Şimdi Ara

casper minibook inceleme ve batarya problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CASPER MINIBOOK ATOM N455-1.66GHZ-2048MB DDR3-320GB-10.1"-CAM-MAX.251MB GMA3150-W7STR

bu netbooku 2 gün önce satın aldım özellikleri fiyatına göre gayet iyi
    aynı fiyat klasmanındaki netbooklara fark atıyor
    bende gayet memnun kaldım internet,film ve müzik konusunda
    masaüstü pc im kadar rahat ve hızlı kullanabiliyorum
    led ekran harika , netbookun içinde gelen bir hd videoyu izleyince çok şaşırdım böyle bir görüntü beklemiyordum
    yanlız tek eksi yanı 3 hücreli pili var tabi bu fiyata daha fazlasını beklememek lazım

benim sormak istediğim bu netbook için 6 hücreli daha iyi bir pil bulabilirmiyim?
    şuanki pili tam ölçmedim ama tahminimce 1.5-2 saat gider en fazla
    netbook hakkında sizinde yorumlarınızı bekliyorum

• 3 hücreli olduktan sonra ne anladım ben netbooktan gereksiz masraf yapmışsın gidip casper alarak 100 lira daha verip adam gibi bişey alırdın aynı özelliklerde..
  • yüzlira daha koy demesi kolay demekki bukadar param varmış
    ben 550 ye aldım bana bu donanımları sunan başka bi marka söyleyebilirmisin bu fiyata?
    senın mantıkla yüz daha elli daha devam eder durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster_ksk

yüzlira daha koy demesi kolay demekki bukadar param varmış
    ben 550 ye aldım bana bu donanımları sunan başka bi marka söyleyebilirmisin bu fiyata?

580'e acer aspire one var aynı özelliklerde ve pili 6 hücreli yani iki kat daha fazla kullanabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=47860#divDigerResimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jericho23 -- 7 Ekim 2010; 22:40:01 >

• quote:

deniz110 a bu makineyi önermişsiniz.Ya arkadas gidip alırsa.neyse avukatmışsınız.beğenmediğiniz ürünü geri verebiliyorsunuz ama elektronik Yazılımlı ürünler için prosedür nedir bi bakın. acer D260 ı bir arkadasa almıştım 6 hucreli kullanışlıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

quote:

580'e acer aspire one var aynı özelliklerde ve pili 6 hücreli yani iki kat daha fazla kullanabilirsin

aynı özellikler demişsin işlemci ram ve harddiske bidaha bakıver biz ahmet
    biri n450 d,ğer, n455
    ram 2gb ddr2 2gb DDR3
    HARDİSK BİRİ 250 DİĞERİ 320
    biri 550 diğeri 580 yan, önerdiğin acer daha düşük donanımla 30 lira daha pahalı
    sen sormadan ben söyleyim 6 cell piller ebayda 30 lira civarına alınabiliyor

• dediğm gibi arkadaslar 550 tl den 10 tl daha fazla vermek istemedim makinaya ve bu alet bu fiyata en iyisi
    su anda canavar gibi çalışıyo önermeyede devam ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

quote:

aynı özellikler demişsin işlemci ram ve harddiske bidaha bakıver biz ahmet
    biri n450 d,ğer, n455
    ram 2gb ddr2 2gb DDR3
    HARDİSK BİRİ 250 DİĞERİ 320
    biri 550 diğeri 580 yan, önerdiğin acer daha düşük donanımla 30 lira daha pahalı
    sen sormadan ben söyleyim 6 cell piller ebayda 30 lira civarına alınabiliyor

sen bilirsin. atom işlemcili netbook ddr3 olsa nolur olmasa nolur yada bi netbookun hddsi 250 olsa nolur 320 olsa nolur. sonuçta bununla ne hd film izlenir ne oyun oynanır yapılacak işler bellidir. casper da aynı şekilde gereksiz özellikleri fazladan koyan çakal bi firma olduğu için bu özelliklerde bi netbooka 3 hücreli pil koymaya utanmıyor.

casper gibi geçmişi belli olan firmaya para verceğime acer alırdım ben. ebaydan da bi daha pil almak zorunda kalmazdım.

• elektronik biraz şans işi biliyosun benim için en önemlisi önce harddisk sonra işlemci ve ekran idi bu hepsini karşılıyor ve fiyatta gayet uygun
    illa 6 cell diye tuttursaydım ya gidip exper falan alacatım yada 100-130 tl daha fazla verecektim
    eğer bozulursa garantisi olduğu sürece ciğerini söker alırım vatan bilgisayarın orası sorun degil
    ama dediğim gibi benim işimi görecek en uygun fşyatlı pc buydu
  • Bugün 12 saat üzeri bir elektrik kesintisi olunca, netbookun kıymetini bir kez daha anladım, bunu baştan söyliyim.
    Sen kendince iyi bir hesap yapmışsın, güle güle kullan. Ciğerini söker alırsın ama pek medeni olmaz Pil de çok güzel bir şekilde ayrıca alınabilir dediğin gibi.
    Ddr3 bellekler 1 watt daha düşük harcıyorlar ancak neden bilemediğim şekilde ddr3 kullanan netbooklarda daha düşük güç tüketimi ve daha uzun pil ömrü yok. Hepsi aynı bence netbookların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Bugün 12 saat üzeri bir elektrik kesintisi olunca, netbookun kıymetini bir kez daha anladım, bunu baştan söyliyim.
    Sen kendince iyi bir hesap yapmışsın, güle güle kullan. Ciğerini söker alırsın ama pek medeni olmaz Pil de çok güzel bir şekilde ayrıca alınabilir dediğin gibi.
    Ddr3 bellekler 1 watt daha düşük harcıyorlar ancak neden bilemediğim şekilde ddr3 kullanan netbooklarda daha düşük güç tüketimi ve daha uzun pil ömrü yok. Hepsi aynı bence netbookların.
    fark

dediğiniz gibi netbookların hepsi aynı cok küçük farklar var aralarında
    eğer bütçeye uygun bi alet bulunduysa ve donanımda iş görüyorsa pil olayına fazla takılmamak lazım
    6 cell piller git gide ucuzlayacak
    sonradan kendiniz alarak toplamda uygun bi fiyata almış olursunuz hemde 2 tane bataryanız olur 3 cell olanda yedek bekler

bu arada şu an 3 cell pilimle 2 saatimin sevincini yaşıyorum vatana millete hayırlı olsun

• arkadaşlar bu netbookun 6cell pilli olanı piyasaya çıktı casperin resmi sitesinden bakabılırsınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_45319747/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna4141 -- 19 Aralık 2010; 5:13:22 >
  • monster_ksk kardeşim aynı minibook tan bende aldım ama şu 6 cell batarya işini halledemedim eğer sen çözdüysen bana da ne yapmamı önerirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.