Şimdi Ara

Çarşambaya kadar nereleri gezsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarşamba işe başlıyorum istanbulda. Şu an da istanbuldayım. perşembeye erteleyebilirim, yani haftaya perşembeye kadar vakit var gibi. Ama tabi ucu ucuna kadar kalayım derdim yok.

Pasaport var.

Gürcistan veya ukraynaya gidecektim ama ukraymnadan soğudum. Hem güvenlik hem bir sürü giden türkiyeliler olması hem anlatılan şeyler çekilen videolar soğuttu. Hem de fazla gün kalabilmem zor (uçak en ucuz 1 gün sonra çünkü hatta 2 bazen) çünkü cumaya alsam bileti, salı dönsem 4-5 gün.

Gürcistan da aynı şekilde. Tifliste 7-8 gün kalmıştım zaten geçen sene. Dağlara çıkamamıştım sadece , şehri dolaşmıştıö bayağı.

Dağlar için de gitmek istemiyorum sadece. Buralarda da var. Hem de tekim, tek olmasam giderdim.

türkiyede kalayım diyorum ama nereyi önerirsiniz, hem fazla yormayacak hem tek başıma zevk alabileceğim?

izmirde de 2 gün kalma ihtimalim olabilir bir arkadaşta.

Yani 2-3 günlük türkiye içi bir şey arıyorum. Macera dolu olan ve başkalarıyla tura vs katılabilecveğim deolur

• Postunu yeni gördüm ama web sitemde Türkiye'nin her bölgesi için çizdiğim Araba ile Türkiye Turu rotalarım var. Hepsini gezerek ben yaptım. Rota üzerinde, nerelere gidilir, neler yapılır, doğa ve tarihi güzellikle ve neler yenir e kadar bir gezi rehberi hazırladım. Verdiğim linten Tüm türkiye Gezi rotalarıma haritalı olarak baka bilirsiniz.

https://turluyorum.net/rotalarim/

Çarşambaya kadar nereleri gezsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin - turluyorum.net -- 9 Nisan 2019; 11:28:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.