Şimdi Ara

Casper Nirvana CHY.4702 '4. Nesil Intel işlemcili Fiyat / Performans Dizüstü bilgisayarı' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus, lenovo, toshiba nın i5 ini alırım casper'ın i7 sini almam, casper sadece kasa olarak dandik değil, kullanılan anakart vs. gibi kompotentleride dandik, bunu konunun başında belirttiğim markaların i5 notebooklarıyla casperın i7 notebook unu kıyaslayarak anlayabilirsiniz. Kısacası casper = çöp kimse bu kadar parasını çöpe yatırmaz. Bu arada casper,exper gibi firmaları bir marka olarak değilde toplama pc ve notebook cu olarak düşünebiliriz.

arkadaşım çok merak ettim, bir Casper bilgisayar alıp içini açıp malzemelerine mi baktın??????
    anakartı, rami, içinde ki malzemelerin kalitesi hakkında nasıl bilgi verebiliyorsun????
    Casper'ın / Exper'in üretimini mi gezdin de bunlar toplamacı diye bilmiş tanımlamalar yapıyorsun????
    Hiç bir firma 20 yılı aşkındır toplamacılık yaparak, çöp mal satarak pazar birincisi olmaz. en azından mantık yürütterek buradan cevap yazın lütfen. konuşmak için konuşmayın lütfen.

• Piyasada Intel in yeni seri işlemcili modeller fazla yok. Benim gördüğüm Asus un var ancak çok pahalı. Casper hem özellikleri tutturmuş hem de fiyat olarak oldukçauygun bir seviyeye getirmiş. Tebrik ediyorum.

• Piyasada Intel in yeni seri işlemcili modeller fazla yok. Benim gördüğüm Asus un var ancak çok pahalı. Casper hem özellikleri tutturmuş hem de fiyat olarak oldukçauygun bir seviyeye getirmiş. Tebrik ediyorum.

• kartalmel K kullanıcısına yanıt
    Anakartmı önemli işlemcimi i7 dandik işimi görenanakart varken mükemmel a.k. İ5işlemcimi kesinlikle i7 ekrankartıda çok iyi zaten bozulsada herhalukarda 2yıl garantili anakartınındndik olduğunuda sanmıyorum siz gidin aynıbilgisyara samsung yazıyo uuu asus yazıyo aaa diye 3milyar verin ben bunu 1.5milyara alırım 2yıl kullanır kalan paraya son teknoloji bi makina daha alırım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona verecegim parayi usune 1000tl eklerim apple alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hileli622

Ona verecegim parayi usune 1000tl eklerim apple alirim

aynen kardeş. üstüne 9000 tl daha ekler gider yeni mac prolardan alırım bitane daha mantıklı.
  • 2010 yılında Casper nirvana i7 işlemci 8gb ram olan leptop almıştım oyun için 7/24 açık oyun oynuyorum salı günleri sadece 2-3 saat kapalı toplamda 4 yıl olucak pc tık demedi tek şikayetim fanlardan fazla ses geliyordu şimdi Casper Nirvana CSY.4702-BT45A-S bunu aldım elime geçeli 1 hafta oldu dedim ya oyun oynuyorum eski pc de 8 char acabiliyordum ondan sonrası kasıyordu bu pc de rahat 15 char açabiliyorum ve o şikayet ettiğim fan seside yok eskiside fazla idi bunda cok daha az bakalım bunu ne kadar kullanabilecegim ben pc yi hard bir şekilde 7/24 çalıştıran biriyim varın kararı siz verin parası ise diğer markalara oranla oldukça iyi bunda tek şikayetim var belki yekkiller okur ben win 8 sevmiyorum keşke sitelerine win 7 driverlerinde koysalar.

• bence Casper i kötüleyen kişiler Casper hiç kullanmayanlardır. internette kim ne duymuşsa onu yazıyor bende 6 senedir casper kullanıcısıyım hiç bir soruum ollmadı

exper övenler daha henüz bu kadar donanım olarak teknolijisi yok siz neyden bağsediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

2010 yılında Casper nirvana i7 işlemci 8gb ram olan leptop almıştım oyun için 7/24 açık oyun oynuyorum salı günleri sadece 2-3 saat kapalı toplamda 4 yıl olucak pc tık demedi tek şikayetim fanlardan fazla ses geliyordu şimdi Casper Nirvana CSY.4702-BT45A-S bunu aldım elime geçeli 1 hafta oldu dedim ya oyun oynuyorum eski pc de 8 char acabiliyordum ondan sonrası kasıyordu bu pc de rahat 15 char açabiliyorum ve o şikayet ettiğim fan seside yok eskiside fazla idi bunda cok daha az bakalım bunu ne kadar kullanabilecegim ben pc yi hard bir şekilde 7/24 çalıştıran biriyim varın kararı siz verin parası ise diğer markalara oranla oldukça iyi bunda tek şikayetim var belki yekkiller okur ben win 8 sevmiyorum keşke sitelerine win 7 driverlerinde koysalar.

