< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaniyorsnfuatabi -- 8 Ekim 2019; 9:54:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaniyorsnfuatabi -- 8 Ekim 2019; 9:54:32 > |
allah aşkına ya. banane adamın veya milletin ekonomik durumundan. bomboş post atmış bana savunuyorsunuz bunu. biri çıksa 100.000 tlye ferrari satsa sırf bazıları 100k çıkaramıyor diye pahalı mı diyeceğiz arabaya? konu sahibi 1000 liralık saati 650ye haber vermiş. uygun fiyatlı yani. nokta
|
birinin sana fakirr diye çemkirmesini mi istiyorsun? mesajının amacı nedir? 600 tl güzel bir saat için çok uygun bir fiyat
|
eskikarateci demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Pi demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Edit: Saat bu urun.n11.com Casıo Mtp-vs01l-1b1df Erkek Kol Saati - n11.com https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/casio-mtp-vs01l-1b1df-erkek-kol-saati-P300354310 |
Peki sorum su . Attigin ilk mesajdan sonra bu karsilikli polemik basladi .. attigin o mesajin forumun veya basligin neyine hitap ettigini ya da faydasi oldugunu dusunuyorsun ?
Birak eger sana gore mantiksizsa almak, basliga ilgi gosterme ,kusura bakma ama polemigi tetikleyen sensin Burada kimse zorla istemeyenlere bir sey ittirmiyor, paylasan oluyor, kendine uyan da istifade ediyor |
Bu forumda herkesin imkanı da ihtiyacı da birbirinden farklı...
Bırakın insanlar 50TL'lik şeyi de 5000TL'lik şeyi de paylaşsın ki bu fırsatlardan faydalanalım. Kaldı ki bu gerçekten sıcak fırsat;çünkü diğer sitelerde ortalama 2 katı satış fiyatı var.Ben ki,saat kullanmayan biriyim.Hem ürünün diğer sitelerin yarısı kadar olan fiyatı hem de saati uzun ömürlü ve güzel bulmam sebebiyle beni kendine çekti... Paylaşan arkadaşı da tebrik ederim.İhtiyacı olan ya da saat sevenler için güzel bir paylaşım... |
Bir saate 659 lira verirsem abartmıyorum vicdan yapıp geceleri uyuyamam ayrıca sıcak fırsatlara takılmamın anlamı kalmaz hesabımı silerim.
|
Ofke kavga atisma kismina vurgu yapmiyorum, senin yaptigin da oyle aman aman suc da degil elbette
Ama su modu anlayamiyorum, bir baslik var, orada senin talep etmeyecegin fiyattan bir urun var ve alabilecek olanlar dusunenler kendi aralarinda konusuyorlar Asla talep etmeyecegin bir urun ile ilgili sirf yazmis olmak icin yazmanin anlamini cozemiyorum , neden yani ? Hatta icinden "alin enayiler.." bile de gec .. Yani yaziya dokmen sonucu bu is basladi malesef . Yazma yani degil mi ? |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 8 Ekim 2019; 10:33:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 8 Ekim 2019; 10:44:59 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayaro1215 -- 9 Ekim 2019; 10:31:27 > |
|
|
|
|