Bildirim
Casper Cep Telefonu Tavsiye Ediyor musunuz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
telefon olarak gormedıgım ıcın bır tavsıyede bulunamam,çin malı çöp.Uzak durun derim. -
Lenovo nun cihazlarına bakman daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asal hocam uzak drun ne laptopundan nede telefonundan katiyen almayın aldırtmayın tavsiye etmeyin -
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. -
Bende onermiyorum çok dandik duruyor. Vestel 2
Marka ve model tavsiyelerinizi de bekliyorum. Teşekkürler... -
Huawei p9 kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Sorunsuz, kaliteli, her yönüyle iyi, ve fiyatın hakkını veren güzel bir marka/model
Tek eksiği kamerada ois olmaması. Evet böyle bir telefona ois koymamışlar. Resmen trollemiş. Şaka gibi. Ama onun dışında 10 numara 5 yıldız bir telefon. Bilgisayar gibi mübarek. Hem hızlı, yağ gibi akıcı ve stabilite olarak tek rakibi iPhone 6s olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 23 Ağustos 2016; 0:09:58 >
Vıa m1 birçok yönüyle güzel bir telefon fakat yine de casper yerine huawei öneririm telefonları hem şık hem başarılı.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. -
Bilindik bir marka alırsan kullandığın üründen emin olursun o yüzden casper tavsiye etmem. -
katiliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X