Şimdi Ara

Çarşı pazar yanıyor! Bu ne pahalılık? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
2
Favori
25.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
419 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de onu düşünüyorum. Bırakmıyor ki adam çıksın konuşsun. Ne acayip insanlara dönüştü bu iktidar
    Ne eleştiri getirdiyse geçmişe yönelik hepsini bir bir gerçekleştiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Kısaca güç zehirlenmesi ben garipsemiyorum o kadar yıl yüksek oy oranıyla seçildi koskoca ülkenin başında kaldı son seçimde de bütün yetkiyi verdik kendi dükkanı sanmaya başladı. İnsan bu nefisini tutması mümkün değil...
  • tamactiJun T kullanıcısına yanıt
    Nereye döviz girsin. Ekvador dan muz geliyor 15 kilosu 50 riyal. Yani 100 TL. Yani kilosu 6.5 TL. Türkiye'de kilosu 19 TL. Yuh ya. Remen milleti kazıklıyorlar. Elin arabı bizden daha ucuza yiyor.

• Sadettin Ergin yanlış seçim olmuş
  • Geri ödeme zamanı geldi maalesef.
    O alınan ahların çıkmayacağı mı sanılıyordu.

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Göze batan direk görünen tek bir tercihleri hatalıysa bence olumlu bir şey zira ülkemiz bence zaten siyasi parti çöplüğü.
    ama her şeyden emin olduğum bir şey babacanın mevcut durumdan 3-4 kat iyi yöneteceği gerçeği ben inanılmaz güveniyorum yanılabilirim ama hislerim ve dinleyip ettiklerimden edindiğim izlenim bu.
  • Babacım ne pazar bilirsiniz ne uygun market beğenirsiniz kazıgın kalını olan migros'dan örnek verip hayat pahalı diyorsunuz tamam ucuz deilde 6-7 da süt deil gebzenin köylerinden kapımıza gelen süt 3.5 tl nişantasın dan bağdat cad desinden mi örnek ler veriyorsunuz bide yemeksepetin den yemek yiyemiyorum diye ağlamak nedir

konuların hepsi hükümet alehinde 3-5 kişi cevap verincede agız dolusu küfür hakaret bu kadar alçalmaya gerek yok ananız babnız hiçmi ahlak erdem ögretmedi size ?
  • Valla hocam ben Kıbrıs'ta yaşıyorum.Buraya gelen ürünlerin hepsi Türkiye'den geliyor ve hepimizin de tahmin edebileceği gibi ekstra transport ve gümrük ücretleri ödeniyor.Bu gün itibariyle salatalık 1,50 TL,Soğan 3 TL,Patates 3,50TL,Portakal 3,50 TL,Muz 5 TL,Limon 2 TL vs. Gibi fiyatlara satılıyor ve bu fiyatlar market fiyatları.Bir durup düşünmenizi tavsiye ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    BİM,ŞOK gibi mağazalardan ne idüğü belirsiz ürün almakla Migros,Macro Center gibi mağazalardan ürün almak aynı şeymi.Nesini beğensin adam Bimdeki ürünün.
    Pazar kısmını ayrı tutuyorum...

• bim ve şok ne idügü belirsiz diyorsan 2 anlam çıkıyor ya çok zengin muhit te oturuyorsun ki sütün kaç para oldugu seni ilgilendirmiyor maksat muhalefet olsun diye yazıyorsundur
    2 anlamı o kadar muhaliflik gözünü karatmış ki ne dedigini bilmiyorsun
  • Şaka mı bu fiyatlar ? Vay be anlaşılan biz burada sadece yemek yemiyoruz.

• Fırsatçılık yapanlarıda Allaha haval ediyorum bu zor günlerde yaptıkları vicdansızca bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF85AB672 -- 30 Nisan 2020; 15:7:2 >
  • Almanya falan değil demek Kıbırs civarına taşınsak bile yeterliymiş aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    Hocam zengin olmakla falan alakası yok işin.Bu bahsettiğimiz gıda harcamaları hepimizin bildiği gibi zorunlu ihtiyaçlar.Senin ve ailenin hakkı yokmu gidip Macro Center dan organik sebzeleri,Etin en iyisini,Fransız peynirini vs. yemeye ?

• tabiki hepimizin hakkı var en iyisini alalım ama en iyisini hepimiz alacaksak bim sok vs.. neden var gözümüzü gerçege kapatamayız... iskandinav ülkeleri hariç tüm dünyada zengin fakir ayrımı var
  • Belli haber kanallarını veya bilgi kaynaklarından başka yerleri de okumanı tavsiye ederim.Bu konulardan aşırı derece de uzaksın belli. Depo basma,kuru soğan işleri hikayeden başka birşey değildi. Zamanı gelmeyen ürünü fiyatlar arttı diye piyasaya verdirttiler,soğan zaten depolarda saklanır. Soğanın fiyatının yükselmesi arz-talep dengesi ile alakalı idi tıpkı şu anda muzda olduğu gibi.

Tren ile olacak işler değil bunlar,çözümü yazdım hala çözüm arama derdindesin ilginç. Ama senin hatırını kıracak değilim dış güçler ve aracı lobilerinin işleri derim bak illa buna inanmak istiyorsan. Ne olacak ki at gitsin bir lobi.

Bu işlerde kim ne kazanıyor hep bellidir. Aşırı derece de kayıt altında işleyen bir ortam var. O yüzden devlet kim ne kazanıyor zaten biliyor. Aşağıdaki haber 1,5 sene önce idi. Hesapta 1-2 ay içinde meclise gelecekti. Ne oldu? Getirebildiler mi,hayır. Getirseler ne olacak hiçbirşey fiyat anlamında düzelmeyecek. Haberi sonuna kadar dinlersen zaten kimse inanmıyor fiyatların düşeceğine de.

• MoRuq DunYa KrizHde Normal yNahi asicaz iNssss

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim bende sana diyorum ki bu kadar fark olmaz bi yerde birileri cebini dolduruyor ve bunlar mafya akp değil chp gelse keşke ama o bile düzeltemeyecek bunları tamam senin dediğin bi nebze olur ama çözüm değil
  • geçen seneki pahalılık yok. geçen sene bu zamanlar limon kg 15-20 , domates 10+ , patates 10 , soğan 10 aklımda kalanlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.