Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.CRI - 2630B Kullanıcı Kulübü ( Paylaşım,sorular ve öneriler ) - İnceleme eklendi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
12.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bende fan sesi de çok rahatsız edici seviye değil. Benim ilk kapandı dediğim pc kendini kapattı. Bence oyundan kaynaklı o kapanma. Hele korsansa oyun senin daha fazla sıkıtnı yaşamadan ondan kaynaklıdır.

Hoparlör olayını yaşamadım ama inşallah bir sorunu yoktur seninkinin.
  • O zaman haklısın oyun kaynaklı makına kendını kapatıyor olabilir. O ses de sanki hani pc yi sıkıstırınca kitlenir çalan müzik takılır ya saniyeliğine oyle bi ses 4 kere oldu sımdıye kadar. sorun yoktur umarım varsada geri vermem servise yollarım. Bedavaya aldık resmen :D
  • sorun düzeldimi
  • anakart rev. sizde ne görünüyor dostlar bende B2
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

power tuşuna basınca bende kurulum ekranı direk kendisi geldi.

peki tekrar kurmak istersek sıfırdan ne yapacaz kaynak felan bulamadım hangi tuşla boot ediyoruz
  • @refsak

Hocam valla cd vermişler yanında galiba onunla kuracağız. Bunun recoveri var mı bilmiyorum. Zaten driveralrı da "D" bölümüne de koymuşlar herhangi bir şeye karşı. Cd yi mi kaybettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

anakart rev. sizde ne görünüyor dostlar bende B2

nereden bakiyoruz? Bende akşam bir bakayim anakart neymis :)
  • cpu-z programından bakın ve kullanan herkez baksın çünkü b3 rev. oldu artık biliyorsunuz yeni jenerasyon soket 1155 ler
    b2 ler sorunlu bildiğiniz gibi.daha olmazsa toplu olarak mail atarız caspere anakartımız b2 rev. bunlar sorunlu zaten intelde kabul etti ve geri toplattı diye
  • wmic idecontroller get deviceid

yazın bir ms dos komutuna rev_04 mü yazıyor ?

Bir de b3 olsa bile b2 gözükebiliyormuş diye duydum ben.
  • Dos penceresinde rev_04, cpu-z programındada b2 görünüyor. Bir sitede okuduğum kadarıyla Casper bu seri anakartlara sorunlu olan sata portunu kullanmamak için e-sata çıkışı koymamış.
  • Ben pek bir performans kaybı görmedim oyunlarda tabi oyunları etkiliyorsa. Geri iade vermem ama sanmıyorum. Teknik servis ile irtibata geçmek lazım tabi olayın aslını öğrenmek için.
  • teknik servise toplu olarak mail atmak lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuer

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: sebosentez

quote:

Orijinalden alıntı: sahmaran74

Ayrıca ürün çok ağır google uzun zamanda açılıyor açılınca da adres çubuğuna yazı yazarken harfleri yazdıktan saniyeler sonra ekranda görünüyor formatı yeniledim ama sorun aynı çok ama çok canım sıkılıyor zaten teşhir diye üzülüyorum bide böyle olunca

Aynı sorun bende de var şu an hiç bir program, oyun vs. yüklemedim sadece internete giriyorum ve sürekli takılıyor (ürün teşhir değil)

Çok garip tüm gerekli güncelleştirmeleri yüklediniz mi ? Ben tüm güncelleştirmeleri ve gerekli programları yükledim hiç bir sıkıntım yok. İnternet explorer 9 kullanıyorum ben chromedan çok daha kaliteli bir surf sağlıyor bana. ie9u çok sevdim.

Gta 4 yükledim. Bende steam hesabında orjinal oyun vardı satn almıştım zaten.Gta 4 libertycity oynadım full detay. Yaklaşık 1 saat kadar oynadım yeni çıktım. İlk oyunu yüklediğimde live hesabı oluşturma 1-2 güncelleştirme yüklerklen sıkıntı yaşadım. Oyuna girerken kendini kapattı. sonraki denememde 1 saat aralıksız oynadım. Gayet akıcıydı gene görüntü ve oyun. Sıcaklık değerleri de şuan en yüksek sıcaklık değeri 75. Kısacası :D allah razı olsun casperdan. Şuan nette gezmek için pc alsan bin tl gözden çıkartırsın :D ne pc aldım 1200e 12 taksit ile. :D Başka denememi istediğinz oyun var mıdır ?

Teşekkür ederim dostum, şuan bende oynayabiliyorum ama bugün bi kere daha oyuna ilk girdim tam oyun başlıcak şak diye kpattı yine kendini. pc tamamen kapandı yani bu da 3. kez yaptığı bişey. 3 ündede makina sıcak bile değildi. Acaba neden? Bunu anlayamadım, aklıma priz geliyor acaba yeterli enerjiyi alamadıgını hissedip mi kapatıyor ki kendini? (Toprak hat yok prizde.)
    Bide aldıgımdan beri 4 kere oldu, cart diye bi ses geldi hoparlorlerden. 1 sanıyelık. Bu da 4 kere fılan oldu aldıgımdan beri. Ama bu sesi aldıgım da da pcyı hıc sıkıstırmamıstım ınternette geziniyodum. Bi problemi yoktur inşallah benimkinin ??

ya arkadaş toprak hatsız prize bağlarsınız 1000 küsürlük cihazları ondan sonra şu niye böyle bu niye böyle,pes doğrusu diyorum..bir kere en büyük hatayı topraksız prize bağlamakla yapmışsınız zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Dos penceresinde rev_04, cpu-z programındada b2 görünüyor. Bir sitede okuduğum kadarıyla Casper bu seri anakartlara sorunlu olan sata portunu kullanmamak için e-sata çıkışı koymamış.

bu okuduğunuz doğruysa,model numarasıda her yerde geçmiyor yani carrefoura özel bir kampanya yapılmıştır o halde,ama bence bu işe takılmayın derim cihazınızda bir sorun yoksa
  • sorun yok o ayrı konu ama anakart b3 yaptırabilirsek daha iyi olur
    burda çözüm bulup mail yolu ile topluca olursa yani belki anakart değişimine giderler
  • Bendede b2 yazıyor, dediğiniz dilekçeyi yollayalım arkadaşlar. Bu işi kıvırabilen varsa bi dilekçe örneği ve nereye atacağımızı yazsın. Ben dilekçe yazarım. Hatta şikayetvar com a da yazalım.
  • şöyle yazılabilir
    ssd sata 3 taktırmak istiyorum garanti dahilinde ama bu sistemin anakartı b2 rev. bildiğiniz üzre intel sorun var diyerek b2 rev. toplattı yerine ücretsiz b3 rev. gönderdi ki sebebi sata 3 portu sorunları vardı bizde sorun yaşamayalım onun için doğal hakkımız olan anakart değişimini talep ediyoruz
    böyle yazılabilir
  • Benim okuduğum kadarıyla sorun sata3 değil sata2 portundaymış zaten. Sata3 sorunsuz çalışıyormuş.
  • İntel zaten bir değişim yaptıysa şans denememizden bir zarar çıkmaz diye düşünüyorum :)
  • sata 2 deyse sorun bizedki hdd ler sata 2 o zaman daha iyi sonuç alınır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.