Şimdi Ara

Casper i7 vs acer i5 ? (lütfen yardım bi seçim yapmam lasım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer ın bu modelini aldım çok memnunum alırken 14 gün içinde hiç bi bahane olmadan iade alırız denildi. Şu an bu cihaz var elimde http://skinflint.co.uk/a592295.html

Acer gerçekten süper bi makina... özelliklede bndeki

Fakat tekrar göz gezdirince şu cihazı gördümhttp://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740a-core-i7-740qm--1.73ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47572
    Sizlerin fikirleri nedir :)) ?

Şimdiden teşellürler...
    Acer : 1400 tl
    casper:1600 tl

• Casper'ı boşver Acer iyi. Hayırlı olsun.
  • hmm.. özelliklerden dolayı bi sormak istedim toraaam :)
  • casperda işlemci gayet güzel ama tabi işlemciyi yoğun bir şekilde kullanmayacaksan bence gerek yok diğer taraftan acerın ekran kartıda diğerinden çok daha iyi ikisi arasında çok fark var sen bilirsin ama bence de acer daha mantıklı bir seçim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeline

casperda işlemci gayet güzel ama tabi işlemciyi yoğun bir şekilde kullanmayacaksan bence gerek yok diğer taraftan acerın ekran kartıda diğerinden çok daha iyi ikisi arasında çok fark var sen bilirsin ama bence de acer daha mantıklı bir seçim gibi.

Hocam performans olarak ikisi arasında çok fark olurmu ?
  • Senin için bi fark oluşturmaz sendeki cihaz iyi ekran kartı yeni casperdaki 2 seri öncesinin ekran kartı.İşlemciye aldanıp değiştirmeye kalkma
  • Ewet bende o yüzden sormak istemiştim. nvidiadan anlamıyorum hiç. Bende 420m yazıyo casperdaki 335 yazıyo. o yüzden aklım karıştı sitedeki üyelere bi danışmak istedim teşekkür ederim
  • Casper'ın üstün olduğu noktalar: İşlemci, hdd, Ram
    Acer'ın üstün olduğu noktalar: Ekran kartı ve işçilik

Casper için çok iyi şeyler duymadım kullanan arkadaşlarım da var.. İşçiliği iyi değilmiş çabuk dağılıyormuş.. Senin şuanki bilgisayarında ram yükseltilebiliyo, Ram kısmını at, hdd azcık daha kötü o da çok önemli değil.. Ekran kartı ve işlemci gelcek olursak, bence ekran kartının daha iyi olması daha çok avantaj sağlar.. Değiştirmemen en iyisi..
  • şimdide 1750ye casper ekran kartı 455m di sanırım. diğer özellikler aynı. Bana 1600 civarında laptop önerebilirmisiniz i7 falan. Birde lg vardı sizce lg nasıldır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.