Casper Nirvana CSY.4702-BT45A-S modelinde CHY.4702-BT45A-S gibi iki hoparlör arasındaki dokunmatik multi medya tuşları bulunuyormu acaba.

bu iki modelde kararsız kaldım ben

• Arkadaşlar bırakım casper ile uğraşmayı, adamlar Türk markası ilk başta kendinize gelin. Almazsanız almayın almadan kullanmadan yorum yapmayın. Zikriniz olmadan fikriniz olmasın. Ben casper'i çok sevmem 2 seneden sonra arıza yapıyor (benim 3. casperîm ilkinin ana kartı yandı, şuan kullandığımın üzerinden ise 2 sene geçti) amaaaaaaaa benim param ona yetiyor ona göre alıyorum.

• arkadaşlar bilgisayarımı yeni aldım 4.nesil işletim sistemi falan var 1500 lira para verdim.ekranda hardiske benzeyen bir simge ve yanında kilit işareti çıkıyor.bu neyle alakalıdır anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi bilgisayardan anlamıyorum pek fazla şimdiden teşekkürler

• laz_usagu kullanıcısına yanıt
    Merhaba CSY serisinde dokunmatik tuş takımı yok.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Ekrana çıkan kilit resmi üründe bulunan harddisk koruma programının resmidir.Ürün sarsıntı esnasında harddiski koruma altına alıyor.
  • blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    evet cevap biraz geç oldu ama cevabı ozaman öğren miştim şu chy e csy arasında kalmıştım kararımı csy olarak karar verdim ve aldım
  • Bence fena ürün değil.Bu fiyata piyasada yok.diğer ürünler arasında en az 500-600 lira fark var.2090 TL.ye diğer markalardan bu ürünü bu fiyata alamazsınız.
    http://www.casperturk.com/Casper-Nirvana-CHY.4702-BT45A-N

• Arkadaşlar merhaba casper 4.nesil cihazları fiyat performans olarak kağıt ustunde ıyı gorunuyor olabilir.Ama ben teknolojı marketlerınde calısan bırı olarak soyluyorum evime sokmam o markayı inanın 10 urunden 7 veya 8i geri geliyor kasa malzeme olarak inanılmaz kalitesizler o fiyatlarda lenovo dell tercihimdir.

• güzel alet de pahalı biraz indirim yapın yahu.

• yorumlara bakıyorumda cogu içi boş yorumlar.casperi bilmeyenler casperi kötülüyor gibi geldi.elektronik bi cihaz kutusunu acarsın 1 saat sonra arıza verir o ayrı bişey bu her markada olabilir ancak casper bu ülkenin kalite ve fiyatı bi arada sunan tek markasıdır.zamanında internet cafe calıstıran biri olarak full casper pc lerim cafe olmasına ragmen 3 yıl büyük sorun cıkarmadı inanırmısınız cafe kapandı hala daha pc lerden sapasağlam duranları var.casperi kötüleyip asusu övmek ya da toshibayı övmek cok saçma.casper hd lerinin cogu tosh. zamanında da anakartları asustu.bu millet asusu casper sayesinde öğrendi.laptopu laptop gibi kullanırsan hangi marka olursa cok uzun sure basınızı agrıtmaz bu kesin.googleye toshiba şikayetleri yaz binlerce sorun yasamıs insan bulursun.burda onemli olan herkesin bilgisayarını nasıl kullandıgı ve titiz pc kullanıcıları için casper tartışmasız en mükemmeli fiyat ve kalite olarak.

• Casper notebook alıp kendini yakmakmı istiyorsunuz.hala plastik kasalardan vazgeçmediler.neden ucuza maloluyor.csy serisinde işlemciler, ekran kartı ve ram gayet güzel ancak ısınma sorununu çözemediler.hoporlör kısmı çok çabuk toz tutup tıkanıyor.küçücük delikler.birde plastik oluşu siz düşünün.hala standart lcd 1366/768 bunların modası geçti artık.Birde şu varki en çok kafama takılan konu.kardeşim win.8 işletim sistemi koymuş dokunmatik tek laptop yeni seride yok.win8 işletim sistemini yazılımcı dokunmatikler için yaptı.yoksa win 7 nin suyu mu çıktı.tam bir hayal kırıklığı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.