçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Abi o mübarek insan senmişsin demek. Keşke gitmeseydin ya sen gittikten sonra çok pis dövdüler

Olm sen hala akıllanmadın mı? Lan vurduğum yumruğa yazık. Bu arada, rüşvet müşvet noluyor kardeş? Alırım façanı akıllı ol! Orada işimi yapıyorum dimi lan? Sanane olm!?

Ulan o kadar vurdun bi çikolata için bir dahakine daha iyi şeyler alayım.

• quote:

quote:

quote:

Abi o mübarek insan senmişsin demek. Keşke gitmeseydin ya sen gittikten sonra çok pis dövdüler

Olm sen hala akıllanmadın mı? Lan vurduğum yumruğa yazık. Bu arada, rüşvet müşvet noluyor kardeş? Alırım façanı akıllı ol! Orada işimi yapıyorum dimi lan? Sanane olm!?

Velet bidaha' dene o odanın asıl işlevini gösteririyim lan sana!

• Helal...
  • Bukadar taş kalpli olmanız beni oldukça şaşırttı sadece bir tane çikolata için o adamların eline atıyosunuz sadece ekmek çaldığı için bile 2 sene yatan biliyorum sizce 17 yaşında bir çocuğa verilcek ceza biraz ağır olmazmı zaten çaldığı şeyde çikolata mesele ufaltma meselesi diğil ama çaldığı çikolata cep telefonu mp3 çalar gibi bişey diğil emin oldunki onu o an ordan kurtarsaydıda o çocuk bidaha yapmazdı bunu çaldığı şey sadece küçük bir gıda maddesi
    ceza vermekmi istiyolar üstününden küçük bişeyi alabilirler aldığı çikolatanın 2 katı vs bu arada güvenliğin yaptığı çok büyük bi terbiyesizlik 10 katı demişler size ve sizide iş ortaklığıyla suçlamışlar ki beni suçladıkları an biterdi orda olay daha önce suçladılar hırsızlıktan elimdeki çantaya attımı idda edip herkezin içinde bakmaya çalıştılar sonucunda olay çıkarmıştım açmıyorum dedim açmadım bağardım çağardım sonunda adamlar bıraktı beni bu sefer alın şimdi bakın bakalım bu çantada mağzanıza ait bişey varmı neyse çok uzattım sizi tebrik ediyorum en doğru şeyi yapmışsınız o kapının ardında ne olcağnı kimse bilemezdi

• O çocuğa ceza vermemkle ödüllendirmiş oluyorsunuz..17 yaşındayken çikolata çalar daha sonra ise 5 kuruş için adam öldürmeye başlar..Ne güzel o zaman herkes ufak tefek şeyler çalsın..
  • siz bana dünyadaki bir kişinin hırsızlık asla yapmicanı ispatlıya birlirmisiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Velet bidaha' dene o odanın asıl işlevini gösteririyim lan sana!

ciddimisiniz lan

• Çalınan 1 çikolatayı kasada güvenlikler nasıl görüyor ya :D
    Kasadan geçerken ötüyor mu bu çikolata
    geçince çocuğun ceplerini mi aramışlar? hadi cebinde çikolata çıktı oraya girmeden önce cebinde olmadığı ne malum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orijinalden alıntı: madinina

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

quote:

acıma yetime döner koyar ..........

Yetimlere yardım edilmesi Kur'an-ı Kerim'de Yüce Allah (C.C.) tarafından emredildiği halde bu sözleri söylüyorsanız, herhalde müslüman değilsinizdir.Yoksa yanılıyormuyum?

Birisine kafir demek farklı bişey sanki emin ol senden daha iyi müslümanımdır

Birisinden daha iyi müslüman olduğunu iddia eden ne kadar müslüman olabilir ki

+1 hem bu arkadaşın dediği doğru hem de benim demek istediğimi anlayamamışsın.O söylenen söz Kur'an-ı Kerim ile çelişiyor.Bunu söylemek istedim size.Bilmeden kullanıyor olabilirsiniz.Ben kimseye kafir demedim tekrar oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigFisher

Çalınan 1 çikolatayı kasada güvenlikler nasıl görüyor ya :D
    Kasadan geçerken ötüyor mu bu çikolata
    geçince çocuğun ceplerini mi aramışlar? hadi cebinde çikolata çıktı oraya girmeden önce cebinde olmadığı ne malum?

