Şimdi Ara

Casper Nirvana CHY.4702 '4. Nesil Intel işlemcili Fiyat / Performans Dizüstü bilgisayarı' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumun lenovo kısmında gt740 m kartı kötüleyip duranları görelim önlerden

• Saçmasapan bir inceleme olmuş. Zaten reklam olduğu çok açık, inceleme işin kitabına uygun yapılmış hali olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

**** videoyu engelliyordu az kalsın...

ince...)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat bir inceleme olmuş. (Üründe vasat bu arada.)

• ekran kalitesi muazzam, doğru açıdan bakarsanız tıraş bile olabilirsiniz. bunun dışında en nihayetinde casper, sadece fiyatı için alınabilir oda piyasadan bihaberseniz.

• Exper varken bu neymiş ? "Exper iyidir." Her sitede reklamlarda Exper Exper de sonra gel buraya Casper 'ı Fiyat Performans ödülü ver (:

• dizyan çok güzel ben bayıldım , fiyat performansta zaten casper la kimse baş edemez çünkü 20 yılı aşkın süredir açık ara tüm rakiplerine nal toplatıyor.kısaca casper sa koy sebepete diyorum. mentor09500

• Bu pc cidden çok iyi ama dışarıdaki tasarımı ve plastiğe bakarsak bilgisayar çok dandik.Herhangi bir hasarda ölecek bilgisayar.Ben hp pavilion g6 serisinden notebook aldım.Isısından dolayı aldığım cihazdan soğudum.Bir gün aklıma geldi pc açıkken ve pc kapalıyken perdeli yerden üfledim.Çok toz çıktı.Şimdi bilgisayarım battlefield 3 te son ayarlarda kasma değil ısınma bile yapmıyor.Casper ın desteği gerçekten çok iyi ama dayanıklılık ve marka açısından halkın gözünden düşmüş bir bilgisayar.Notebook almayı düşünen arkadaşlarım vardı.Onları vazgeçirerek masaüstü ye karar verdirdim.
    Casper değil oyun için Tüm markalar pişmanlıktır.Oyun için:Masaüstü Taşınabilirlik,İnternete girmek gibi küçük görevler için:Notebook önerim

• Casper sponsor olduğu için resmen cihazın olumsuz yanlarını söylerken ağazınızda geveliyorsunuz

• pahalı :(

• arkadaşlar casper ı görüp ezbere yorum yapan çok insan var yukarda, casper ın iğrenç makinalarıda var özellikle masa üstünde (onları piyasaya çıkaran satış pazarlaması, mühendisleri, tasarımcısı kim varsa onlara sevgilerimi gönderiyorum burdan) kabul ediyorum ama bu serileri hiç fena değil siteyi incelerseniz i5 işlemcili 8gb ram 745m olan model 1700 tl civarıydı sanırım bu fiyatlara bu donanımı başka markada bulmanız zor, bu model özelindede konuşursak i7 haswell işlemci 16 gb ram ekran kartıda süründürmez, bu tarz işlemci gücüne ihtiyaç duyanları üzmez bu fiyatada daha ucuza bulunmaz, ben alacak olsam takarım evdeki 24" monitörüme kullanırım evden çıkıncada dışarda hd çözünürlük beni idare etse yeter.

uzun süredir casper kullanan etrafımda akrabalarım arkadaşlarım var casper yukarda da dediğim gibi iğrenç yüzüne bakılmayacak ürünlerin yanında arada güzel ürünlerde çıkarıyor bu haswell işlemcili serilerde hiç fena değil.

• oradan buradan duyduklarıyla daha hiçbir ürününü kullanmadan yorum yapmak kötülemek nedir. insanları yanlış yönlendirmeyin. yeni çıkan ürünlerine bakınca diğer markalardan kesinlikle geri kalmıyorlar hatta fiyat seviyesi olarak inanılmaz mantıklı ürünleri var. 2000 TL çok diyen arkadaşlar dandirikten özellikleri olan eski modelleri en az 2500tl ye alırken ne düşünerek alıyorsunuz ? ben tebrik ederim Casper,Türk firması olarak piyasada çok daha iyi yerlere gelecek. GT740M ekran kartına laf atan arkadaşlara da ayrıca çok güldüm, bırakın siz oyun moyun oynamayın ya :)

• Bence Casper bu sefer gerçekten de çok güzel ürün çıkarmış... GT740M NVIDIA bana zaten ooo dedirtti.. Büyük ihtimal çok satar. Bu fiyata çok iyi.

