Arkadaşlar Casper işçileri sendika üyesi oldukları için işten çıkarıldılar. Fabrika önünde direniş yapıyorlar. Destek olmak için Casper bilgisayar almayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: afacanarif
Arkadaşlar Casper işçileri sendika üyesi oldukları için işten çıkarıldılar. Fabrika önünde direniş yapıyorlar. Destek olmak için Casper bilgisayar almayalım.
Ben zaten normalde'de almıyorum
Bende yılbaşında 1088 Liraya I - 5 İşlemcili CASPER almadığıma yüz milyon defa pişmanım..Gelecek yılbaşı kısmet inşallah...Diğerleri ünlü bazı markalar 1400 - 1900 arasında uçuştalar...Saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Bende yılbaşında 1088 Liraya I - 5 İşlemcili CASPER almadığıma yüz milyon defa pişmanım..Gelecek yılbaşı kısmet inşallah...Diğerleri ünlü bazı markalar 1400 - 1900 arasında uçuştalar...Saygılarımla..
Burada Casperi boykot edelim diyen arkadaşlara bir sorum var..Hepiniz nette geziniyorsunuz..istediğiniz marka laptopların Amerika fiyatına bakın..Sonrada kendinize sorun..." NEDEN ABD. DE 750 USD OLAN MAKİNAYI BEN BURADA 1200 USD. RA ALIYORUM SEBEP ?.." ..Ben Amerikan vatandaşlarından daha zengin değilim..Bu fark neyin nesi ?...Hepsi vergi değil..Arada yediğimiz kazık kaç metre ?...Sonrada yazalım..İyiki Türkiye de Casper, Exper var..En azından tercih şansımız var...saygılarımla..
1 gb ekran kartına tav olan bir müşteri kitlesi var.
quote:
Orijinalden alıntı: afacanarif
zaten casper alanlar kullanmayı pek bilmeyen kişiler
Evet, Asus hepsini döver. Asus alanlar bilgisayar kurdudur.
Nokta.
ekran kartı 2gb miş owwwwwwwwwwwww süper modundaki insanlar şimdi dogru konusalım
İşlemci : Intel Core i7-2600, İşlemci Hızı 3.40 Ghz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 3.80 GHz Ön Bellek : 8 MB Intel Akıllı Bellek İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Home Premium (64 Bit) Anakart : Intel H67 Chipset Bellek : 12 GB DDR3 Harddisk : 1,5 TB Sata Monitör : 20" Casper Wide LCD Monitör Ekran Kartı : 2 GB ATI HD 6750 - 1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Blu-Ray : Blu-Ray Okuyucu (BD-ROM) Ses Kartı : Var Mouse : Microsoft Mouse Klavye : Microsoft Klavye Ethernet : Var Kart Okuyucu : 20-in-1 Card Reader Kablosuz Ağ Bağlantısı : Dahili Kablosuz Kart 802/11b/g DVI Port : Var HDMI Port : Var Usb Port : 6 X 2.0
bu ozellikler ne kadar eder toplasak?
yeri burasımı
benim kuzen Casper kullanıyordu... laptopta en az 5 kere arıza oldu abi çocuk laptoptan çok servisteki adamları görüyordu.. yeni birtane aldı bu samsung rahatladı valla
benim oda arkadasımın 1 yıllık casperi var tuşların boyası gitmiş w a s d
casper aldığımda bende pisman oldum.
bir daha kapısının önünden geçmem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme