Şimdi Ara

ÇARŞAMBA - Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu açıyorum, yanlış türde açıyorum diye 2'dir siliniyor. Bilmiyorlar ki ben buraya bir şeyleri sormaya, öğrenmeye, aydınlanmaya geldim, her neyse...
    SAMSUN / Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu - Bilgisayar Programcılığı okuyacağım.
    1 tane kimse bile yok mu gelen Çarşamba'da bölümüme? Ya da 2. sınıf öğrencisi de olabilir?
    Hepsini geçtim yok mu Çarşamba Ticaret Borsası M.Y.O'na gelecek olan?
    Ve ben oralarda özel yurt, KYK yurdu ve ya ev kira ücretleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
    Bir de KYK yurdu nasıl acaba hijyen bakımından?
    Bazı arkadaşlar da KYK yurdunun çıkma ihtimalının çok düşük olacağını söylüyor...
    Asılll merak ettiğiiiiim.....
    "Amerika'nın Teksas'ı varsa, Türkiye' nin de Çarşamba'sı var..." Diyorlar...
    Neden arkadaşlar, yani Çarşamba için niye böyle bir tabir kullanılıyor?

Yalnız hal böyle olunca ben üniversiteye gitmekten korkuyorum ya, zaten küçük bir beldeden gideceğim üniversiteye...
    Samsun güzel yer demeyin evet Samsun güzel ama Benim 2 yılımın geneli Teksas'ta pardon Çarşamba'da geçecek..

• -KIVIRCIK- kullanıcısına yanıt
    Bende aynı okul aynı bölüme düşmüşüm hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: (Yakamoz)

Bende aynı okul aynı bölüme düşmüşüm hocam :)

Aa hadi canııım, çok şaşırdım şuan :D Cici sınıf arkadaşım :DD
  • Bende şaşkınım şuan :)))
  • beni unuttunuzzzz :)))
  • evet haklısın oraya teksas gıbı dıyolar ınsanlarına ya teksaslı olıcan yada basını yere egıp okuluna gıdıcen benımde ora cıkdı hadı hayırlısı :)
  • mal bazarına hosgeldiniz arkadaslar(yanlis anlamayin hakaret manasinda mal degil havyan manasinda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çarşamba insanının ne olduğunu 5 dakikada anlayabilirsiniz. Öğrenci olanlar zaten kendilerini belli ediyor konuşmaları ile
    Bilgisayar Programıcılığı çıktı bana da
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cold459 -- 2 Temmuz 2015; 1:35:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.