• Bendede 5yıllık canavar gibi casper var aceri hpyi dövüyor en az 1yıl daha gideri var şarjıda hala 1 1.15saat gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 22 Ekim 2013; 0:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Özel bir kurumda IT Müdürü olarak çalışıyorum.15 senedir bu sektörün içindeyim.İnternette fiyatta indirim varmı diye araştırıken DH deki incelemeye denk geldimŞirketimize 10 gün önce 28 tane bu modelden aldık..Başta casper mı asla aldırmam diye satın almayla işten ayrılma noktasına gelmiştim.
    SOnra sistemnden kontrol ettiğimde 1 sene önce alınan 5 adet farklı model casper bilgisayarı kontrol ettim.5 üründe benden önceçalışan arkadaş bir kere bile servise yollamamı.Şaşırdım!
    Meraklandım yeni gelen ürünleri incelemeye başladım.Kozmetik olarak videoda ne kadar kalitesiz gibi gözüksede aslında hiçde öyle değil.Menteşeleri oldukça sağlam.Ayrıca plastik mukavemeti oldukça yeterli.
    Yorumları okuğdumda en çok şikayet edilen fan ve sesli çalışma konularını gerek oyun oynayarak gerek PCMARK-3DMark gibi programlarla test ettim.İşlemci 22nm olduğundan hiç ısınma problemi yok.Full performansta sadece fan sürekli .çalıştığında az da olsa fan sesi duyuluyor.Bu da gayet normal.Kendi kullandığım Dell notebook ile aynı.
    Full çözünürlük konusunda bende aynı fikirdeyim.Bu performansta bir makinenin ekran çözünürlüğü en azından 1600*900 olabilirdi.Ama sonuç olarak panel kalitesi çözüürlüğü yükseldiğinde otomatikman fiyatada yansıyacak.
    SSD kullanımı keza aynı.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte.:))

Ben önyargılarımı bi kenara bırakarak ürünü test ettim.Casperın o eski imajından artık sıyrıldığını düşünüyorum.Yorum yapan arkadaşların önce ürünü incelemesini tavsiye ediyorum.Lütfen benim düştüğüm hataya düşmeyin.Bir Türk firmasını karalamayın.
    Ürünü satın alamayorsanız inceleyen kişilerin yorumlarına kulak veriin.İnanmayanlarınız için de gidip ürünleri incelemniiz tavsiye ederim.

Nacizane fikirlerim bunlardır.

BRT

• Tebrik ederim Casper gerçekten güzel bir ürüne benziyor. En son 5-6 yil önce kullanmistim Casper ve sonra pek kullanmadim. Görüyorum ki artik düzelmiş bir yapi var ve hizmetleri iyileşmiş. Bunu büyük ihtimal oğluma alicam doğum günü için.
  • Tebrik ederim Casper gerçekten güzel bir ürüne benziyor. En son 5-6 yil önce kullanmistim Casper ve sonra pek kullanmadim. Görüyorum ki artik düzelmiş bir yapi var ve hizmetleri iyileşmiş. Bunu büyük ihtimal oğluma alicam doğum günü için.
  • Bu urun çok kotu yok soyle yok ekrani boyle. Sen kimsin ki daha ürünü eline almadan hatta Birak eline almayi daha gozunle görmeden kknusuyosun. Varsa boyle bi görüş gücün CIK televizyonlara para kazan. Görürüm ben sizi ama Samsung tamamıyla ayni cikarsin hemen yapisirsiniz abii coook iyi. Ve sadece 3000lira çok iyi.

videonun ilk bir kaç saniyesine dikkatlice bakarsan ekranda klavyeyi görebilirsin. yani ekran üzerine yorum yapmak için gidip inceleme yapmana çokta gerek yok, en nihayetinde en ucuzundan parlak ekran kullanışlmış.

• Param olsa alırdım hoşuma gitti özellikleri felan hepsi çok iyi :)))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.