Şimdi Ara

Casper Nirvana CHY.4702 '4. Nesil Intel işlemcili Fiyat / Performans Dizüstü bilgisayarı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde bi sıcaklık ölçümleri ses ölçümleri filan yayınlansaydı iyi olurdu. Bu şekilde bi incelemenin reklam olarak algılanması çok normal. Konuşmaktan ziyade bi Crysis3 açıp oynayın bizde görelim FPS'leri ve sıcaklıkları yük altında. Yada ufak çaplı bi video işleyin ne bileyim render alın.

• arkadaslar direk pc nin vasatlıklarını yazıyorum suan arkadasım aldıgına küfür ediyor
    Ekran çözünürlüğü ve panel dandik ucuz mal kullanılmış
    Menteşeleri okadar dandikki pc yi mobil kullanacak olsanız otobusde langır langır sallanır ekranı
    Hard disk 5400rpm Vasat ötesi bi dandik hdd var pc okadar yavaşki çıldırmamak elde degil
    ekran kartının dandikligi dersenızde casper akıllılık yapmıs ekran kartını modifiyelemiş driveri nvidia dan indirsenız bile yüklenmıyor sadece cd den cıkan
    driver kurulabiliyor
    ve klavye ve touchpad dandik pes oynarkende 90 derece oluyor
    bu bilgisayarı üreten ve piyasaya süren muhendislere selam söylüyorum böyle bi cihaz yok yani keşke olmasaymış
    tarafsız yorumum ise fiyat performans ürünü degil 10/1 kalite 10 üzerinde 3 alır vasat

• bilgisayar maksimum 16 gb ram destekliyor ne gerek var ki ramlerin kapağını açmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgafb5

2014 yılına giriyoruz, SSD'siz 1366*768 Piksel çözünürlüklü notebooklar,işlemcisi ve belleği ne olursa olsun bence geri kalmıştır

'Fiyat/performans odaklı' bir dizüstü bilgisayarda SSD olmamasını yadırgamam.

Bu bilgisayarın en kötü yanı casper olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın şekli filan güzel ama fiyatınıda bir söyleseydiniz ya bu arada casper markasını kimseye tavsiye etmiyorum neden mi ısınma sorunu var ve komşumuzun eski casper makinası sıcaklıktan dolayı kapanıyor fanı dönmüyor dönse bile soğtamıyor artık siz düşünün sonunu bilgisayar çalışsa bile soğutamıyor ve kapanıyor ama bu modelde bile video izlerken fan dönüyorsa bu gene sıkıntı uğultuyu duymamız için video ilzeyeceksek oyun oynasak hiç durulmaz yanında helede yazın

• Asus akar,ha fiyati biraz ucuz olsun ama kaliteolsun derseniz lenovo da akar

• quote:

Orijinalden alıntı: curaly

cihaza baktığımızda güzel bi donanımı var yerli marka bunlar güzel şeyler ama videoda kabul edilebilir bi ısınmadan söz ediliyor oyun için özelleştirilmiş olmasa da cihazda fps oyunları oynandığı taktirde genel olarak vga chip set problemleri ortaya çıkıyor ki casper kullanan herkesin şikayeti bu yönde bunu da bi tek ben söylemiyorum maliyet düşürülmeye çalışılır ama casper'ın da yaptığı gayet milleti dolandırmak marka olarak donanımsal açıdan casper iyi işler yapıyor ama kalitede aynı şeyleri söylemek mümkün değil

Pegatron corparation mu yerli marka

• kimse kusura bakmasın casper f/p ürünü değil arkadaşlar f/p ürün verilen paraya alınan performans tamam ama casper ben pc teknik servisteyim haftada 10 çeşit markadan farklı ürünler farklı arızalar geliyor ama casper ürünleri 1400 tl i5 ... falan özellikle alınan cihaz 1 aylık ürün kasasında sorun var hadi bir seri böyle diyelim tw3 tw7 serisi full ekran kartı hatası m762s serisi sis chipetli sorunlu cihazlar çalışanı bile internette video izlerken 720p videoda kasıyor (sürücüleri saymıyom daha)daha var ama çok uzun olur.. arkadaşlar casper kendi üretmiyor tamam clevo ile bir ara anlaştılar bir kısım başka genel üretici firma ürünleri kullanıldı falan ben üzülerek söylüyom bir serisi sorunsuz çıkmadı diyelim ürünü ve 2 el diye satarken bir kere isimden kaybediyor fiyat fena kırılıyor inşallah bu mesaj yayınlanır

• Paranızı çöpe atmayın bundan çok ucuza daha iyi notebooklar varken bu alınmaz asus'un gaming notebook'u bile bundan daha ince.Bu notebook resmen takoz 2.8 kg nedir dünyanın en ağır notebook'u.

• İntel core i7 işlemci 16gb RAM koyup ekran kartını 740M yapmak nedir? Bari 650M koysaydınız.

