Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
12.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Sorunlu anakartlar için daha önce diğer Casper kullanıcıları toplu e-mail attılar. Casper, sorunlu olan sata portlarının 02 nolu sata portundan sonrası olduğunu, Casper'in sattığı ürünlerde müşterinin kullanımında olan portların 00 ve 01 olduğu bu nedenle cihazda problem olmamasından dolayı hiçbir değişim yapılmayacağı cevabı geldi. Boşuna uğraşmayın.

Ayrıca hdd puanımızın 5.5 civarı olmasının tek nedeni 5200 rpmlik harddiskler. Sata soketleriyle ilgisi yok.

katılıyorum, exper ve casperla o zamanlar az uğraşmadı millet,bencede elinizdeki sorunsuz makineleri kullanmaya bakın,boşa can sıkıntınızıda ucuza aldım zaten diyerek geçiştirebilirsiniz

• ben memnunum :D sorun çıkarsa veririz service. 1 yıl sigortamız da oldu 1 kuruşa.
  • aynen
    makinada sorun yok sadece tanımaya çalışıyorum şahsıma
  • Herkese merhaba arkadaşlar 2,3 gün önce bende kendime bir casper aldım. Özel bir şirkette bilgi işlem olarak çalışmaktayım. Açık konuşmak gerekirse ben kumar gibi gittim aldım casper 'ı gözümü kapattım ya bismillah dedim çünkü daha önce hiç kullanmadığımız bir marka. Ama internetten araştırdık araştırdık okadar mümkünatı yok bu fiyata buna eşdeğer bir cihaz bulamadım bizde risk dedik gittik aldık. 2630QM - 8 Gb ram - GT540 - Blueray Okuyucu - 640 HDD vs vs cihazı aldık bu fiyatlarda başkasını bulamazdık. Neyse şirkette server 'a dahil edebilmem için hemen 64 Bit win 7 Ultimate kurdum. Cassperın driver download sayfası inanılmaz dandik bir sayfa yapmaktan aciz kalmışkar ftp den dosyalarını arayıp buluyorsun. Yani güncel driverlar kesinlikle mevcut deil. Bende herşeyi kendi sitesinden indirdim en son versiyonlarını nvidia - intel - atheros vs vs bütün driverları güncel tuttum. Windowsun tüm updatelerini yaptım şuanda cihaz canavar gibi çalışıyor. Touchpad inanılmaz kötü evet klavye çk yumuşak ama bu dert olmadı benim için yazabiliyorum gayet rahat. Mouse kullanıyorum zaten. Onun haricinde cihazda öyle ahım şahım bir ısınma ben göremedim. The witcher 'ı yükledim ultra ayarlarına aldım ve oyunu akıcı oynayabildiğmii gördümki buda sağlam bir oyundur daha fazla test yapmadım ama elimden geldiğince merak edeenlere yardımcı olmaya çalışacağım. Sonuç olarak çok korkmayın casper bilgisayar kötü diye bence bu fiyatlara böyle cihazlar alınmalı.

• 2630QM - 8 Gb ram - GT540 - Blueray Okuyucu - 640 HDD

bizdekiler dvd writerli ve 500 gb olan modellerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzzzzz

Herkese merhaba arkadaşlar 2,3 gün önce bende kendime bir casper aldım. Özel bir şirkette bilgi işlem olarak çalışmaktayım. Açık konuşmak gerekirse ben kumar gibi gittim aldım casper 'ı gözümü kapattım ya bismillah dedim çünkü daha önce hiç kullanmadığımız bir marka. Ama internetten araştırdık araştırdık okadar mümkünatı yok bu fiyata buna eşdeğer bir cihaz bulamadım bizde risk dedik gittik aldık. 2630QM - 8 Gb ram - GT540 - Blueray Okuyucu - 640 HDD vs vs cihazı aldık bu fiyatlarda başkasını bulamazdık. Neyse şirkette server 'a dahil edebilmem için hemen 64 Bit win 7 Ultimate kurdum. Cassperın driver download sayfası inanılmaz dandik bir sayfa yapmaktan aciz kalmışkar ftp den dosyalarını arayıp buluyorsun. Yani güncel driverlar kesinlikle mevcut deil. Bende herşeyi kendi sitesinden indirdim en son versiyonlarını nvidia - intel - atheros vs vs bütün driverları güncel tuttum. Windowsun tüm updatelerini yaptım şuanda cihaz canavar gibi çalışıyor. Touchpad inanılmaz kötü evet klavye çk yumuşak ama bu dert olmadı benim için yazabiliyorum gayet rahat. Mouse kullanıyorum zaten. Onun haricinde cihazda öyle ahım şahım bir ısınma ben göremedim. The witcher 'ı yükledim ultra ayarlarına aldım ve oyunu akıcı oynayabildiğmii gördümki buda sağlam bir oyundur daha fazla test yapmadım ama elimden geldiğince merak edeenlere yardımcı olmaya çalışacağım. Sonuç olarak çok korkmayın casper bilgisayar kötü diye bence bu fiyatlara böyle cihazlar alınmalı.

