Senin cebindeki parayı çalsalar da aynı şeyi yapabilir miydin?
hayır ama yüzlerce şirketim olsa, türkiyenin en zenginlerinden biri olsam ve bu parayı halk sayesinde kazanmış olsam, benden çalsa bile böyle küçük olaylarda 17 yaşında bir çocuğun dövülmesine izin vermezdim
@choicee
hocam yukarıda bir arkadaş da yazmış. çocuğun şiddete maruz kalmadığını öğrenmeniz iyi olmuş. ama sizin yerinizde olsam polis çağırırdım.
Hiç hırsızlık yaptınız mı? şeklinde bir konu görmüştüm. Bir çok kişi 16-17 ya da daha küçük yaşlarda benzer olayların içerisinde bulunmuş. Netice olarak bu gün burada o anılarını hatırlayıp gülüyorlar ve işlerinde güçlerinde insanlar. Konu linki:(bulamadım)
Onlardan biri de Kraldan çok Kralcı bir bekçinin eline geçebilirdi. şimdi geçmişe bakıp da hatırlayıp gülecekleri bir anıları olmayacaktı. Tamamen başka olacaktı herşey.
quote:
Orijinalden alıntı: reKLizMa
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
Abi o mübarek insan senmişsin demek. Keşke gitmeseydin ya sen gittikten sonra çok pis dövdüler
Olm sen hala akıllanmadın mı? Lan vurduğum yumruğa yazık. Bu arada, rüşvet müşvet noluyor kardeş? Alırım façanı akıllı ol! Orada işimi yapıyorum dimi lan? Sanane olm!?
Makaraya bak be :D
tanıdığımın başından geçti buna benzer bir olayda kimlik bilgilerini almışlar polis çağırcaz demişler ama sonra parasını ödetmişler.Kimlik bilgilerini aldıkları için çopk korkuyo şikayet ederler diye neden kimlik bilgillerini almışlarıdr peki. konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar...
Bazen benimde çalıştıgım yerden çikolata falan çalıyor çocuklar .Sonra salıveriyorlar.Bazen polis çağırdıklarıda oluyor.
tebrikler olması gerekeni yaptınız duyarlı bir toplumun fettelerinden birisiniz saygılarımı sunarım
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
quote:
Orijinalden alıntı: BigFisher
Çalınan 1 çikolatayı kasada güvenlikler nasıl görüyor ya :D Kasadan geçerken ötüyor mu bu çikolata geçince çocuğun ceplerini mi aramışlar? hadi cebinde çikolata çıktı oraya girmeden önce cebinde olmadığı ne malum?
Bu teknolojiyi bilmiyorsun sanırım
Anaa gizli kamera icat edilmiş
quote:
Orijinalden alıntı: VoldroY
Biz Türkler olarak boş bir delik bulunca sokmak için çok çaba sarf ediyoruz.
Yanlış olabilir ancak olaya şu şekilde bakmak lazım;"Ya alamıyorsa?" işte işin can alıcı noktası burada.Bilmeyen anlayamaz.Genç bir insan.Çevresinde yine arkadaşları var,geziyorlar,yemek yiyorlar,eğleniyorlar...Parası yok ise o ne yapıyor?"Ben tokum..." diyor.Ancak iç yüzünü bilemeyiz.Gerçekten canı çekti ise yazık.Allah kimseyi açlık ile terbiye etmesin.
Amin.Bu insanın hayatında başından geçebilecek en kötü durumlardan biri.
Bende lisedeyken carrefour'a gitmiştim. Bi kaç abur cubur ve kaset aldıktan sonra çıktım. Sonra aklıma bikaç şey daha geldi. Okul çantama koydum aldığım ürünleri ve tekrardan içeri girdim. Sonra baktım bişey almayacağım , hesap ödemeyeceklerin çıkışından çıktım ve alarm çalmaya başladı. Hemen 1-2 güvenlik tuttu kolumdan götürmeye başladırlar. Bişey demedim. Sonra bi odaya soktular arkamdan kapıyı kapadılar. Adam çantanı aç dedi : açtım. İçinden büssürü kaset cıktı . Bunları ben satın aldım dedim fişinide gösterdim. Kusura bakma dediler gri yolladılar . Ben ise herkesin önünde hırsız damgası yemiş bir şekilde evimin yolunu tuttum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Abi o mübarek insan senmişsin demek. Keşke gitmeseydin ya sen gittikten sonra çok pis dövdüler
Olm sen hala akıllanmadın mı? Lan vurduğum yumruğa yazık. Bu arada, rüşvet müşvet noluyor kardeş? Alırım façanı akıllı ol! Orada işimi yapıyorum dimi lan? Sanane olm!?
Ulan o kadar vurdun bi çikolata için bir dahakine daha iyi şeyler alayım.
Velet bidaha' dene o odanın asıl işlevini gösteririyim lan sana!
Bi sorun mu var? Ben onun abisiyim.
bence bu davranışınız çocuğa çok daha büyük bi ders olmuştur. bu arada hangi carrefour bu
Hırsıza iyi yapmışlar.
çocuğu kurtardıktan sonra çocuğa nasihat edip onu doğru yola çevirmeye çalışsaydın bence 10 numara bi olay olurdu.Güvenlik konusuna gelince güvenlikçiler kendilerini bi ... sanıyor babam hastahanede birisinin suratını dağıtacaktı arkadaşları aldı elimizden.
quote:
Orijinalden alıntı: Guess Who
En doğrusunu yapmışsınız.TEBRİK EDERİM !
+99999 Kardeşim En Doğrusunu Yapmışsın. Seni Canı Gönülden TebrikEderim.
quote:
Orijinalden alıntı: Her Dört Kişiden Biri
quote:
quote:
kocamla düzgün konuşun lütfen.aksi takdirde gerekli yerlere başvuracağım.akıllı olunuz.
Oha carrefourda ki herkes toplanmıs :D guvenlık ordaki adam , bizim adam onun karısı :D noluyor
Geçenlerde 2 paket sigara çalan gençlerin herbirine 2 yıl hapis giydirdik. Kanun malın kıymetine göre cezada indirim yapıyor ama asla bu indirim %50 yi geçmez.
O güvenlik memurunun neler çalıp çalmadığı mechul 1lira için 10saat bir insanın içerde tutulması ''iyiki siddet yok'' yaptığınız doğru bir davranış bence ülkenin başındakiler neler neler soyuyor onlara dur diyen yok 2kuruşluk güvenlik görevlisinin 1liralık şey için yaptığına bak yazık yazık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme