Şimdi Ara

Carrefour'da Hırsızlık -------- Çikolata---- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
19.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru olanı yapmışsınız tebrikler.Ben olsam 10katını ver sende suç ortağısın gibi konuşan bir güvenlikçi parçasıyla fiziksel bir münakaşa yaşanırdı..inanılmaz derecede uyuzum eline telsizi beline copu tıp artis artis gezen tiplere..
  • Sen ne cürretle bir insanın dini inancını sorguluyorsun , bu sadece Allah'a mahsus bir şeydir , kendinizi tanrı falan zannediyorsunuz sanırım , birde bu şekilde iyi müminim diye geziniyorsunuz öyle mi ?
    ;
    quote:

Executor06
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Abi o mübarek insan senmişsin demek. Keşke gitmeseydin ya sen gittikten sonra çok pis dövdüler

Olm sen hala akıllanmadın mı? Lan vurduğum yumruğa yazık. Bu arada, rüşvet müşvet noluyor kardeş? Alırım façanı akıllı ol! Orada işimi yapıyorum dimi lan? Sanane olm!?

kocamla düzgün konuşun lütfen.aksi takdirde gerekli yerlere başvuracağım.akıllı olunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madinina

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

quote:

Orijinalden alıntı: madinina

acıma yetime döner koyar ..........

Yetimlere yardım edilmesi Kur'an-ı Kerim'de Yüce Allah (C.C.) tarafından emredildiği halde bu sözleri söylüyorsanız, herhalde müslüman değilsinizdir.Yoksa yanılıyormuyum?

Birisine kafir demek farklı bişey sanki emin ol senden daha iyi müslümanımdır

Ben De Kendime Müslümanım.

Çocuğun Canı Çekmiş Belli Ki, İyi Yapmışsın...

• Mehmet Kartal'ın "Hayatım Harbiden Roman" romanında..

Mehmet Kartal Almanya'da büyük bir süpermarketten sürekli çikolata çalar. Bir gün, o reyona yeni bir gizli kameranın konuduğunu farkedemez Çalar ve yakalanır.. Mağaza müdürü bayan odasına çağırır, yptığının kötü bir davranış olduğunu söyler.

Mehmet Kartal'a her hafta yanına uğramasını ve 5 çikolata almasını söyler
    Mehmet Kartal bir daha o marketten hırsızlık yapmaz.

Mehmet Kartal büyür, ve hırsızlıktan 7 kere hapse girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigFisher

Çalınan 1 çikolatayı kasada güvenlikler nasıl görüyor ya :D
    Kasadan geçerken ötüyor mu bu çikolata
    geçince çocuğun ceplerini mi aramışlar? hadi cebinde çikolata çıktı oraya girmeden önce cebinde olmadığı ne malum?

Carrefour'da Hırsızlık -------- Çikolata----

Bu teknolojiyi bilmiyorsun sanırım

• ekmeğe yada çikolataya muhtaç olan biri esnafdan isteyerek temin edebilirim(vermeyen olucaktır ama illaki biri verir, çalarak almaktan daha iyidir) bence çalmak kanının bozukluğunun bir göstergesidir muhtaç olmasada yinede çalar kanı bozuk kişi. Çünkü bundan zevk alır.
  • Yazık ya gerçekten üzüldüm bazı arkadasların yaptıkları yorumlara.. Diyecek birşey bulamıyorum.En iyisini yapmıssın arkadasım
  • ortagız deseydin iş birligi yaptık 1 çikolatayı 2 kişi bölüşüp yiyecez.
  • arkadaşlar sabancı şirketler zincirini görünce hep aklıma teknosada yaşadığım fiyasko geliyor kimse üstüne alınmasın ama sa şirketleri hep anlayışsız odun kalas tarzı insanları işe alıyor yada hep bu tarz insanlar bana denk geldi
  • quote:

geçince çocuğun ceplerini mi aramışlar? hadi cebinde çikolata çıktı oraya girmeden önce cebinde olmadığı ne malum?

