Şimdi Ara

Casper F600 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almaya karar verdim fakat internette pek bir yorum bulamadım. Kullanan varsa memnun mu ısınma problemi var mı? Vesaire paylaşırsa sevinirim.

• Dostum o fiyat aralığında diğer markalardan daha kaliteli parça ve mühendisliğe sahip cihaz alabilirsin. Bence iyi araştır yine de tercih senin. Bu fiyatı gözden çıkaran biri isen bence casper düşünmen gereken son marka olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Dostum o fiyat aralığında diğer markalardan daha kaliteli parça ve mühendisliğe sahip cihaz alabilirsin. Bence iyi araştır yine de tercih senin. Bu fiyatı gözden çıkaran biri isen bence casper düşünmen gereken son marka olmalı.

Dostum benim çok kötü anılarım oldu capsperla fakat yine casper aldım niye casper aldım şuanda kafamdaki düşünceyi çok değiştirdi herşeyini yenilemiş bilgisayar daha oyun deneme fırsatım olmadı ama kasada casperdan almıştım kasada ekran kartsız gta5 oynuyorum şuanda da marka değil içindekilere bakıyorum i57200 ddr5 ekran kartı vs. cazip geldi aldım. Hayırlara vesile olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 2076

quote:

Dostum o fiyat aralığında diğer markalardan daha kaliteli parça ve mühendisliğe sahip cihaz alabilirsin. Bence iyi araştır yine de tercih senin. Bu fiyatı gözden çıkaran biri isen bence casper düşünmen gereken son marka olmalı.

Dostum benim çok kötü anılarım oldu capsperla fakat yine casper aldım niye casper aldım şuanda kafamdaki düşünceyi çok değiştirdi herşeyini yenilemiş bilgisayar daha oyun deneme fırsatım olmadı ama kasada casperdan almıştım kasada ekran kartsız gta5 oynuyorum şuanda da marka değil içindekilere bakıyorum i57200 ddr5 ekran kartı vs. cazip geldi aldım. Hayırlara vesile olsun.

Umarım kötü anılarını tekrar yaşamazsın. Ama keşke o fiyat aralığına diğer markalarıda göz önünde bulundursa idin iyi olurdu. Ama dediğin gibi umarım güzel günlerde kullanırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 2076

quote:

Umarım kötü anılarını tekrar yaşamazsın. Ama keşke o fiyat aralığına diğer markalarıda göz önünde bulundursa idin iyi olurdu. Ama dediğin gibi umarım güzel günlerde kullanırsın.

Teşekkür ederim

• Kardeşim hasan 2076 bilgisayardan.memnun musun? Oyun deneme fırsatın oldu mu bilgi verir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.