• 2011de almış olduğum casper notebook ile yaşamadığım sorun kalmadı , an itibari ile amd 5650m ekran kartım ile 2010 driver ı kullanıyorum sebep: casper herhangi bir güncelleme yayınlamadı ve amd nin sitesinden indirdiğim driverlarda kurulum olsa bile stabilite sorunları yaşıyorum ve çoğu driverda üretici firmayla iletişime geçin uyarısı veriyor ,bios güncellemesi desen nerdeeeeee pegatron chipset kullanılırsa sonuç hüsran zaten ,pegatron a mail bile attım ama onlarda iplemedi ...

Tamam casper kalitesiz değil sonuçta aldığım zaman hemen hemen güncel bir driver ile verdiler makineyi ve aldığım zaman herşeyi sorunsuz oynayabiliyordum..Ama sen kullanıcına gerekli teknik desteği vermezsen bu sektörde bi cacık olamazsın , sen kullanıcıya ürünü sattık iş orda bitti dersen bu sektörde çöp olarak değerlendirilmeyi hakedersin ..Bu firmanın başındakilerin işletme ve pazarlama eğitimlerinden şüpheliyim ..

• REYİZ BİZİM TELEFON İNCELEMELERİ NEREDE?HER KONUYA BÖYLE MESAJ ATMAK ZORUNDA MIYIZ? TWİTTERDAN MI OLUR DH DEN Mİ OLUR BİR BİLGİ VERİN?İLLA HER KONUYU MU KİRLETELİM

• quote:

Orijinalden alıntı: TempleJoker

Reklam kokan diyen arkadaşlara sorarım bu fiyat segmentinde bu özelliklere sahip bir cihaz daha var mı? Cihaz gerçekten başarılı olmuş. Laptop alıcak olsam bu cihaz listemde olurdu.

exper'in var, 200tl daha ucuz ;) . BF3 oynatır orta ayarlarla, olay burda gpu.

Eğer işletim sistemi varsa, 2bin tl ise, 100tl pahalı. ancak piyasada experin muadil, ultra note olarak sattığı model çok şık, ve en guzeli size windows 8'i dayatymıyor, freedos yani.

Reklam kokusu nerenizle alıyosunuz bilmiyorum ama herşeyide gavur malı diye beyenicez, yerli malını kötülüycez, eğer buysa algınız siteyi terk edin . :)

• Sevgili Mesut Çevik,

Öncelikle videonun tamamını baştan sona izlediğimi belirtmek isterim.

Video tam olarak reklam niteliği taşımıyor fakat sizin gibi kaliteli ve işini bilen bir ekibin başka cihazları yerden yere vururken bu cihazı bu kadar az eleştirmesi beni çok şaşırttı.Bu yüzden az da olsa videoda her dh izleyicisi reklam kokusu alacaktır diye düşünüyor bu videonun reklam olmadığı fikrinize katılmadığımı belirtmek istiyorum.

Saygılarımla...

• 4.nesil halikulede bir islemci.

Ekran karti drr3 cok komik olmus :)

Ekran karti ölü :D +ssd yok.

Lenovo y580 sli bu bilgisayari 2ye katlar sonra 5e böler.

Msi ge 60 serilerinide saymak lzm. 200tl dha fzla verip ge69 serisi alabiliyorsunuz.

Hemde adamlar gidip gtx660m ekran karti takmislar 128gb ssd 7200rpm 750gb disk.

Paraniz bsuna gitnesin diye soyluyorum. Bu bilgisayara verilcek para 1400 1500.

• Bu donanımlara sahip cihazı DONANIM HABER'in bu kadar az eleştirmesi anlaşılmaz bir durum.

Ortada skandal derecesinde iniş çıkışlı donanımlar varken, bir yandan 1366x768 öte yandan i7 4xxx işlemci ...

Bu tavır ÇOK YUMUŞUK, ADİL DH'ye yakışmadı ...

• Aynı donanımlar MSI bir notebook veya başka bir markada olsaydı vay be şu şu marka iyi iş çıkartmış dersiniz.

Marka'ya karşı bu kadar ön yargılı olmayın Casper bence iyi iş çıkartmış GT 740M'de gayet yeterli bir ekran kartıdır.

Ayrıca bu tarz notebooklarda Ekran kartları hep ddr3 belleğe sahiptir. GDDR5 Ekran kartlı notebook istiyorsan gidersin msı alırsın veya toshiba qosmio alırsın.

1366*768 çözünürlüğede bu kadar takılmayın çoğu notebook üretici aynı çözünürlüğü kullanıyor neden onlara laf etmiyorsunuz ?

Takıla takıla ssd'ye takılan arkadaşlar. Sanki doğduğunuz günden beri ssd'li notebook kullanıyoruz. Bu Notebook'da SSD yok evet sanki çok büyük bir problem.

Bu arada Exper orta ayarda bf3 oynatır diyen. burda olay gpu diyen arkadaş GT 740M ekran kartını bir araştır derim. GT 740M Ekran Kartı Battlefield 3'ü High ayarlarda hatta ultra ayarlarda bazı ayarları kısarak oynatacak güce sahiptir.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 20 Ekim 2013; 10:03:08 >

• Casper ZIRVANA

• casper pismanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exerion -- 20 Ekim 2013; 16:06:38 >
  • Malzeme kalitesinide arttirsa daha cok satar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.