Şimdi Ara

Casper Laptop Batarya Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim batarya 2 yılın sonunda öldü takılıyken bile fişi çıkartınca direkt kapanıyor pc yenisini almak istiyorum nerden almamı önerirsiniz

mesela buradan almamı önerir misiniz

http://urun.gittigidiyo...atarya-squ-804-92626760

• memurdun yanlış hatırlamıyorsam o bilgisayarı öğrenci kardeşine hibe et.kendine yepisyeni bir bilgisayar alsan.bende sana tavsiyelerde bulunsam nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

memurdun yanlış hatırlamıyorsam o bilgisayarı öğrenci kardeşine hibe et.kendine yepisyeni bir bilgisayar alsan.bende sana tavsiyelerde bulunsam nasıl olur ?

2 yıldır kullanıyorum sorunum yok memursak o kadar da değil zaten bunu baya fahiş fiyata aldım özelliklere baktım 6 ram 2 gb ekran kartı ooo yeter dedim ama o iş öyle değilmiş neyse konu sapmasın batarya lazım bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

memurdun yanlış hatırlamıyorsam o bilgisayarı öğrenci kardeşine hibe et.kendine yepisyeni bir bilgisayar alsan.bende sana tavsiyelerde bulunsam nasıl olur ?

2 yıldır kullanıyorum sorunum yok memursak o kadar da değil zaten bunu baya fahiş fiyata aldım özelliklere baktım 6 ram 2 gb ekran kartı ooo yeter dedim ama o iş öyle değilmiş neyse konu sapmasın batarya lazım bana

memursun işte zenginsin yap şu fakir öğrenci kardeşine bir güzellik

• quote:

quote:

quote:

zengin değiliz biz dayım aldı (fırat mod on)

• quote:

quote:

quote:

quote:

zengin değiliz biz dayım aldı (fırat mod on)

zenginsiniz olum işde.baddin ağbime diyimde pıçaklasın seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Bataryası Değiştirme
    14 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    Batarya değiştirmek bence çok mantıksız fiyatları yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

Batarya değiştirmek bence çok mantıksız fiyatları yüksek.

iyi kötü olsun bir tane dedim yan sanayi sanırım 80 lira
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    80 TL ise yan sanayidir ama kullanırken çok dikkatli olun düzgün güç vermediği taktirde cihazı bozar, bilgisayar almayayım derken yeni bilgisayar almak zorunda kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

80 TL ise yan sanayidir ama kullanırken çok dikkatli olun düzgün güç vermediği taktirde cihazı bozar, bilgisayar almayayım derken yeni bilgisayar almak zorunda kalırsınız.

Hayırlısı ya bakacağız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.