Şimdi Ara

Casper Nirvana CHY.4702 '4. Nesil Intel işlemcili Fiyat / Performans Dizüstü bilgisayarı' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 yıllık casper kullanıcı olarak soyluyorum arkadaslar casperle ugrasmayın makına dedıklerınızın hepsı cın veya tayvan gıbı yerlerde toplanıyor 8 yıl oldu casper laptop alalı ılk aldıgım babamda hala calısıyo 3.5 ene once kendıme yenı aldım hala kullanıyorum bır kere arıza yapmadı sımdı yıne alıcam ya csy yada chy alıcak arkadaslar aklınıza fıyatı nedenıyle takıntı yapmayın 8 senedır tek arıza gormedım 2 laptopta

• ben 1620 ye aldım ilk çıktığında şimdi dahada ucuzladı

• kaçpara fiyatı

• çok abartmışsınız full hd olayını . ne fark edecek ki full hd olması. ?

• Merhaba öncelikle herkeze selamlarımı iletiyorumm....
    Benim oklumdan dolayı iyi özelliklere yakın bir leptop almam gerekiyordir ağazaları dolaştım teknosada indirimdeydi ben almadım babam aldı fakat sürekli telefonda 3g le bakıyordum notebuklara ben alma dediğm halde babam aldı buraya geldiğinde daha acmadan bir sitem istemezlik vardı amam bu duruma naıl kapıldın derseniz arkadaşımda cesper masa ğstğ vardı ve cok kötüydü sunu söylim sitemin özellikleri az olmsını rağmen masa üstü 1 kere bile garantiye gitmedii neyse konumuza gelelim aldığım leğtap cesper nirvana chy-chu sistemi i7 işlemci 3,20 hız 8 gb ram 750 gb hardist ve 2 gb invidia gforce gt740m oldukca mennunum alalı 2 ay olmasına rahmen hiçbir sıkıntı olmadı oyunları sıkıntısız oynuyor filimler hd izliyorum ve şunu söyleyebilirim fandan cok az rahatsız etmicek şekilde ses geliyor ısınma deseniz yok denilcek kadar az ben 1700 tl aldım orjinal fiyatı sitesinde yazdığı 1900 tl herkeze tavsiye ederim yok böyle bir note book para olan içn cesperin ucurucak yğrde olanları var ama buda ucuruyor.

• casper = Çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Haziran 2014; 6:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence casper in en iyi laptoplarından diyebilirim 16 ram 1 tb hdd hardcd ve ayrıca fiyatı ram hardcd işlemci bence uygun mosnster baktım aynı özellikli bilgisayar 15.00 tl
    ben 2000 tl ye aldım çok memnunum almanızı tercih ederim

• bende 2014 de aldım casper nirvana hiçbir oyunu açmıyor açan oyunuda çok kasıyor 4gb rem var hiçbir halta yaramıyor buna ne yapılacak i5 i3 de değil yani

• bende aldım bunu allah belasını versın hep sorun almayın kardeşim yemin ederim katil eder casper sizi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.