Bildirim
Casper Cep Telefonu Tavsiye Ediyor musunuz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefon olarak gormedıgım ıcın bır tavsıyede bulunamam,çin malı çöp.Uzak durun derim. -
Lenovo nun cihazlarına bakman daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asal hocam uzak drun ne laptopundan nede telefonundan katiyen almayın aldırtmayın tavsiye etmeyin -
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. -
Bende onermiyorum çok dandik duruyor. Vestel 2
Marka ve model tavsiyelerinizi de bekliyorum. Teşekkürler... -
Huawei p9 kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Sorunsuz, kaliteli, her yönüyle iyi, ve fiyatın hakkını veren güzel bir marka/model
Tek eksiği kamerada ois olmaması. Evet böyle bir telefona ois koymamışlar. Resmen trollemiş. Şaka gibi. Ama onun dışında 10 numara 5 yıldız bir telefon. Bilgisayar gibi mübarek. Hem hızlı, yağ gibi akıcı ve stabilite olarak tek rakibi iPhone 6s olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 23 Ağustos 2016; 0:09:58 >
Vıa m1 birçok yönüyle güzel bir telefon fakat yine de casper yerine huawei öneririm telefonları hem şık hem başarılı.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. -
Bilindik bir marka alırsan kullandığın üründen emin olursun o yüzden casper tavsiye etmem. -
katiliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- global telefon ne demek
- secure folder nedir
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X