Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
12.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaç yüz tane mesaj attın acaba ? Neyse ben şuanda kullanıyorum. Baya bir oyun da yüklü ama şuana kadar hiç bir kasma yaşamadım. Isınma sorunu da yok hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

kaç yüz tane mesaj attın acaba ? Neyse ben şuanda kullanıyorum. Baya bir oyun da yüklü ama şuana kadar hiç bir kasma yaşamadım. Isınma sorunu da yok hala.

Nette problem vardı cevap yazarken hata vermişti yayınlanmadı diye 2 kez fazladan yazmışım (sil butonu da piyasada yok silemedim)
    Öyleyse benim acil olarak teknik servise götürmem lazım çünkü makineden hiç memnun değilim.
    Cevap için teşekkürler.
  • Harddiski değiştirdim. Sata2 segate 7200 rpm 320 gb lık hd taktırdım. 5.5 olan puan 5.9 a çıktı. Bana sorarsanız fark sadece dosya kopyalamada yani yazma hızında oldu. Makinanın genel performansında bir değişiklik yok.

hdd
    Momentus 7200.4 SATA 3Gb/s 320-GB Hard Drive
    http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=61029937c0780210VgnVCM1000001a48090aRCRD#tTabContentSpecifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 18 Ekim 2011; 12:11:52 >
  • Bende ocz vertex2 ssd taktım. Sonuç aşağıda.

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi.
  • selam arkadaşlar bende bu laptoptan 1.5 ay kadar önce aldım 2630QM yerne 2670QM çıktı işlemci ... cpu-z de ise 2720QM görünüyor... bde acaba sata 3 desteği var mı yani bi sata 3 ssd yi alıp takabilirmiym
  • Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 hafta oldu. Okuduğum bölüm gereği Adobe After Effectle CS4 ile çalışmaktayım.
    1 : Fakat Program çalışırken Ram cpu : % 55 lere çıkıyor. Daha önce bu kadar kasmıyordu. 4 gb rami nasıl kullanıyor. ?
    2 : Program içerisinde attığım 15 dakikalık bir videoyu düzenlemeye kalkıyorum. Daha hiç bir effekt uygulamadan önizleme yaparken program içerisinde videoda kare kare donmalar gerçekleşiyor ? çok canımı sıktı. Çünkü bu bilgisayarı sırf bu iş için aldırdım. Özellikleri gayet normal fakat bunu yapmasının sebebini anlamıyorum . Ve moralim ' 0 ' lütfen bir yardım edin. Teşekkürler
  • Güç ayarlarını değiştir. Performans planını seç.
  • Benim makinada driverlar yetkili serviste w-lan sorunu ile gidip döndükten sonra kayıp.casperın sitedindekiler aynı driverlar değil.yükledim ancak fn+F2 çalışmıyor ayrıca kablosuz çok yavaşladı.neyse biri bana acaba orjinal driverları nerede bulabileceğimi söyleyebilir yada yollayabilirse çok sevinirim.
  • Buarada cihaz cnq.2630-8m35p ancak model numarasına rağmen işlemci 2670 çıktı :)
  • Arkadaşlar bende de aynı cihaz var ve ben ısınma sorunu çekiyorum.

Chrome yeni kapanmışken hali ( pc genel olarak bu değerlerde , soğutucusuz )

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi.

Burada da en basitinden everest donanım taraması yapıyor.

Bu sorunlarla karşılaşan veya tavsiye verecek olan var mı ? Bu gidişle bilgisayarı yollayacagım servise

• up yok mu yardım edecek ?
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032386/casper-cn-tki-3210d-notebook

http://www.teknosa.com/urunler/125032384/casper-cn-tki-3210b-notebook

bunlardan birisini almayı düşünüyorum nasıldır acaba yardım ederseniz sevinirim ....

• ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hala çok iyi. şimdi ssd hardisk sipariş verdim bekliyorum onunla performansı test edeceğim bir de. tadından yenmez :)
  • Pil arızası çeken var mı ? Varsa orijinal sıfır pili nereden bulabilirim acaba ?
  • #define kullanıcısına yanıt
    hocam benim pil tamamen gidik fişten çektiğim an 1dk dayanmıyor. hep evde kullandığım için pil bakmadım açıkcası ama bulan birileri varsa temin etmek lazım
  • cmk10 kullanıcısına yanıt
    Casperlarda genelde olan bir problem galiba bu. Bir bayiye sordugumda yan sanayiyi 150 tlye sattiklarini söylemişlerdi. Hayatta vermem o parayı da. Bulunursa iyi olur masaüstü oldu iyice sarjdan çıkaramıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

http://urun.n11.com/hard-disk/sandisk-ultra-ii-240gb-550mbsn-sata-3-ssd-sdssdhii-240g-g25-P92713831

bu ürünü almayı düşünüyorum ancak makine de sata 3 desteği varmı acaba ssd takıp deneyen oldumu konu hakkında bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_can1 -- 5 Şubat 2016; 15:56:21 >
  • serdar_can1 kullanıcısına yanıt
    sata 3 deste?i var hocam ben kullanyyorum. canavar gibi oldu makine
  • Bu cihazın klavyesini nasıl değiştircez.Klavyesi bozuldu yenisini aldım fakat kasayı mı açıcaz yoksa direk çentikleri mi var anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.