Mağaza birçok yerden kamera ile takip ediliyor ve birçok üründe de güvenlik etiketi mevcut o yüzden güvenlik en yüksek seviyededir, yoksa öyle olmasaydı o kadar güvenlik elemanı ekmeğinden olur fırsatçılar da malı götürürdü.
    Mağazanın uyguladığı taktiğe gelince şu; çaldığını iddaa ettikleri ürünün 10 katı ücreti ödeyin yada sizi karakola götürürüz diyorlar. Seçim sizin eğer ki hakikaten şeytana uyup, ya kim görecek ki alt tarafı bir çikolata deyip cebe indirmiş seniz 10 mislini ödeyip çıkmanız sizin menfaatinize yoksa kamera kayıtlarında kasıtlı olarak yapıldığı ispatlanırsa hakkınızda dava bile açabilirler o zaman 10 misli ödemek devede kulak bile kalabilir. Rezil olmakta cabası.
    Lakin haklı iseniz sonuna kadar hakkınızı savunun, hatta dava bile açın kimsenin kimseyi rencide edip küçük düşürme hakkına sahip değildir.

Siz siz olun doğruluktan şaşmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Mehmet Kartal'ın "Hayatım Harbiden Roman" romanında..

Mehmet Kartal Almanya'da büyük bir süpermarketten sürekli çikolata çalar. Bir gün, o reyona yeni bir gizli kameranın konuduğunu farkedemez Çalar ve yakalanır.. Mağaza müdürü bayan odasına çağırır, yptığının kötü bir davranış olduğunu söyler.

Mehmet Kartal'a her hafta yanına uğramasını ve 5 çikolata almasını söyler
    Mehmet Kartal bir daha o marketten hırsızlık yapmaz.

Mehmet Kartal büyür, ve hırsızlıktan 7 kere hapse girer.

Suçluyu mağaza müdüresi gibi göstermişsin.Suçlu Mehmet Kartalı yetiştiren toplumda..

• bence başka şey çaldı ordada sadece çikolata var dedi oda olabilir. çünkü çikolatadır yani nolcak birine al dese alırlar .S
  • bence yanlış yapmışsın çocuğu cesaretlendirdin nasılsa bana arka cıkan olur diye
    tabii ki cezası cok buyuk omamalı sonuçta 1 cikolata ama yinede bence hata yapmışsın
    bu işler canın cekmesıyle olmaz
    benim canımda god of war 3 oynamak ıstıyo gıdıp ps 3 cafe soymuyorum

zaten cocuğu dovmemişler diyorsun buyuk ihtimalle polise vericekler e zaten 18 den kucukmuş o deil çikolata çalmak
    polise molotof atsa bile ceza cekmez
  • İşte burdada çoğu zaman karşımıza çıkan merhamet ve adalet kavramlarından doğan ikilemi görüyoruz, bir çikolata evet küçük bir çocuk sonuçta, ancak firma açısından bakarsanızda sonuçta hırsızlık...
  • Kucukken okulun ordaki bime girmistim uzerimde montum,cebimde berem.cebim oldukca siskin bu yuzden.aldigim seyleri oderken calisanlardan biri tuttu kolumdan depoya goturdu.cebimden bere cikinca bisey olmadi tabi.ama o zamanlar yapmadigim seylerden sorumlu tutulunca uzun sure etkisinde kaliyordum
  • Niye çaldığını bilmek lazım, o yüzden herkes boş boş yorum yapıyor şu an ben de dahil. Müslümanlık kavgasına taşıyan bile var, komik
    Çok muhtaç durumdadır ve özenmiştir yapar, o duruma düşmediğiniz için tahmin edemezsiniz halini, o zaman kolayca yargılayabilir misiniz yine?
    Aile terbiyesi almamıştır, rezalet şartlarda yetişmiştir o zaman çocuğu mu suçlarsınız, yoksa doğurup bakmayanları mı?
    Belki gerçekten böyle olumsuzluklar olmadan keyfi şekilde hırsızlık yapmıştır ama bunu da bilemeyiz götürürler polise orada sorgulanır öğrenilir.
    Orta yere konuşmak itip kakmak kolay iş, bir de böyle düşünmeye çalışın

Aramızda epey yaş farkı var o yüzden konuyu açan abim kendi üzerine düşeni yapmış tebrik ederim. Umarım sizden sonra polise teslim edilip gereken sorgulama yapılmış ve alması gereken ders öğretilmiştir. Ondan sonra da aynı yolda devam ederse zaten başı beladan kurtulmaz ne hali varsa görsün demekten başka şey diyemeyiz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dac_guitars

quote:

Yetimlere yardım edilmesi Kur'an-ı Kerim'de Yüce Allah (C.C.) tarafından emredildiği halde bu sözleri söylüyorsanız, herhalde müslüman değilsinizdir.Yoksa yanılıyormuyum?

