Şimdi Ara

Casper CN-VTT6600C ,Kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisaarı daha yeni aldım birkaç hafta oldu , daha dün bir problem yoktu hiçbir değişiklik yapmamama rağmen şuan internete bağlanamıyorum kablosuz ile. Kablosuz Bulunamıyor. Modemin 3 cm yanındayım halbuki görmemesi imkansız. Hep giriyodum bugün hiç birşey yok, sorunu tespit et diyince bilgisayarda yapılandırılmış kablosuz ağ bağdaştırıcı yok diyor.

• Bunun olmasinin 4 sebebi vardir.
    1) Bunlardan bir tanesi her ne kadar sacmada olsa ayni oda yada yakinlarda bulunan bir kablosuz receiver in ayni kanali kullanmasindan dolayi wireless etkisiz kalmistir.
    2)Bir digeri ise uyumsuz bir driver kullanmandan kaynaklaniyordur. Yani suan yuklu olan driver bir sekilde windows update lerden etkilenerek kendini devredisi birakmistir. Bunun icin mutlaka recover yapman yada windows u yeniden yuklemen gerekiyor.
    3) Donanimin yerinden oynamasi cok dusuk oldugu icin belki yazmasam bile olabilirdi diyebilirim. Ama kontrol etmekte fayda var.
    4) Bios ayalarindan kaynakli yada biosunu etkileyecek bir islemden kaynaklaniyordur. bunun icin oncelikli olarak bios ayalarini sifirlaman yani Default To Factory Settings e getirmen yeterli olacaktir.

Baska aklimagelen ihtimal yok fazla vaktimde yok ama butun bunlari tipki sendeki gibi tecrube ettigim icin yazdim. bunlari denedikten sonra olup olmadigini bildirirsen baska cozumlere bakalim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.