Şimdi Ara

Casper Excalibur G770 kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    RTX2650
    16 GB RAM
    i5 9300H

Sistemli Casper Excalibur G770 almayı planlıyorum.Eski Excalibur kullanıcıları şiddetle tavsiye etmiyor fakat son zamanlarda bir sürü problemi çözmüşler diye de bir duyum alıyorum aranızda kullanan var ise beni bilgilendirebilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Ne yaptınız aldınız mı? Araştırmalarınızın sonucu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapışkan Tuş

Ne yaptınız aldınız mı? Araştırmalarınızın sonucu ne?
    Casper'ın kendi Instagram hesabından G770 kullanan bir kaç müşteri buldum ve özelden ulaşarak aklımda kalan soruları ilettim.Sağolsunlar gayet açıklayıcı bir şekilde yardım ettiler.(6 aylık kullanıcı yorumları)
    Genel olarak bilgisayarın herşeyinden çok memnunlar,olumsuz beğenmediğiniz bir tarafı varmı diye sorduğumda hiçbir şikayetleri olmadı.Ve bilgisayarı şiddetle tavsiye ediyorlar diyebilirim.Casper'ın eski sorunları denildiği gibi eskide kalmış.Haziran ayı gibi bende almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaletta1200 -- 18 Şubat 2020; 20:43:34 >
  • Scaletta1200 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Ben de Casper Monster Acer arasında kalmıştım. İncelemelerim sonucunda aynı donanımda acer ve excaliburun aynı fiyatlara tekabül ettiğini Monster ın bir tık pahalı olduğunu farkettim(arada kampanyalar yapıyor). Bu 3 marka arasında aynı donanım özelliklerinde en iyi soğutma youtube incelemelerinden izlediğim kadarıyla excaliburdu. Tüm bu bilgiler çerçevesinde internette okuduklarım ve çevreden söylenenler sonrası (Malum marka takıntısı olan da bir milletiz) gittim Acer aldım. Aslında F/P olarak falan da diğerlerine göre baya iyiydi. Neyse Ürün geldi bir takım problemler yaşadım şu an iade değişim aşamasındayım. Modelde genel bir sıkıntı olmayabilir bana gelen üründe bir sıkıntı olabilir bu yüzden değişim mantıklı geliyor. Bir yandan da biraz soğudum iade edip excalibur yada monster mı alsam diyorum. Şu an biraz kararsızım. Şu çevremden bana yüklenen casper korkumu yenebilsem dediğim gibi excalibur hem fiyat hem soğutma açısından iyi duruyor. Neyse bakalım hayırlısı bilgi paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.