Sana acıyorum.Kimbilir tanrıya inanmayanın kafasını falanda kesiyosundur , körü körüne bağlanmışsın. Çok komiksin ya. Geçmişten kalma oyunlara kanıyorsun din falan. Birde ciddi ciddi yazıyor (cc) falan .Ha birde anlamak istediğim bir nokta var hazır konusu açılmışken . İkiside bir inançtır. Müslümanlık , Satanistlik. Satanist birisi inandığı şey için bir tane kediyi gizli bir köşede temizce, kurban etti diye sadist oluyor , düşman oluyor , dövülüyor , ama bir günde bilmem kaç bin kişi sokaklarda kanlı kanlı inandığı şey için dev gibi keçileri inekleri kurban verirken , anlayışla karşılanıp bu bir inanç deniyor... Sadece kendinizin inandığı şeyi mi doğru sanıyorsunuz. Körelmişsiniz resmen.. Not : Satanist falan değilim . Ateistim.. eğer ateistliği ve onu karıştırıyorsan sen zaten kendini belli etmiş olursun. Birşeyi eleştiriceksen ne olduğunu bil. Bütün dinleri kelimesi kelimesine en ince ayrıntısına kadar inceledim ve müslümanlığıda senden daha iyi bildiğime eminim.İncelemelerim sonucu dinler bana göre değil bu yolu seçtim. herneyse

+1907

• quote:

Orijinalden alıntı: WhereismyMind?

Niye çaldığını bilmek lazım, o yüzden herkes boş boş yorum yapıyor şu an ben de dahil. Müslümanlık kavgasına taşıyan bile var, komik
    Çok muhtaç durumdadır ve özenmiştir yapar, o duruma düşmediğiniz için tahmin edemezsiniz halini, o zaman kolayca yargılayabilir misiniz yine?
    Aile terbiyesi almamıştır, rezalet şartlarda yetişmiştir o zaman çocuğu mu suçlarsınız, yoksa doğurup bakmayanları mı?
    Belki gerçekten böyle olumsuzluklar olmadan keyfi şekilde hırsızlık yapmıştır ama bunu da bilemeyiz götürürler polise orada sorgulanır öğrenilir.
    Orta yere konuşmak itip kakmak kolay iş, bir de böyle düşünmeye çalışın

Aramızda epey yaş farkı var o yüzden konuyu açan abim kendi üzerine düşeni yapmış tebrik ederim. Umarım sizden sonra polise teslim edilip gereken sorgulama yapılmış ve alması gereken ders öğretilmiştir. Ondan sonra da aynı yolda devam ederse zaten başı beladan kurtulmaz ne hali varsa görsün demekten başka şey diyemeyiz sanırım.

Size katılıyorum fakat o çocuğun bir parça çikolatıy düşünün tanesi ne kadar 0,50 TL.. dimi yani onu ne için çaldı? ne oldu gibi diyebiliriz ama unutmayınki siz çocuğu kurtarmakla veya yaptıklarınızdan ötürü tebrik ederim fakat sizde bir süre sonra çocuğu bir köşeye çekerek size gerçekleri anlatmasını isteyebilirsiniz böylece bu olay neyden kaynaklanıyor neyden oluyor ona göre öğrenmiş olursunuz ama unutmayınki o güvenlik görevlileri bile kim olursa olsun öyle depoya çeker yok böyle yapar hiç kimse yapamaz hele bizim benim çalıştığım carrefourda bile yok öyle birşey ama hırsızlık vakası çok oluyor o güvenlik görevlisi çikolatayı çok görmesin bence 69 liralık koc koca ceketi çalan müşterileri düşünsünler.. adam kendi ceketini reyona koyuyor ve oradan başka bir ceket çalıp çıkıyor
    bir kaç sü**,yastık kılıfları mılıfları sonra kırsatsiyeden bir kaç malzemeler neler çalındı neler.. çok oluyor böyle bir hırsızlık olayları.

sonuçta sizi tebrik ederim hele soğukkanlılığınız dan dolayı.. olayı zaten kavramışsınız ona göre hareket etmenizde normal ama ikinizi depoya çekip kapıyı kilitlemek çok byüük bir yanlış çünkü bunu öyle güvenlik görevlileri yapamaz ama siz genede söyleyin hangi carrefour şubesinde oldu bizde böyle bir olay bile yok hırsızlık yaparken yakalansa bile.

• quote:

kamera vs. ile ortaya çıkar dostum bi şekilde. ama bi çikolata için böle yapılmaz demeyin arkadaşlar bugün bi çikolata yarın bir araba.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.