kameralar izleniyor
  • y bir bakıma iyi yapmışsınız ama olaya birde diğer açıdan bakıldığında inanın hiç öyle değil bu adamlar yüzsüz bende markette çalışıyorum inanın dediğiniz yaşlarda iki çocuğu geçenlerde çantasına sucuk koyarken yakaladım dedim hayırdır filan şöleydi böleydi çektim içieri bir temzi nutuk çektim gittiler al 2 gün sonra tekrar geldiler yine durum aynı çanmtaya bişeyler koyarken yakaldım şimdi bu adamlara ne yaparsın dövsen dövülmez polis filan hikaye onlar zaten o gübvenlik görevlilein söylediklrinede hiç bakmayın polise verme diye bişey yok malesef öyle bişey yapılamıyor pek orda amaça piskolojik olarak korkutmaya çalışmak polise veririm filan ama polise vermek bahane neyse konuya geleleim orda o çozuk iyi veya kötü niyetle bişey çalmaya çalışmaksa gerçi bunun altında iyi niyet ne aranıyosa gereğini yapmak gerektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

y bir bakıma iyi yapmışsınız ama olaya birde diğer açıdan bakıldığında inanın hiç öyle değil bu adamlar yüzsüz bende markette çalışıyorum inanın dediğiniz yaşlarda iki çocuğu geçenlerde çantasına sucuk koyarken yakaladım dedim hayırdır filan şöleydi böleydi çektim içieri bir temzi nutuk çektim gittiler al 2 gün sonra tekrar geldiler yine durum aynı çanmtaya bişeyler koyarken yakaldım şimdi bu adamlara ne yaparsın dövsen dövülmez polis filan hikaye onlar zaten o gübvenlik görevlilein söylediklrinede hiç bakmayın polise verme diye bişey yok malesef öyle bişey yapılamıyor pek orda amaça piskolojik olarak korkutmaya çalışmak polise veririm filan ama polise vermek bahane neyse konuya geleleim orda o çozuk iyi veya kötü niyetle bişey çalmaya çalışmaksa gerçi bunun altında iyi niyet ne aranıyosa gereğini yapmak gerektir

Onların eline bir paspas, süpürge verip, şuradan şurayı süpür sil, al sucuğu git diyebilseniz keşke.
    Ya da mal indirme saatlerinde, gelin yardım edin, alın sucuğu gidin dense, nasıl olur?

Tabi bunları yapamayabilirsiniz. Lafım size değil. Böyle çocuklara bu şekilde çalış-kazan prensibi öğretilemez mi?

• ulan çalacak başka bir şey bulamadın mı ? Çikolata çalıyorsun çallaçaksan adam gibi Bir şey çal ne bileyim ipod Touch cal mesela.
  • Bu arada asıl mevzu şu olarak ortaya çıkıyor:

Etrafımızda Çikolata, Sucuk, Ekmek vs. alamayıp, çalan çocuklar var.
  • edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRRoR_CT -- 21 Mart 2010; 22:28:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

quote:

acıma yetime döner koyar ..........

Yetimlere yardım edilmesi Kur'an-ı Kerim'de Yüce Allah (C.C.) tarafından emredildiği halde bu sözleri söylüyorsanız, herhalde müslüman değilsinizdir.Yoksa yanılıyormuyum?

Birisine kafir demek farklı bişey sanki emin ol senden daha iyi müslümanımdır

Birisinden daha iyi müslüman olduğunu iddia eden ne kadar müslüman olabilir ki

+1 hem bu arkadaşın dediği doğru hem de benim demek istediğimi anlayamamışsın.O söylenen söz Kur'an-ı Kerim ile çelişiyor.Bunu söylemek istedim size.Bilmeden kullanıyor olabilirsiniz.Ben kimseye kafir demedim tekrar oku.

Büyük ihtimal aynı görüşlere sahibiz.. Siz o lafımı yanlış anladınız ben yetime yardım etmeyin demek istemedim orda ki yetim anası babası olmayan kendi halinde hırsızlık vs. yapmayan kişi olarak almayın.

• sağlıgından emin olmanız doğru
    ücretini ben öderim adamı bırakın demeniz yanlış
    sonuçta sizi suç ortagı sanması çok dogaldır. Adam marketi bi kolaçan ediyo önemli birşey varmı? Birde en ucuz bi şeyden başlayayım bakalım kasa güvenligi nasıl yürütebilirmiyim diye deneme yapıyordur? ( Güvenligin gözünde) bunu nerden bilebilirler. Ücretini öderim bırakın gitsin demeniz şüpeli. Belki bi yakınınız o çocuk ve hırsızlıktan hapse girmesini önlemeye çalışıyosunuz. Bide karşı taraftan bakın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.