Carrefour Kuruyemiş %29 indirim (Siirt 269 Ceviz 63 Badem 177)
-
-
Hangi bölgede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler sipariş verdim. Bakalim tadi nasil
-
Çok iyi fiyatlar ama kalite genelde düşük oluyor. Yine de yaptık bir sepet bakalım. Teşekkürler…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen varsa yorum yapabilirmi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayrampaşa Forum İstanbul 'da gösteriyor, gidip bakayım önce bir kalitesine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
genel bir kampanya bakliyat da dahil
www.carrefoursa.comAçık Kuruyemiş ve Bakliyat Ürünleri 28-29 Ekim | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/acik-kuruyemis-ve-bakliyat-urunleri-28-29-ekim/c/9257 -
Benim fistiklar geldi arkadaşlar çok güzel taze çitir çitir hemen 1.5 kg daha sipariş geçtim
-
Her zamanki gibi arayıp stok yok dediler. Carrefour’da indirim olduğu zaman hep böyle yapıyorlar!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.ci siparişimde teslim edildi .
-
Bu indirim internete özel diye bir şey yazıyor mu bir yerlerde?
Mağazaya gittim kasada indirim düşmedi kasiyer o internete özeldir dedi. Gerçekten öyle mi bizi mi koparıyor anlamadım.
-
Çiğ bağdemin kilosu piyasaya göre gayet ucuz, 181,18 TL. 3 kilogram sipariş verdim, bakalım yarın gelecek mi
-
Aynı durumu ben de yaşadım. Kasada fiyat farklı çıktı. Mobil uygulamadaki fiyatı gösterdim şaşırdı. Bizde bu şekilde fiyat dedi, yüksekti yani. Pek ışık vermeyince ben de üstüne gitmedim, almadan çıktım.
-
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
Marmara forum, şube teslim olarak alışveriş yaptım. Bu şubede kuruyemiş reyonunu Malatya Pazarı işletiyor.
İnternet şubesinde "Online markete özel" diye yazmıyor ancak indirim mağazada geçerli değil.
Kabuklu ceviz çok küçük, tavsiye etmem.
Dakota çekirdek, nohut, fasulye küçük tavsiye etmem.
Siirt - antep fıstığı, fındık, kabak çekirdeği, çiğ badem idare eder.
Buraya kadar saydığım ürünler her zaman her şubede orta alanlara, kasa önlerine, meyve sebze reyonlarına poşetlerle tartılmış hazır olarak koyulanlardan. Kalite ve lezzet olarak beklentinizi çok yüksek tutmayın. Hayal kırıklığına uğrarsınız.
Beyaz - sarı leblebi, sarı üzüm, kurutulmuş meyve, yaban mersini, kuru incir Malatya Pazarı ürünü olarak verildi.
Kuru inciri vermemek için çok uğraştılar ama konuya dahil olan yönetici de benden yana olunca mecburen verdiler.
-
Aynı üründen farklı fiyatlı olanı var. Hangisi tercih edilmeli kalite olarak? Kuru incir ile siirt fıstığının hangisi ya da.
-
yüksek fiyatlı ürünler kuruyemiş reyonunu işleten firmaya ait olanlar.
kalite olarak poşetli ürünlerden çok daha iyiler.
o fiyatlara çıkacaksanız semtinizdeki herhangi bir kuruyemişçiden de alabilirsiniz. sirkülasyonu yüksek kuruyemişçilerde her daim taze ve kaliteli ürünler olur.
-
Burada yazanları okuduktan sonra bende online satın almak için web sitesine girdim. Kilosu 117 tl idi. 2 kg aldım. Sistem hatası mı? Fiyatı dahadamı düşmüş?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 er kilo badem ve antep ile faydalandik tsklr. Antep cok iyi kapali orani sfira yakin sanki ana citlak
Antep mi iyi, Siirt mi?
Sipariş yarın gelecek kısmetse. Şu an stok yoksa yarın yenilenme şansı vardır di mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Marmara forum, şube teslim olarak alışveriş yaptım. Bu şubede kuruyemiş reyonunu Malatya Pazarı işletiyor. İnternet şubesinde "Online markete özel" diye yazmıyor ancak indirim mağazada geçerli değil. Kabuklu ceviz çok küçük, tavsiye etmem. Dakota çekirdek, nohut, fasulye küçük tavsiye etmem. Siirt - antep fıstığı, fındık, kabak çekirdeği, çiğ badem idare eder. Buraya kadar saydığım ürünler her zaman her şubede orta alanlara, kasa önlerine, meyve sebze reyonlarına poşetlerle tartılmış hazır olarak koyulanlardan. Kalite ve lezzet olarak beklentinizi çok yüksek tutmayın. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Beyaz - sarı leblebi, sarı üzüm, kurutulmuş meyve, yaban mersini, kuru incir Malatya Pazarı ürünü olarak verildi. Kuru inciri vermemek için çok uğraştılar ama konuya dahil olan yönetici de benden yana olunca mecburen verdiler. |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- beşler nostalji sucuk
- bebemoney nasil kullanilir
- bim parfüm
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X