Cpu-z programı ile anakart versiyonuna bakmanız mümkün mü? Sizin anakart bütün ihtimal rev. B3'tür diye tahmin ediyorum.

• evet baksanız
  • Yok hocam benimkide Revizyon B2 gözüküyor

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi.

Ayrıca cihaz ısınıyor diye yaygara yapanlara sabah 8,30 dan beri açık şirketteyim mailler internette surfler videolar photoshop uygulaması güncellemeler kurulumlar sürekli aktif çalışan bir bilgisayardır işte sıcaklık değerleri

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 25 Ağustos 2011; 17:52:41 >

• Buda windows 7 puanlaması. Ayrıca dün akşam arkadaşımada i5 olanından aldık bu cihazın o İ7Q ya göre daha az ısınıyorki çok normal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzzzzz

Buda windows 7 puanlaması. Ayrıca dün akşam arkadaşımada i5 olanından aldık bu cihazın o İ7Q ya göre daha az ısınıyorki çok normal :)

Yani casper alınabilir değil mi?i5 işlemcili düşünüyorum.
  • Sizin harddiskin modeli nedir?
  • @onuer

Arkadaşın sıcaklık değerlerini gönderdiği resimden gördüğüm kadarıyla SAMSUNG HM641JI model HDD var.
  • teşekkürler..
  • Evet arkadaşlar HDD 'm Samsung

@fetih05

Eevet bence alınmaması için tek bir neden bile göremiyorum ve i5 yapı itibariyle 2630QM 'den daha soğuk çalışacaktır.

Ayrıca Aklınıza takılan ne bileyim merak ettiğiniz denememi istediğiniz herhangi birşey olursa söyleyin deniyelim sonuçta biz bu cihaza para verdik aldık sizde vermeden görelim edelim neyi var neyi yok gerçekten casper söylendiği gibi dandik bi cihazmı yoksa sadece söyletiden ibaretmi bunların hepsini resimli testli göreceğiz hep birlikte... Ben elimden geldiğince oyun deniyeceğim FPS değerlerini sıcaklık değerlerini vereceğim. Sizinde özel istekleriniz olursa değerlendirmeye hazırım ve hani casper 'la ilgili kafanızda soru işareti varsa sorun çözelim hep birlikte.
  • Evet ilk teestlerimizi yapalım ağırdan ağırdan.

İlk testim CM Dirt 3 Oldu.

1366x768 Çözünürlülüklerde Full detaylarda 20 - 25 kare FPS ile akıcı olarak oynanabiliyor sıcaklık ise yarım saatlik bir oynamanın sonunda 69 derecelerde geziyor bence gayet normal.

• @Oguzzzzz

incelemelerin için sağol..Ben de casperin CND modelinden aldım..Bir sürü olumsuz yorum okumama rağmen..İnşallah söylenenin aksine sorunsuz kullanırız..
  • crysis 2 full detay max çözünürlükte 17-25 fps arası gidip geldi.=)
  • makina süper ötesi arkadaşlar bu fiyata bu taksitte alınabilecek tek ama tek sıfır ürün bu
  • oğuz bey makine yükteyken ve boşta iken fan sesi ne durumdadır acaba? rahatsız edecek seviyedemidir mesele sessiz bir ortamda? yad fan sesi duyulmayacak kadar azmıdır?
  • sessiz bir ortamda rahatsız edebilir ama her fan bu şekilde çalışır diye düşünüyorum.Boştayken ise sessiz ortamda da pek duyulmuyor.

Ama eğer oyunu sesi ile birlikte oynuyorsan sesi duyamazsın. Orta seviye ve ya biraz daha az açık olsa bile sesi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.