Şu videoyu baştan sona izleyip sonra da "-reklam bu" diyebiliyorsanız gerçek anlamda ön yargılı olduğunuzu söyleyebilirim.
Sizce para ile çekilen bir videoda eleştiri olur mu? Bu videoda hatalı veya yalan olduğunu düşündüğünüz bir nokta var ise yazın öğrenelim yok ise iftiralarınızı lütfen kendinize saklayın ve yorum alanını kirletmeyin.
Sevgiler, Mesut Çevik
bu video damı casperin katkılarıyla yayınlandı :D
Casper takozdur daha fazla söze gerek yok bence :)
2000tl fiyatı var mSATA yok, i7 işlemci, 16gbram, 1tb hdd 5400rpm, sayıları yüksek tutup Casper yine sazan avına çıkmış...Dizüstü zaten satmıyor Dev firmalar dahi üretmeyi bıraktı nerdeyse, Caper oltayı sallıyor gel sazan sazan...
SSD ve Full HD çözünürlük olsa belki fakat o takoz gibi tasarımla sınıfta kaldı.
Ekranın sadece çözünürlüğünden bahsetmişsiniz ben ise o wxga Led diye tanımlanan ekranın kalitesiz olduğunu söylemek zorundayım. Kalitesiz olduğu için hem çok parlama yapıyor (yani dış malzemesi) hemde kontrast oranları, dpi vs. çok kötü ve kalitesiz kalıyor. Ayrıca o ekranın renk oranlarınında yetersiz kaldığı açık. Bu sıkıntıları önceki aldığım Casper laptopta yaşadım ve hiç memnun kalmadım diyebilirim. Sonraki laptop incelemelerinizde ekranın her yönüyle kalitesine daha çok değinirseniz memnun olurum.
Asus, lenovo, toshiba nın i5 ini alırım casper'ın i7 sini almam, casper sadece kasa olarak dandik değil, kullanılan anakart vs. gibi kompotentleride dandik, bunu konunun başında belirttiğim markaların i5 notebooklarıyla casperın i7 notebook unu kıyaslayarak anlayabilirsiniz. Kısacası casper = çöp kimse bu kadar parasını çöpe yatırmaz. Bu arada casper,exper gibi firmaları bir marka olarak değilde toplama pc ve notebook cu olarak düşünebiliriz.
"Aynı donanımın 8 GB ram bulunduran modelini kullanıyorum siyah renkli olan bilgisayarım gerçekten çok iyi iş çıkarıyor ben Battlefield 3 oyununda ayarları otomatiğe aldım hiç bir sorun olmadan oynuyorum casper diye uzak duran arkadaşların gidip bi yerde denemesini tavsiye ederim.Bu arada hoparlor kalitesine neden vurgu yapılmamış ? çok az ses çıkıyor.Sizde benim gibi masaüstünde tutup hoparloru ayrı ekranı ayrı kullanıyorsanız bence gayet iyi bir ürün bi yere gitmek istediğim zamanda yarı yolda bırakmıyor."
Madem masaüstü kullanacam gider bu paraya, bu notebook a 10 basacak masaüstü pc alırım. :)
1366x768 artık üretilmesin ya
Donanımsal olarak güzel takdir yine sizin fiyatınıda açıklayacağınızı düşündüm.Bir manada oyun içinde yapılmış klavye aydınlatmasına değindiniz.Ayrıca w a s d tuşlarıda renkli olsa idi oyuncularıda cezbedirdi diye düşünüyorum.Maliyetten dolayı ekran ve kasanın düşürülmesi firmanın tasarufunda belki ufak tefek çiziklerden koruyamabilir kullanıcılar ama dikkatli olurlarsa göze batmaz bence.
Mesut Bey canlı yayın yaptığınızda bir yorum yazmıştım sizce bu ülkede teknoloji gelişirmi diye.Siz umutlu olduğunuzu söylediniz.Siz ve sizin gibi insalar fazla olursa umut vardır her zaman fakat bu ülkede çoğunluk sizler gibi değil.Empati sahibi hassas bir İnsan olduğunuzu düşünüyorum.Kullanıcılarada değer veriyorsunuz.Dileğim kullanıcıların çoğununda sizin gibi insanlara benzemesi.Maksat yorum olsun rütbe artsın mantığında gidenlerle Muhattap olmamanızı tavsiye ederim.Öğrenmek anlamak istemeyen kişilere Siz pusula gibi Yön gösterseniz bile onlar pusulanın altına mıknatıs koyar kendi yollarını çizerler.Saygılarımla İyi Çalışmalar.
Bu cihaz bence f/p ürünü değil. 2000 Tl ve üstü için Casper çok yanlış seçim olur bence.
videoyu yanlardan sıkıştırmışınız gibi ???
O donanımla oluşacak ısınmayı nasıl atmışlar acaba?
ben 5 gun once asus n550jv aldım. bunun sadece RAMı fazla. 16 gb gereksız 8 GB ram olsaydı bu seferde 4 gb 750 ekran kartı yapsalardı daha alınabılırdı..
CASPER= ÇOP
ilk defa cop kelımesı kullandım.. samsunga bıle cop demedım.. sen dusun casper..
Malesef Mesut bey , Ajanslar ile calistiginiz icin reklmal yapdiniz :) Asus,Cesper,Expert,Logitech, ve özel sayfalari mevcut bunun gibi sitede daha hangi firma,Lenovo- kim var bilemyecegim :) yoksa elaman olan ender incelerdi
1366*768 olmamış
quote:
Orijinalden alıntı: war3z
1366*768 olmamış
zaten casper alan adam çözünürlükten anlamaz. çözünürlükten anlayan adamda casper almaz. oyüzden çözünürlük sorunu yok ortada. casperda kimlere hitap ettiğini iyi biliyo
quote:
Bilekleriniz yanmıyor.
dediğinde şey anladım: "O kadar ısınmıyor yani bilekleriniz alev almıyor, 2. derece yanık olur en fazla.."
"zaten casper alan adam çözünürlükten anlamaz. çözünürlükten anlayan adamda casper almaz. oyüzden çözünürlük sorunu yok ortada. casperda kimlere hitap ettiğini iyi biliyo" - Hayır bilmiyor: bahsedilen çözünürlük şu an orta seviye dizüstü üreten firmalarda kabul görmüş ve maliyet düşürücü bir çözünürlüktür. HP'den Asus'a kadar aşağı yukarı her markanın mutlaka bu çözünürlükte bir dizüstü çözümü yer almaktadır.
Isınma problemini de, Casper için bir tanıdığımda yaşadım. Buradaki en büyük sıkıntı şuydu, Casper 2-3 sene öncesine kadar cpu soketi ters tarafta olan bir ana kart kullanıyordu. Dolayısıyla, cpu kasanın sağ alt tarafına, fan çıkışıda sağ üst tarafa geliyordu. Yazarken ve fare kullanımında, sıcaklık aşırı yakıcı olmasa bile, süreklilik arzettiği için çok rahatsız edici oluyordu (çoğunluğun sağlak olduğu da düşünüldüğünde).